Bir gram bile sevmiyorum

bilmiyorum ben sevgi dolu bir insanim, sevmiyorum istemiyorum dedigime bakma, insan sevdigine kirilir.. onlarida ailem bildim ben cok mu zor davet etmek evlerini mi yerdim bende gitsem, veya gitmesem bile sende gel deyip gonlumu yapsalar ne olurdu sanki

Beş parmağın beşide bir değil canım tabikide seni kızları gibi sevmeleri lazım ama boşver ya bazen o kadar iyi düşünüyoruz ki karşımızdakinin kötülüğünü göremiyoruz takmaaa...

tesekkur ederim canim sence nasil belirtmeliyim yani ne desem

Bakıyorum da ne kadar değişik bi durum ya...Evliligi de satranca cevirdik...Kayinvaliden böyle yaparsa şöyle yao, böyle yaparsa öyle yap..herif böyle yaparsa böyle yap, yapmazsa soyle yap...Hayat mi birlestiriyoruz savaşa mi gidiyoruz...Ayrica bugünün kayinvalideleri dünün gelinleriydiler...Sen de bugun boylesin ama emin ol kaç sene sonra senin gelin de senin icin böyle bi konu açacak, kayinvalidem aptal vs diyecek...Bu kayinvalideler uzaydan gelmiyor

ne guzel keske bende senin gibi olsam
ama ben hayli degersiz hissettim kendimi, bir alo demek buyur sende gel demek bukadar zor degil yaa

Ama niye desinler nişanlın yok ki. Tek sıkılır diye çağırmadılar belki.. Eltinin nişanlısıda orda çağırılmış. Sen tek gidip napıcaksın?

Ama niye desinler nişanlın yok ki. Tek sıkılır diye çağırmadılar belki.. Eltinin nişanlısıda orda çağırılmış. Sen tek gidip napıcaksın?

tabiki nisanlim yanimda yokken rahat olamam ama tam tersi olsaydi, ben yurtdisinda olsaydim nisanlim ailemin yaninda olsun isterdim
ve ailem boyle birsey yapsa ailemede cok sert tepki gosterirdim
belki herkes icin basit bir durummus ama benim icin onemli

bende boyle yaparsam gelinimde beni sevmesin aptal desin raziyim
ailelerle tanisip gorusmeye baslayali, hayal kirikliliklarimi yasadigimdan bu yana ileride erkek oglum olsun istiyorum, cunku kendi hayal ettiklerimi kendi gelinime yasatacagim Allahin izni ile, iyi bir kayinvalide iyi bir anne olacagim

Benim de abiler var...bize 5kere geliyorlarsa eger bunların sadece birinde beraber gelmiş oluyorlar..çoğunda bi gelinin ailesini çağırıyoruz...Diğerinde de diğerini..Her çatışmada tüm sulaleyi toplayamayiz ki....Bazen durum onu gerektiriyor, her cagirdigimizda digerlerini de mi cagiracaz...Birini ramazanda iftara çağırdık geldi ailecek...Diğerine de baska bi zaman söylemiştik, onlar ramazanda dışarda iftar yapmanın zorluğundan bahsettiler..biz de bayramdan sonra gorusleim dedik...Bayramdan sonra onları cagiaracagiz ama emin ol diğer gelini cagirmayaxagiz..Niyetimiz de senin düşündüğün gibi degil sevmemek degil...Senin 5 Dayin olsa, birine yemeğe cagirsan diğer dordune de mi söylüyorsun...Her davetinde o zaman tüm sulaleye haber ver...sayılarını cagirsan amcalarin rahatsiz olur, amcaları cagirsan halalar, halalari cagirsan teyzeler...Her davette tüm sulaleyi çağırman lazim...yoksa diğerleri alınır kendilerini değersiz hisseder

Tabi belada karı bosamak kolay...Hiç farkı olmaz...Şimdiki kaynanalar da. Zamanında diyordu ki ben kaynana olsam böyle yapmazdım diye...Onlar da inan kendi kayinvalidelrinin yaptıklarına sinirlnemislerdir...ben ilerde kayinvalide olursam cok iyi olacam demişlerdir..g

bilmiyorum canim, yardimci olmaya calistiginin farkindayim ama bir sekilde cok kirildim
bu mubarek gunde kalbimi cok kirdilar, beni disladilar bana gore, ben boyle dusunuyorum

Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok....Bazen arkadaşlarımız bizim bi hareketimizden oyle bi mana cikarirlardi ki bakardık ki bizle muhabbeti kesmisler...sorardım ne oldu diye ? Derdi ki "sen gecen gün soyle yaptın" bu yüzden...Biz de derdik ki ya inan onu yaparken o hic aklıma gelmemişti sen kendi kendine sıkıntı yapmışsin, ben onu yaparken o anlamda yapmamistim....Yani Sayın kayinvalide de seni sevmediginddn veya istemediğinden yapmamıştir...Bu arada yaş kaç senin ?

