Bir garip telefon konuşması...

Şimdi iş bozulur koca elden gider diye ağzınızı açmıyorsunuz ama nişanda hepinizin kırmızı giymiş olması içinize dert olacak. Neden alttan alıyorsunuz anlamadım. İşin enterasan tarafı bu dönemde yapacağınız tafrayı çekerler evlendikten sonra kimse sizi ciddiye almaz.

Onlar kırmızı giyecekse ben giymem deyip o elbiseyi değiştirmelisiniz,o sizin en güzel gününüz sahip çıkın. Pısırıklığın sırası değil.

Ayrıca Ziyagil yalısında mı oturacaksınız napacaksınız 500 tllik tabloyu. Adamakıllı bişe taksınlar,yarım altın cumhuriyet gibi bişe olur
 
Pazar günü nişanı var ise yarın git ve nişan için farklı bir renk beğen. Herkes şok olsun. Tek sende yok canım merak etme bizde de var o her şeyin fiyatını söyleyen kv. O yüzden duymazdan gelmek en iyisi.
 
başka elbise alın onlardan habersiz...
onlar da hepsi kırmızı kalsınlar öyle....
 


Insan sinir oluyor gülerek anlatmasına benim kayinwalidemde yatak ortusu almaya gidecektik gelmediler bende aramadm wazgectiler diye aksam arayıp kahkaha atarak sana yatak ortusu aldim demisti cok zoruma gitti. Ozaman eşimi arayip annesinin yaptigını söyledigimde arayip o yatak örtüsunü istemedigini söyle demisti. Benim begenmem gerekmiyor mu diyede belirt dedi. Resmen sinir etmek icin yapiyorlar
 



nasıl geçti nişan.. elbiseyi değistirdinizmi... tablo güzelmiydi bari.. ?
 
Kızlar Nişan olmadan Nişan elbisemi değiştirdim dediğinizi yaptım ve herkes şok oldu kaynanamın suratını görmeniz lazımdınişan bittikten sonra eve gidince nişanlım kaynanama baya kızmış kadın şok oldu beni Baska elbiseyle görünce:))) ve oğluna takılan altınları aldı gitti :))))
 
Nişanda takılanlar kız tarafınındır. Nasıl aldı gitti? Ay iyi yapmışsınız dik durun.
 
ya anlatsana detayları hangi renk aldın nasıl yaptın tebrikler
 

Hani herkes kirmizi elbise bile giymemisti? Niye yalan söylüyorsun?

 
Gözümde mavi ya da açık lacivert bir elbise canlandı etrafta herkes kırmızıyken çok güzel olur diğerleride bir örnek nedime gibi kalırlar. Özel gününüz etrafta sizible aynı renk giyinenleri gördükçe kafanızı takıp kızacaksanız hiç düşünmeden değiştirin derim. Bahsettiğiniz davranışlar çok olgun tavırlar değil tabi ama zararsız geldi. Bence genel olarak bu kişilere hayatınızla ilgili olabildiğince az bilgi vermeye çalışım. İletişimi kesmeden aranızı bozmadan keyfinize eğlenmenize bakın. Kafanıza takarsanız bu zararsız davranış bozukluklarını durduk yerde zararlı hale getirebilirsiniz.
 
Hani herkes kirmizi elbise bile giymemisti? Niye yalan söylüyorsun?
Ben söyle anladim: nisanlisi kizdigi icin akrabalari kirmizi giymekten vazgecmis ama ayni zaman gelinimizde elbisesini degistirmis ve bu kaynanayi sok etmis olabilir yani tüm nisan törenindekiler elbiselerini degistirmis olmus anladigim kadariyla:)
 
Elbiseyi bir nedenle beğenmediğinizi belirtin ve direk götürüp değiştirin ,sanki kırmızıdan başka renk mi kalmamış da hepsi kırmızı almış
 
Aynen herkes dedikodu yapar taklitciler diye ama habersiz degistirmekte hepsine kapak olurdu esmer bir bayansaniz kina yesili çok yakisir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…