Sizin yapacağınız şey saygısızlık değil onlarınki saygısızlık.Saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok taviz verdiğimi düşünüyorum canımı sıkıyorum
Eğer durumunuz varsa ben sizin yerinizde olsam yine de yeni elbise alırdım. Eskisini de hiç giymediğiniz için satabilirsiniz yine de.. Ama bu duruma izin vermezdim asla !!! Bu nişan bir kere oluyor. Madem masraf yapıyorsunuz kimsenin sizin önünüze geçmesine izin vermeyin. Eğer derlerse de niye değiştirdin elbiseni diye. " Belediye dağıtmış gibi aynı renk elbiselerle dolaşınca kimin nişanlandığı belli olmaz diye düşündüm.Yani sizin düşünemediğinizi ben düşündüm" diyin lütfen. Taviz tavizi doğurur. Kiminle uğraştıklarını görsünler.Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Nişana değil, milli maça geliyorlar herhalde, aynı takımın formasını giyer gibi... Gidip hepsinden habersiz elbiseyi değiştirip, bambaşka bir şey alma şansınız var mı? Kayınvalide ortalık karıştırıcı bir tipe benziyor. Yaptıklarının abes olduğu ortada ve bunu gülerek gelip anlatıyor, ilginç yani. Şöyle bir ayar çekememiş onlara. Hediyenin fiyatını söylemeleri görgüsüzlük ama buna karşı yapılacak bir şey yok bence. Görgüsüzlüğe görgüsüzlükle cevap verip, niye kendinizi o konuma düşüresiniz? Ve nişanlınız nerede ya? Bu saçma sapan olaylar karşısında bir tepkisi yok mu?
İkinci bir elbise al kendine kimseyede söyleme nisanın yarısında degistir hepsi sok olsunNişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Gercekten cok komik duruma düşücekler eminim aynı fotoğraf karesinde hepimiz aynı renk düşündükçe sinir oluyorummaddi durumunuz varsa yenisini alın kimseye de söylemeyin daha çok begendim der geçersiniz(açıklamaya bile gerek yok ama).
eğer alamazsanız da insanlar sizin ve eş tarafının hepsinin benzer giyindiğini görünce yüksek ihtimal kıskandıkları belli olacak. çok komik bir durum onaların yerinde olmak istemezdim...
buradan utandım ya kaç yaşında insanlar düğünde çocukların gelinlik giymesi gibi heves etmişler.
Olsun.Keşke öyle bir imkan olsa tadilat yaptırdım
Nişanlım degil annesi söyledi fiyatını Nişanlımın bunlardan haberi yokYanliz o nisanlisi söylemis hediyenin fiyatini.
Fikrin güzelde, degmez. Nisan döneminde bile bu kadar entrika dönecekse, o evlilik rezil rüsva olur. Ailecek cahil insanlar. Bence konu sahibi yol yakinken dönsün. Bu insanlar ile ograsilmaz.
Hediyenin fiyatını yine kayınvalide söylemiş gibi anladım ben ama... Öyle değil miymiş?Yanliz o nisanlisi söylemis hediyenin fiyatini.
Fikrin güzelde, degmez. Nisan döneminde bile bu kadar entrika dönecekse, o evlilik rezil rüsva olur. Ailecek cahil insanlar. Bence konu sahibi yol yakinken dönsün. Bu insanlar ile ograsilmaz.
Yalnız daha şimdiden bu kadar pısırık ve kabullenmiş durursanız, düğün fotoğrafınızda 5-6 tane gelin gibi giyinmiş kadın olacak yanınızda.Gercekten cok komik duruma düşücekler eminim aynı fotoğraf karesinde hepimiz aynı renk düşündükçe sinir oluyorum
Nişanlım degil annesi söyledi fiyatını Nişanlımın bunlardan haberi yok
Hediyenin fiyatını yine kayınvalide söylemiş gibi anladım ben ama... Öyle değil miymiş?
İnsanlar çok gıcık ve cahiller haklısınız. Ama nişanlı nasıl biri bilmiyoruz ki, hemen boşandırmayalım dedim. =)
Ben sınır olduktan sonra kimin komik duruma dustugu umrumda olmaz, bence seninde olmamalı.Gercekten cok komik duruma düşücekler eminim aynı fotoğraf karesinde hepimiz aynı renk düşündükçe sinir oluyorum
Iki ayri konudan bahsediyorsunuz. Herkesin sizle yarisir gibi ayni renk giyecek olmasi mesele degil de tablonun fiyati mesele gibi geldi bana. Ses cikarmaliydiniz. Tesaduf olur da bile bile gelinle ayni renk alinmaz. Kaynana da gulerek anlatiyor önden hazirliyor. Nisanda gorup surat asmayin diye.. ben olsam yeni bir elbise aldirirdim kirmizi olmayan. Bak bakalim kaynana hepsini nasil payliyor sizin yuzunuzden cebimden para cikti ikinci elbise alindi diye. Bu arada tablo 50 liralik degilse ben de ah hayatta bir sey bilmiyorum.Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
Hayır nişanlım söylemedi hediye fiyatını kayınvalidem söyledi :) nişanlımın böyle huylar yoktur :)Hediyenin fiyatını yine kayınvalide söylemiş gibi anladım ben ama... Öyle değil miymiş?
İnsanlar çok gıcık ve cahiller haklısınız. Ama nişanlı nasıl biri bilmiyoruz ki, hemen boşandırmayalım dedim. =)
Sorana da ben takım kaptani degilim dersinYoo işte tam da bunu yapmalısınız aslında. Kimseye haber vermeden, gidip çok daha havalı, başka renk bir elbise almalısınız. Nişan günü görsünler o elbiseyi ama. Kendileri takım oyuncusu gibi kalsınlar öyle.
Bu bir korku değil masraf yapmak istemiyorum yoksa Baska bir elbise giymek gram umrumda degilYalnız daha şimdiden bu kadar pısırık ve kabullenmiş durursanız, düğün fotoğrafınızda 5-6 tane gelin gibi giyinmiş kadın olacak yanınızda.
Niye korkuyorsunuz bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?