kv agzini tutamiyor belliKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
Ben sınır olduktan sonra kimin komik duruma dustufu umrumda olmaz, bence seninde olmamalı.
Elbise tadilat gordu degıstıremem de bahanen gıbı duruyor. Gidip yeni alma sansın mutlaka var. Borcla alirim, bır arkadasımdan isterim gene de giymem. İstemeyen giymez yanı
Giymezsenız sorun cıkacak bılıyorsunuz, nısanlımın yanlısını görmedim cok iyi insan diyorsunuz ya arkanızda durmayacağını da ıcten ıce biliyor gibisiniz.
Neyse siz oturun taviz veriyorum dıyıp Kendınıze kızmaya devam edin
Kim ne fikir verse yapamam dıyıp bir bahaneniz var cunku.
Omrunun sonuna kadar sus, gene de kimseye yaranamayacaksın bunu da bil
Zaten yasaya yasaya ogreneceksın.
Sende haklısın, ben hıc ses etmezsem bana neden ses yukseltılsın ki. Susuyorum diye asagılamazlar heralde.Zaten şu davranışlara, aşağılanmaya susan birine nişanlı ne yapacak kötü bilemedim. Hiç dişini göstermemişsin ki adam senin yanında mı değil mi bilmiyorsun. Haklısın...
Siz değil nişanlınız yapacak zaten.Bu bir korku değil masraf yapmak istemiyorum yoksa Baska bir elbise giymek gram umrumda degil
Jeans pantolon tişörtle giderim ama yinede o elbiseyi giyipte gitmem. Bunlar iyi günlerin. Gelecekte bu konuya bakıp bakıp keşke şuradaki kadınları dinleseydim diceksin.Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Gram umurunuzda olmayan sey ıcın konu acmıssınız.Bu bir korku değil masraf yapmak istemiyorum yoksa Baska bir elbise giymek gram umrumda degil
Parayı ağzından kaçırdı diyelim de .... ben olsam gider tamamen farklı bir renkte kıyafet alırdım herhalde bu kadar olayın üzerine böyle yeşil mavi mor -kırmızı dısında herhangi bir renkKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
ben olsam nısanlıgımı aldığım yere gidip başka rengini alırdım ve kayınvalıde bıle söylemezdim.nişan günü şokKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Gram umurunuzda olmayan sey ıcın konu acmıssınız.
Bu bir korku. Seni döverler korkusu degıl elbette
Nisanlın arkanda durmayacak muhtemelen.
Tek basına dik durmak istemiyorsun ya da , belki de duramayacaksın.
Nisan senın elbise senın hayat senin, ama korkuyla umursamazlığı ayırt edecek kapasitede sitedeki cogu insan.
Insallah kuzen senden guzel olmaz, yoksa hayatının en mutsuz gunu olacak.
Böyle mutlu olurum beni severler saniyor. Cunku daha ele karısmamıs.Bence asil konu açilma sebebi "kv'deye bak ne kaa tüh kakaa". Ancak yorumlar nisanlisi için ayni seyleri denilmesini beklemiyordu konu sahibi. Nisanli o ailenin pirlantisi gibi oldugunu düsünüyor bence konu sahibi.
Masraf olacak diye korkuyorum diyor, nisanlim kizacak, olay olur, ayriliriz demiyor da, masraf olacak diyor. Hi canim hii, zaten masraf yapmayan gelinlere madalya takiyorlar ya. Hayir kimse gidip kayina aileyis sömür demiyor ama biraz sesin çiksin ya, maden evlenmeye kararlisin.
Lafı ağzımdan aldınYalnız daha şimdiden bu kadar pısırık ve kabullenmiş durursanız, düğün fotoğrafınızda 5-6 tane gelin gibi giyinmiş kadın olacak yanınızda.
Niye korkuyorsunuz bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?