Bir garip telefon konuşması...

O üye benim Bu konuya kendi başıma gelenden ve üyenin boyun eğen tavrından dolayı sinir oldum açıkçası. Susmayı saygı sanıyor. Bunlar fragman... Ben böyle sussam neler edecekler de yapamıyorlar. Konu sahibinin işi zor.

Bu arada diğer konulara baktım da zamanında babası istemiyor diye KV nişanlık, hediye filan almışken ortada bırakmış biraz. Sebep de damat adayının mesleği yine. Babayı ikna edince dönmüş adam da hayatımda başkası var demiş. O zaman da annem buldu demiş kızı hatta. Benimki gibi yedek gelin o kuzen olabilir. Şimdi de kıskanıyordur. Yoksa durduk yere kimse öyle ona yakışmaz etmez diye havlamaz geline. Başka mevzular var.

Şey de sen nişanın en kalabalık olduğu
Nişanın ortasında düğünde de hepiniz beyaz giyin olur mu de belki utanirlar.

“Hele bir imzayı atayım, sonra had bildiririm” düşüncesinin işe yaramadığını bir bilse...

Evet evet biliyorum, etiketlemek uygun kaçmaz diye etiketlememiştim. Yalnız düğün anındaki tavrınız ve hepsini geri püskürtmeniz efsaneydi.

O yeğen yedek gelin. Ve konu sahibi sırf kayın aileye şirin görünme adına uysal pozları veriyor. Halbuki bilse bu hayatın anksiyete ve nice benzeri gerçekleri var, tavrı başka olurdu.

Konu sahibinin şu mesajı görmesi lazım hatta yöneticiler başa falan sabitlesin. Aç kalma pahasına gidin başka elbise alın.

O görmemişlere gayet güzel bi mesaj rengini değiştirmeniz. Terbiyesizlige hadsizlige bak ya ben sinir oldum seni düşünemiyorum.

Nasıl bir aileye gidiyorsun, Allah yardımcın olsun

Kırmızıysa kınana sakla bence o elbiseyi. Gidip farklı renk birşey al. Bir örnek nedimeler gibi dursun onlar da yanında. Hatta ortalarına geçip poz ver bence güzel bir fotoğraf olur

Görgüsüz mü biraz kayınvalideniz?
Bence öyle. 500 liralık tablo hediye gelecek nedir yani yuh.
Elbise konusu da ,gelip koşa koşa oldugu gibi size yetiştirmesi de aşırı tuhaf.
Bence mesafeli durun, çok yüz göz olmayın.

Nişanlığı değişecekseniz, parasını da nişanlınıza ödetin bari. Kayınvalideniz hediyenin fiyatını söyleyecek kadar önemsiyorsa mali konuları, bu hamleniz üzerine düğünde, kınada da aynı renk giymelerine müsaade etmez.

Bu arada benim de düğünümde eşimin kardeşi beyaz abiye almıştı. Ama çok umursamamıştım. Belki bütçesine, bedenine göre bulabildiği sadece buydu diye düşünmüştüm. Ama tabi sizde herkes aynı renk almış, bu biraz rahatsız edici olabilir sizin açınızdan.

O kadar doğru, o kadar doğru tespitler...
Karsi taraftan saygisiz hareketler gelirken, kendisinin "saygisizlik yapmak" istemiyorum demesi tamamen nişanliyla aram bozulabilir korkusundan kaynakli, net korku yani. Konuşabiliyor olmak, isteklerini, fikrini soylemek saygisizlik degildir ama nişanlisi konu sahibinin yaninda durmayacak bu yuzden konu sahibi ses cikartamiyor minnacik seylere bile, ne yapti acaba

Yabancı düğünlerde gelin ve nedimeler gibi olur olumlu bakın ama yok derseniz ben olsam aldığım yere giderim kimseye demem elbiseyi değiştirim nişanda şok olsunlar bazı görgüsüzler aldığı herşeyin parasını der aldırmayın.

Ben olsam tepki bile vermeden elbiseyi gizlice değiştiririm, nişan günü görürler. İçime sinmedi değiştirdim derim sonradan. Gelinle ayı elbise mi olur falan filan demeyin çokta tın misali

Merak edenlere

benim kinamdada teyzemin gelini kina elbisemin aynisini giymisti renk model hersey ayni yani
o yurt disindan gelmisti elbisemi gormemisti ama elbise almaya annem ve teyzemle gitmisti kimse biseyde demedi salona bi ciktim supriz bildigin pişti yani
beraber halay falan cektik defalarca ozur diledi neden soylemediklerine anlam veremedi falan ben cok sorun etmedim zaten bir abiye modeli cikiyor gerisi nerdeyse birbiriyle hep ayni e renk desen secenekler belli cok sorun etmeyin sizde bile bile alanlarin ayibi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…