23 yasindayim
bu arada karar verdim dugunde karsilastigimizda
bayramda nasil gecti, beni davet etmediniz ayirdiniz sizden beklemezdim bunu alindim demeye karar verdim
Dogru mu yanlis mi bilmem

23 yasindayim
bayramda nasil gecti, beni davet etmediniz ayirdiniz sizden beklemezdim bunu alindim demeye karar verdim
İlerde bu kadını artik cok gormek istemiyorum diyeceksin ama o zaman da eşin seni her gün onlara götürecek..o zaman da buraya konu acacksin " kaynanam her gün onlara gitmemi istiyor, bıktım bu kadından" biz de sana gülüp geçeceğiz...Bence biz senin menstruasyon dönemine denk geldik :)))) takma kafana canim benim takma...Seni sevmez olurlar mi bi tanesi...Seni oğullarına istemişler...

Bayram ziyaretine davetle gidildiğini de ilk kez burada okuyorum şu an

Madem ki nişanlısınız, aranızda nişan oldu, aileniz ve siz çikolatanızı alıp dünürlerine bayram ziyaretine gidebilirdi. Tatlınızı yer, kalkardınız.

Bence siz haksızsınız, bir davet beklediğiniz için. İki aileniz dünürlerine bayram kutlamasına gitmediği için.

Sakın laf sokmaya da kalkmayın, ne kadar çiğ olduğunuzu belli etmiş olursunuz.

23 yasindayim

ben olsam bende derdim vallahi.bizde ayrım yoktur mesela,öyle de olmalı.erkek kardeşim var mesela anneme hep derim ileride haklı bile olsam gelinimizin yanında beni övme,ilgi gösterme kızı dışlanmış hissettirme diye.çünkü insan gelin olunca kızı gibi hissetmek istiyor,ben annem çağırmasa da kırılmam kavga etsek bile gelir geçer örneğin ama gelin alınabilir kendisini kötü hisseder.kayınvalidelerin daha düşünceli olması gerek.ya hepsini topla biraraya ya da hiç çağırma ki sorun yaşanmasın.

ama tatlı dille şaka yoluyla söyleyin bunu kayınvalidenize.hesap sorar gibi değil.yüz yüze bakacaksınız sonuçta.seninde annen sayılır artık,oğlum yok gelmezsin sıkılırsın diye çağırmadık derse uzatmazsın tavırda almazsın.eşin olscsk insanı doğurup büyüten kadın o sonuçta.he sen yok cok cadıdır kayınvalidem dersen bilemem kılıçları çekersiniz artık

Ne güzel işte.Boş versene en iyi kv uzakta ve mesafeli olduğun kv'dir. Dertsiz başına dert arama.

Cok alingansin.
Evin tek cocugu olman seni nisanlinin ailesinde ozel kilmaz.
Tm cagirsalardi olabilirdi guzel olurdu.
Ama sen diyosunki annemin babamin tek kiziyim o tarafinda tek biricik evladi oluyum oncelik bende olsun.
Yok oyle dunya.
Tek cocuk bilincinden cikman gerek.
Yoksa daha cookk kirilirsin.

Ve bence utansin felan diyede laf sokmaya calisma dugunde.
Bu sana oncelik yaratmaz bi dahakine.
Inatla 'ben ozel olmam gerek' tarzi cizmeye calisiyosun gibi olur.
Rezil edersin kendini.

Hem sana diyim seni cagirsalardi bile ne olucakti?
Tek cocuk olarak ilgi odak sendeyken orda herkes birbiriyle sohbet edicekti.
Sen kimse bana ilgi vermedi diye kenarda oturucaktin.
Yine burya konu acicaktin:' beni cagirdilar ama disladilar' diye.
O zmnda keske hiicc cagirmasalardi diyceksin.

Gercekten, cik tek cocuk tavirlarindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…