selam bayanlar:) fikirlerinizle bana yardım edeceğinizi umut ederek konumu açıyorum..a.s.
sizden başka bir şehirde(yaklasık 4 saatlik bir mesafede)çok çok sevdiğiniz adam yaşıyor.ve siz 2 senedir iletişim halindesiniz ama onda henüz yeni yeni birşeyler filizlenmeye başlıyor.birbirinizi çokta iyi tanıyorsunuz.öyle laf arasında şakayla karışık sizi yaşadığı turistik şehre davet ediyor ve sadece bir günlüğüne şehri gezdirme planları hazırlıyor...(bu arada sizin onun yanına gitmeniz aslında imkansıza yakın birşey o bunu biliyor ama yinede gelmenizi umut ediyor..ki zaten giderseniz hayatınızın dönüm noktası olacaktır)sizde zaten gitmeyi kafaya koymuşsunuz..ama gidiş-dönüş yolda dünya kadar saat geçicek ve gitmenizle dönmeniz bir olacak neredeyse..size soruyorum şimdi; mümkünse ailenizi ayarlıyıp bir gece onunla kalırmısınız? yoksa gidip geri mi dönersiniz?
CADIARZU
Aynen delikafadulden ben de laelaelaelaelae
Bız ıkımız de ayrı ayrı sehırlerden yola cıkıp orta bı sehırde onların memleketınde bulustuk aynen ben de ne cılgınlıklar yaptım :jeyyar: ve su an o kısı ıle evlıyım.
Tabi ailene de baglı benım aılemın haberı yoktu unıversitedeydım zaten.
Bı de gunubırlık gıtmeyı mı dusunuyorsun gunubırlık olunca hep olay cıkıyo be :bbo: Illa bı falso verılıyo
kaldım... kaydirigubbakcemile3
çok güzel günlerdi yaaa... bak şimdi hatırlattın da... :asigim:
eşimle daha çıkıyorduk o zamanlarr...
ben bulunduğum yerde okudum yüksekokulu...
öğrenci arkadaşların evinde kalmıştık.. aynı çatı altında uyumak kadar güzel birşey yoktu..
kendini ve sevgilini bildikten sonra hiçbirşey olmuyor güzelim..
o başka bir büyü... başka bir heyecan..
hem bir gece aynı evde kalıcaksın diye illa birşey mi olması gerekiyor ki.. fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?