Çok değil 1 çeyrek parası. Çeyrek takmaya utanmış zaar.
Burada bir arkadaş vardı. Düğününe kayınvalidesinin bir akrabasının 13-14 yaşındaki kızı gayet gösterişli bir gelinlik giyecekti. Gelinin kendi minyondu fakat akraba kızı genç irisiydi. Daha sonra o KV’nin gelin olarak o küçük kızı istediği ortaya çıkmıştı.
Konunuzu okuyunca benzerlik buldum. O yeğen sakın uzun zamandır nişanlınıza uygun görülmüş olmasın? Belki de nişanlınızı kıskandığı için, “Neyi kaybediyorsun dön de bir bak istedim” demek için aynı renk kıyafeti giymeyeceğine nasıl emin oluyorsunuz?
KK’da bir konuda kadınların %99’unun aynı görüşte olduğu nadirdir. Gerekirse alalede bir şey giyin, ama o kırmızı kıyafeti asla.
Ayrıca; masraf yaptırmadığınız için kimse size taç takmayacak. Başkalarından önce kendiniz kendinize saygı duymalısınız. Aksi taktirde savrulup gidersiniz.
Şey de sen nişanın en kalabalık olduğuKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
Nişanın ortasında düğünde de hepiniz beyaz giyin olur mu de belki utanirlar.Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
O üye benimBu konuya kendi başıma gelenden ve üyenin boyun eğen tavrından dolayı sinir oldum açıkçası. Susmayı saygı sanıyor. Bunlar fragman... Ben böyle sussam neler edecekler de yapamıyorlar. Konu sahibinin işi zor.
Bu arada diğer konulara baktım da zamanında babası istemiyor diye KV nişanlık, hediye filan almışken ortada bırakmış biraz. Sebep de damat adayının mesleği yine. Babayı ikna edince dönmüş adam da hayatımda başkası var demiş. O zaman da annem buldu demiş kızı hatta. Benimki gibi yedek gelin o kuzen olabilir. Şimdi de kıskanıyordur. Yoksa durduk yere kimse öyle ona yakışmaz etmez diye havlamaz geline. Başka mevzular var.
Konu sahibinin şu mesajı görmesi lazım hatta yöneticiler başa falan sabitlesin. Aç kalma pahasına gidin başka elbise alın.Burada bir arkadaş vardı. Düğününe kayınvalidesinin bir akrabasının 13-14 yaşındaki kızı gayet gösterişli bir gelinlik giyecekti. Gelinin kendi minyondu fakat akraba kızı genç irisiydi. Daha sonra o KV’nin gelin olarak o küçük kızı istediği ortaya çıkmıştı.
Konunuzu okuyunca benzerlik buldum. O yeğen sakın uzun zamandır nişanlınıza uygun görülmüş olmasın? Belki de nişanlınızı kıskandığı için, “Neyi kaybediyorsun dön de bir bak istedim” demek için aynı renk kıyafeti giymeyeceğine nasıl emin oluyorsunuz?
KK’da bir konuda kadınların %99’unun aynı görüşte olduğu nadirdir. Gerekirse alalede bir şey giyin, ama o kırmızı kıyafeti asla.
Ayrıca; masraf yaptırmadığınız için kimse size taç takmayacak. Başkalarından önce kendiniz kendinize saygı duymalısınız. Aksi taktirde savrulup gidersiniz.
O görmemişlere gayet güzel bi mesaj rengini değiştirmeniz. Terbiyesizlige hadsizlige bak ya ben sinir oldum seni düşünemiyorum.Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Gram umurunuzda olmayan sey ıcın konu acmıssınız.
Bu bir korku. Seni döverler korkusu degıl elbette
Nisanlın arkanda durmayacak muhtemelen.
Tek basına dik durmak istemiyorsun ya da , belki de duramayacaksın.
Nisan senın elbise senın hayat senin, ama korkuyla umursamazlığı ayırt edecek kapasitede sitedeki cogu insan.
Insallah kuzen senden guzel olmaz, yoksa hayatının en mutsuz gunu olacak.
Yabancı düğünlerde gelin ve nedimeler gibi olur olumlu bakın ama yok derseniz ben olsam aldığım yere giderim kimseye demem elbiseyi değiştirim nişanda şok olsunlarKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Merak edenlereKızlar iyi günler geçende konu açmıştım nişanım olacaktı kırmızı bir elbise almıştım ve kayınvalidem tarafından bir kaç kişide kırmızı elbise almıştı bunun üzerine nişanlıma bir kaç laf söylemiştim ve bir baktım kimse kırmızı giymemiş her neyse konuma gelecek olursak nişanda altınlar takıldı benim ailem tarafından tarafından bana altın takıldı para vs takıldı bunu gören erkek tarafı nişanlımada taktı daha sonra bir baktım annesi nişanlımın üstündeki altın ve paraları aldı çantasına koydu. Nişan altınları ve paralar kızın olurmuş ve kız kendi eksiklerini alırmış herkes erkek tarafı gittikten sonra baya ayıpladı kaynanamın o davranışına kızlar sizce ne yapmalıyım susayım hiç para konusuna girmeyeyim mi yoksa bir laf vurayım mı? Nişan altınları kız tarafının olur herkes için gecerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?