Bir garip telefon konuşması...

kv agzini tutamiyor belli

Zaten şu davranışlara, aşağılanmaya susan birine nişanlı ne yapacak kötü bilemedim. Hiç dişini göstermemişsin ki adam senin yanında mı değil mi bilmiyorsun. Haklısın...

Zaten şu davranışlara, aşağılanmaya susan birine nişanlı ne yapacak kötü bilemedim. Hiç dişini göstermemişsin ki adam senin yanında mı değil mi bilmiyorsun. Haklısın...
Sende haklısın, ben hıc ses etmezsem bana neden ses yukseltılsın ki. Susuyorum diye asagılamazlar heralde.
Susanlar hep kaybetti. Kocam nisanlın uzulmesinciler sonunda hep uzuldu.

Yasasin oyle ogrensın ne dıyelım.

Yalnız, kayın valideniz Gelinine yapılan her hareketin kendisine yapıldığını idrak edememiş ..
Aslında yeğeni ve kardeşi kendisini önemsemedikleri için Gelinine bu hareketleri yapıyorlar.

Siz hiç üzerinize almayın. Kıyafetinizi de değiştirmeyin ve bol bol eğlenin.

Jeans pantolon tişörtle giderim ama yinede o elbiseyi giyipte gitmem. Bunlar iyi günlerin. Gelecekte bu konuya bakıp bakıp keşke şuradaki kadınları dinleseydim diceksin.

Valla onlar ne kadar pislik yapsa da o gün sizin gününüz en çok ilgiyi siz göreceksiniz keyfini çıkarın.. tablo parasını vermekte neymis ne münasebet hediye o sonuçta.

Bu bir korku değil masraf yapmak istemiyorum yoksa Baska bir elbise giymek gram umrumda degil
Gram umurunuzda olmayan sey ıcın konu acmıssınız.
Bu bir korku. Seni döverler korkusu degıl elbette
Nisanlın arkanda durmayacak muhtemelen.
Tek basına dik durmak istemiyorsun ya da , belki de duramayacaksın.
Nisan senın elbise senın hayat senin, ama korkuyla umursamazlığı ayırt edecek kapasitede sitedeki cogu insan.

Insallah kuzen senden guzel olmaz, yoksa hayatının en mutsuz gunu olacak.

Parayı ağzından kaçırdı diyelim de .... ben olsam gider tamamen farklı bir renkte kıyafet alırdım herhalde bu kadar olayın üzerine böyle yeşil mavi mor -kırmızı dısında herhangi bir renk birsey denirse de onu da kınada giyerim dersiniz

ben olsam nısanlıgımı aldığım yere gidip başka rengini alırdım ve kayınvalıde bıle söylemezdim.nişan günü şok
gelemem böyle saçma sapan cahilliklere

Mesele elbise meselesinden ziyade, sizin bu davranışlara karşı sergileyeceginiz duruş.Eger bu duruşu sergilemezseniz,böyle seviyesiz muhabbetlere çok cekileceksiniz.Yoksa elbiseymis kirmiziymis dert değil.Burdaki ablalarını dinle ve o elbiseyi değiştir kardeşim.

İmkanınız varsa lütfen gidip güzel şık beyaz bir elbise alın... hem aralarında gelin gibi görünürsünüz hem de hepsi mosmor olur. Bir ömür içinizde kalacağına, cebinizde kalmasın. Tablo içinde asla para vermeyin, beğenmemiş gibi ağız burun bükün.

Bence asil konu açilma sebebi "kv'deye bak ne kaa tüh kakaa". Ancak yorumlar nisanlisi için ayni seyleri denilmesini beklemiyordu konu sahibi. Nisanli o ailenin pirlantisi gibi oldugunu düsünüyor bence konu sahibi.

Masraf olacak diye korkuyorum diyor, nisanlim kizacak, olay olur, ayriliriz demiyor da, masraf olacak diyor. Hi canim hii, zaten masraf yapmayan gelinlere madalya takiyorlar ya. Hayir kimse gidip kayina aileyis sömür demiyor ama biraz sesin çiksin ya, maden evlenmeye kararlisin.

Nişan elbisemi annemle almıştım ne eşim gördü ne kv. Kv Nisan için çok uzaktan geldi gelirken elbisesini yanında getirmişti. Bi kaç gün önce nisandan elbiseyi bana gösterdi uygun mu abes kaçmaz değil mi giysem diye. Benim aldigimin aynı renk aynı tonu sorun olmaz tabi ki dedim. Anneme söyledim böyle böyle ama benim için sorun yok denk gelmiş dedim. Olmaz kıskanmış derler dedi. Kadın elbise dolabını yanında taşımıyor sonuçta dedik ve yenisini aldık. İlk aldığım da öyle şıkır şıkır bir abiye değildi sade zarif bir elbiseydi. Şimdi ikisini de özel günlerde giyebiliyorum. Bence ilk elbiseniz başka zaman da giyebileceginiz bir elbiseyse yenisini alın. İçiniz de daha rahat eder nisaninizda

Böyle mutlu olurum beni severler saniyor. Cunku daha ele karısmamıs.
Halbuki evde masum sekılde otururken kaynana arayıp elbiseyi tasıyabılecek mısın diye sordular dıyıp komıkmıs gıbı guluyor.
Yani bela sen evde otururken de gelip buluyor seni.

E ben uslu uslu evimde otururken beni bulan bela sonucu ben sunu derım, sessizlik ve saygı anladıkları bir olay degıl dur anladıkları dilden konusayım...
Ha nısanlı var tabi senın dedıgın gıbı, olayın dısında tutulan ama ıcınde olan. İnsanların kayınvalıde ye saygısı yok, gelinleri hakkında sallayabılıyorlar.. Kaynananın ogluna saygısı yok sevdıgı kızı saka yollu incitiyor.
Ama konu sahibinin herkese saygısı var, kendısı mutsuz ama kimse uzulmesın ıstıyor.
Bu bir matematik sorusu olsa ve sonunda kim uzulecek dense cevap net degıl mı?

Kendisi bilir. Herkes aynı seyi söylemis. Hepsine itiraz etmıs.
Bakta yegen gelinden guzel olmasın, asıl ozaman mutsuz olacak:)

Ya garip soyleywceklerim farkindayim ama denk gelmistir o renk belki.neden cunku kardesimin nisaninda gelknimizin elbisesi somon rengiydi ve sana yemin ederkm ne kadar alisveriste elbise begendiusem hepsi somkn rengiydi.almadim tabi.sonra nikah icin elbise almaya ciktim.ayh bir tulum begendim ama nasil guzel.beyaz.ust kisim dantelli alt kisim bol iniyor nasol guzel tam nikah icin tasarlanmis sanki.onu da almadim.niye beyaz diye.annem savmalama al bwhendiysen o gelin belli zaten dedi ama almadim.gittim lacivert bi elbise aldim.katdesimin takim da lacivertmis ama o kadar da olsunya neyi begendiysem ama 5 6 yer gezmistim nisanda.
Bazen olabiliyo boule seyler.cok takilmamak lazim.en guzel ben tasirim de gec.bosver.
Ama tasiyabilit mi o elbiseyi kisminda art niyet var.kv nin bunu sana soylemesi de ayri kotu.ben de mesafe koyardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…