Bir garip telefon konuşması...

Saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok taviz verdiğimi düşünüyorum canımı sıkıyorum
Sizin yapacağınız şey saygısızlık değil onlarınki saygısızlık.

Siz sınırı şimdiden çizmezseniz onlar hadsizliklerine devam eder.

Saygı başka, had bildirmek başka şeyler.
Saygısız olmakla ezik olmayı karıştıran çok. Siz onlardan olmayın.

Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Eğer durumunuz varsa ben sizin yerinizde olsam yine de yeni elbise alırdım. Eskisini de hiç giymediğiniz için satabilirsiniz yine de.. Ama bu duruma izin vermezdim asla !!! Bu nişan bir kere oluyor. Madem masraf yapıyorsunuz kimsenin sizin önünüze geçmesine izin vermeyin. Eğer derlerse de niye değiştirdin elbiseni diye. " Belediye dağıtmış gibi aynı renk elbiselerle dolaşınca kimin nişanlandığı belli olmaz diye düşündüm.Yani sizin düşünemediğinizi ben düşündüm" diyin lütfen. Taviz tavizi doğurur. Kiminle uğraştıklarını görsünler.

Sizin yerinizde olsam başka renk bir elbise alırdım.Diğeri için de leke oldu,yırtıldı,yandı filan derdim.Ay bu insanlardaki iddialaşmayı anlayamıyorum gerçektende yaa.

Yanliz o nisanlisi söylemis hediyenin fiyatini.

Fikrin güzelde, degmez. Nisan döneminde bile bu kadar entrika dönecekse, o evlilik rezil rüsva olur. Ailecek cahil insanlar. Bence konu sahibi yol yakinken dönsün. Bu insanlar ile ograsilmaz.

İkinci bir elbise al kendine kimseyede söyleme nisanın yarısında degistir hepsi sok olsun

Gercekten cok komik duruma düşücekler eminim aynı fotoğraf karesinde hepimiz aynı renk düşündükçe sinir oluyorum

Nişanlım degil annesi söyledi fiyatını Nişanlımın bunlardan haberi yok

Hediyenin fiyatını yine kayınvalide söylemiş gibi anladım ben ama... Öyle değil miymiş?
İnsanlar çok gıcık ve cahiller haklısınız. Ama nişanlı nasıl biri bilmiyoruz ki, hemen boşandırmayalım dedim. =)

Gercekten cok komik duruma düşücekler eminim aynı fotoğraf karesinde hepimiz aynı renk düşündükçe sinir oluyorum
Yalnız daha şimdiden bu kadar pısırık ve kabullenmiş durursanız, düğün fotoğrafınızda 5-6 tane gelin gibi giyinmiş kadın olacak yanınızda.

Niye korkuyorsunuz bu kadar?

Nişanlım degil annesi söyledi fiyatını Nişanlımın bunlardan haberi yok

Simdi "ailesi böyle diye ayrilamam, zavalli nisanliiim" diye düsünebilirsin fakat evlendiginde isler çok degisir. Herkes objektif degil kendi ailesine gelince. Kaldi ki, geçmis 30 yilini bir aile ile geçirirsen, onlara tabiki benzeyeceksin.

Bu kv'de sizin ile çoook ograsacak. Ve bunu gülerek yapacak. Ogluda "ne oldu, annem saka yapti iste" der. Hadi demedi, bir korur seni, iki korur seni, 3te "aa yetti, sende hiç annemi sevmiyorsun zaten "diyecek.

Yerinde olsam ayrilirdim. Bu evlilikte mutlu olmazsin.

Haha ama nisanli agaç kovugundan çikmadi ki. Illa ki huylarindan almistir. Almamis olsa bile, bu kadin bunlarin hayatlarini dar eder. Nisanli karsi gelsede, gelmesede çok zor bir evlilikleri olur.

Ne garip insanlar.. Allah kolaylık versin nişanlının tepkileri nasıl ki. Niye aldınız deyip susacak cinsten mi yoksa gel sana içine sinmezse yeni bir elbise alalım der mi

Nişan kıyafetini neden kayınvalide ile aldınız ki? Sizin hatanız en başta burada olmuş. KV sizi resmen saf yerine koyuyor dalga geçiyor bilmem farkında mısınız? Açıkça fiziğinizle alay ediyorlar. Aynı renk giyip sizi ezmeye çalışıyorlar. Ben de nişan yaptım ama insanlar ben abartılı kabarık nişan kıyafeti sevmediğim için günlük, şık şeyler giyip geldiler. Hiçbir şekilde benimle yarışmadılar. Ki öyle benimle dalga geçmelerine başta sevgilim izin vermez onları rezil ederdi. O teyze kızı mı ne haltsa getirtmezdim bile nişanıma. Biraz sağlam karakterli olun. O kırılmasın bu incinmesin diye çok üzerler sizi. Bakın düğünüme 15 yaşında koca kızı gelinlikle getirmeye çalıştı kv ve kankileri rezil ettim hepsini. Verdikleri parayla rezil oldular. Eşim de yanımda oldu hep. O nişan günü geri gelmez kimseye yaranmaya iyi görünmeye çalışma.

Tabloya verecek 500 liraya bence biraz daha ekle ve 2. el bile olsa yeni kıyafet al. 2. eller de sonuçta bir kez giyiliyor. Olmadı kiralık bak ama hepsini *öt et. Sinir oldum oturduğum yerde. Nişanlına söyle sana destek olsun ezdirmesin bite böceğe.

Ben sınır olduktan sonra kimin komik duruma dustugu umrumda olmaz, bence seninde olmamalı.

Elbise tadilat gordu degıstıremem de bahanen gıbı duruyor. Gidip yeni alma sansın mutlaka var. Borcla alirim, bır arkadasımdan isterim gene de giymem. İstemeyen giymez yanı
Giymezsenız sorun cıkacak bılıyorsunuz, nısanlımın yanlısını görmedim cok iyi insan diyorsunuz ya arkanızda durmayacağını da ıcten ıce biliyor gibisiniz.

Neyse siz oturun taviz veriyorum dıyıp Kendınıze kızmaya devam edin
Kim ne fikir verse yapamam dıyıp bir bahaneniz var cunku.

Omrunun sonuna kadar sus, gene de kimseye yaranamayacaksın bunu da bil
Zaten yasaya yasaya ogreneceksın.

Son düzenleme:
Iki ayri konudan bahsediyorsunuz. Herkesin sizle yarisir gibi ayni renk giyecek olmasi mesele degil de tablonun fiyati mesele gibi geldi bana. Ses cikarmaliydiniz. Tesaduf olur da bile bile gelinle ayni renk alinmaz. Kaynana da gulerek anlatiyor önden hazirliyor. Nisanda gorup surat asmayin diye.. ben olsam yeni bir elbise aldirirdim kirmizi olmayan. Bak bakalim kaynana hepsini nasil payliyor sizin yuzunuzden cebimden para cikti ikinci elbise alindi diye. Bu arada tablo 50 liralik degilse ben de ah hayatta bir sey bilmiyorum.

Hayır nişanlım söylemedi hediye fiyatını kayınvalidem söyledi :) nişanlımın böyle huylar yoktur :)

Yalnız daha şimdiden bu kadar pısırık ve kabullenmiş durursanız, düğün fotoğrafınızda 5-6 tane gelin gibi giyinmiş kadın olacak yanınızda.

Niye korkuyorsunuz bu kadar?
Bu bir korku değil masraf yapmak istemiyorum yoksa Baska bir elbise giymek gram umrumda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…