Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

kaçamaklar güzeldfir.. biz sözlendiğimizden beri berber yaşıyooruz... çok da güzel birşeyyy ve süprizlerle dolu oluyor.. önüzüdeki hafta da nikah yapıcaz..

pişman olmadan yaşamalı hayatı..

evet canım...
ama o insana çok güveniyorsan,, çok seviyor ve seviliyorsan git ozaman..
dediğim gibi aynı yerde kalıcaksınız diye illa bişey olacağı yok....
sadece güzel bir heyecanlı anı olarak kalıyor hayatında.. :asigim:
peki siz ne kadar zamandır birliktesiniz? :sm_confused:

güven var sevgi var ve ne olursa olsun pişman olunmayacak bir duygu yoğunluğu mevcut...lakin henüz ortada ilişki denebilecek birşey yok ama karşılıklı ilgi ve alaka var..illa birşey yaşancak diye bir kaide yok dediğin gibi ama o heyecanı ve o büyüyü yaşamak çok çok ayrı birşeydir...ve eğer gidilirse zaten ailenin haberi olcak sadece gece kalınırsa ben dönemiyorum şöyle böyle gibi yalan söylenecek mecburi. yoksa aile hayatta izin vermez gece yatısına :)

benım eşimle 2yıl flörtüm oldu tatlım..
onun sehre benım memleket 3saatken ben gitmedim aslında arada agzını yoklamadım değil..
bana dediki yolda basına bişey gelir gelme ben gelıcem...
geldi burda kaldı bi otelde..
gunduzden gunduze gorustuk...
ona guvenıyorsan senı yarı yolda bırakmayacagını yani..
senı namusu olarak goruyorsa...
ciddiysenız...

her ne kadar bu dedıklerım olumlu cevapsada dunyanın binbir turlu halı var.. evlenecek olsanız bile Allah korusun bir kaza-bela oldu yasamını yıtırdı diyelım,,sen bi çılgınlık yapmakla kalcaksın ,
yada ayrıldınız diyelım ozaman ne olacak hiç dusundun mu.. ??
yaptıklarından pişmanda olursun ozaman psikolojinde bozulabilir..
bunları gozonune al lütfen..
bir anlık heyecanlara yenılme.. a.s.

canım sana katılıyorum bende hiç düşünmez giderdim bende zamanında sevdiğim adamın yanına gittim kaldım şimdi evliyim aama pişman olucan şeyide asla yapma ben pişman değilim ...

Canım kalbim git diyor ama beynim düşün çünkü ikisi aynı şeyi demez hiçbir zaman. Benimde yapmadığım şey değil ama sonunda evlilik vardı yoksa kimseye güvenmem evli olsak bile güvenmem desem yalan olmaz.

12 saat yola gittim-
kaldım-
gezdim
sevdim
evlendim

geride çok güzel hatırlar kaldı
mutluydum....
mutluyum
herkes bu kadar şanlı olmayabilir
pişman değilim ama gitmesem daha bi ağrılığım olurdu diye düşünüyorum...

hımmm madem 4 saat aılenın o ehre gıdecegınden haberı olarak gunu bırlık ılıskı olması adına deılde sadece gezmek adına , üstelık benı o kısı gezdırecek deyıp kendını ıyıce garantıye alıp yanı:) bence gıdebılırsın ılıskınız olsa kal derdım ama , ve onunla cok pozıtıf bır gun gecır gerısını o getırır zaten
bırde sımdı bu erkegınden erkegıne gore degısır bence
yanı benım sevgılım bu konularda facıaydı ama sımdıkı oyle degıl daha degısık dusunuyor
bence sen gunubırlık gıt gel ılıskın olunca gıder kalırsın duruma gore guvenıne gore
ve amacın onunla bır ılıskıden cok sadece gezmek eglenmek olsun
9 sayfayı okumadım ama bısey sormak ıstıyorum senın gıtmen neden ımkansız, yanı ımkansıza yakınken senden boyle bı sey talep etmesı bıraz aklımı karıstırdı yanı senın aklını karıstırmak ıstemıorum da bu bıras ılgınc geldı bana

Son düzenleme:
ben olsam gidemem ama genede sen bilirsin hee erkekler pek rahat durmazlar ama sen ölçuyu kaçırmazsın tabi ama aynı yerde kalma genede sakıncalı ben okadar cesaretli degilim acıkcası hem sevgili deglsiniz galiba bişe olcagı yokdur yani sadece gezmek için davet etmişdir diye düşünüyorum

:asigim:ben bu çılgınlığı bikaç defa yaşadım ve çoook güzeldi hiç pişman değilim ve olmayacağımda :asigim:

canım:1hug: şöyle anlatmaya çalışıyım
ortada ilişki denilebilecek birşey yokken,üstelik aradaki samimiyetinde adı henüz konulmamışken başka bir şehre başbaşa çıkmak biraz abes olur...buyüzden aile ne kadar iyi tanırsa tanısın aslında böyle birşeye izin vermeyeceğini düşünüyor ama kendi planları çoktan yaptı bile:) ki eğer gidilirse birlikte aynı çatı altında saatler geçirilirse 'gerçekten' çok şey değişir.çünkü birbirine zaafı olan iki insan.. birşey olmaz,,, olsa çoktan olurdu,,, birşeylerin adının konması için illa şehir mi değiştirmek gerekiyor,,,blablabla diyerek önyargılı düşünmemeliyiz.çünkü insanın hayatında bazı dönüm noktaları vardır..belkib ir kez ayağına gelir.birşey yapmazsan göze almazsan hiçbirşey olmaz..bazen korkusuzca adım atmalısın:1closedeyes:
o anlardan biridir belkide................
hani olurya , inceden, aniden haniiyerimseniben
a.s

Bende gittim kaldimda hatta farkli sehri birak farkli bi ulkeye gittim tabi onu taniyip guvendikten sonra. sonuc evlendik simdi geriye dondugumuzde cok guzel anilarimiz var iyikide gitmisim. Evleninceye kadarda yanlis hic bisey yapmadik Bence kadinla erkek yalniz kaldiklarinda tek dusundukleri sey cinsellik degildir en azindan herkes dusunmez a.s

evet canım bende aynen senin gibi düşünüyoruma.s
birde buraya yazan arkadaslar beni öyle mutlu ediyor ki:1closedeyes:çoğu çıktım, gittim,pişman değilim, onunla kaldım ama evlendik diyor..sizde onlardan birisiniz...çok güzel birşey bu:1hug: allah mutluluğunuzu daim etsin canıma.s.

Son düzenleme:
ben sevgilisinden bahsediyo sanmıştım ben sevgilim degilse gitmem
eger sevgilimse gider kalırdım yoksa ne işim var

ben de sevgilin zannettim sevgilim değilse ben de gitmem

Son düzenleme:
sevgilimle aynı yerde kaldık ama arkadaşların dediği gibi güvendiğim,bana zarar vermeyecek biri olduğunu bildiğim için...hiçbirzaman vermedi de zaten...ama sevgilim olmayan,aramızda yeni yeni bişeyler oluşan biriyle gitmezdim...önce güvenmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…