Bir gram bile sevmiyorum

Gereksiz bir alınganlık bence de..
Sen yarın git bir güzel op ellerini.. bak gör nasıl da iyi davraniyorlar sana.. bugünkü dusuncenden eser kalmaz.. Nisanlin olmadığı için çağırmamışlar bu çok açık.. ve de en doğru davranis..
Şimdi haksızsın.. ve bayramda ziyaretlerine gitmez isen iki kat haksız olacaksın..
O vakit kv dertlenecek söylenecek gelmedi diye.. belki nisanlin ile de aranız açılacak..
Niye mantıklı davranıp anlayış gosterecegine; yüzüne gözüne bulaştırma cabasindasın anlamadım..

Amaan mesafeli olsunlar iste daha iyi.
Sen de evlenince kendi aileni cagirir onlari cagirmazsin olur biter simdi bir sey demene gerek yok. Her şeyin yeri zamani vardir hemen kisasa kisas yapilmaz.

Valla cagirsalar bile tek basima gitmezdim bi bahane uydururdum. Nisanlin yokken cagirmak istememisler kendini yalniz hissetme diye bence. Neden takiyosun ki bence hic alinmamis hatta haberin bile yokmus gibi davran. Beklentiler daima yaralar. Sallama ya da sallamiyomus gibi yap o zaman daha kiymetli oluyo gelinler:) ama dogrusu ben ortada bir art niyetle cagirilmama goremedim canim doldurma kendini.

Ha ayrica. Belki de dugunleri ile ilgili sadece o ikisini igilendirecek seyler konusulmustur o yemekte. Ya da ikisi ile ilgili ozel bir durum konusulacaktir ne bileyim. Aklima bu da geldi. Yapisik ikiz degiller herhalde kayninla nisanlin herkesin ayri ozeli ve ayri hayati var.

Gulumseyerek,
nisanlim yanimda olmayinca beni de unuttunuz bakiyorum da, davetler yapilmis ama ben yokum de.. kibarca , gonul koymadan de ki niyetlerini ogren
Cevap bekle... Kem küm ederse de, kalabaliktiniz herhalde ben de oyle dusundum cagrilmayinca, sasirdim da dogrusu dersin.
Kadin bi kılıf bulur belki ama senin de herseyin farkında oldugunu bilir.. en azindan dikkat eder bir sonrakinde..

Ama ben de nisanliyken bu kadar icli dışlı olmazdim, girip cikma evlerine oyle fazla.. 3 cagirirsa 2 git 1 git.. sonra inan evlendikten sonra başına kakılıyor cikmiyordun bizim evden diye.. ben oyle bisey yasamadim ama cevremden cok duymuslugum var..
Canini sıkma. Kaynın daha once nisanlandiysa siraya koymustur belki, seni de diger bayrama tek cagirir belki..
Kendini doldurusa getirme simdiden, onyargi olusur kafanda ve o zmn istesen de sevemezsin.. akışına bırak canim

Mm..bu kayinvalideler hep mi cadi :) sende mesafeni koy soguk davran..yani bu boyle.hatta soguk degilde mesafeli ol boyle cok canim cicim olma.anlar o zaten

İyi hoş güzelde bayram bu nişanlinın ailesinden davet bekleyip öyle gitmek saçma degilmi canim aranızda mesafeler yok anladığım kadar telefonla kutlamak olmaz hele KV kp burnundan getirirler valla sen gidip biraz oturup gelecektin eltin gelecek kal demeseydiler o zaman sen hakliydin

Kayınvalidene hçbşi söyleme nişanlına söyle. Ama sinirli deil üzgün bi şekilde söyle. Sonra uzaktan seyret
sabırla....

bayramda davet edilmez.siz gidin öpün ellerini.birde gitmediğiniz için yüz göz olmayın.kırıldığınızı belli eder öyle davranırsanız bu seferde siz haksız çıkarsınız.ayrıca belki de ayırdıkları için değilde nişanlınız olmadığı için söylememişlerdir bilemeyizki düşüncelerini.siz kafanıza takıp uzattmayın bence.mesele haline gelmesin

Gider ellerini oper dun beni cagirmayi unuttunuz galiba bende bugun gelip kendiki hatirlatayik derdim gülerek sensaygini goster gerisini onlara birak nisanliyken gerek yok boyle tantanalara cunku daha cooooook cikacak tantana

Çok fazla dert etmişsiniz bu mevzuyu. Bir insanı sevmemek için yeterli bir neden değil gerçi başka şeyler de yaşadığınızı söylüyorsunuz. ben olsam hiiiiç dert etmezdim. çağırsalar nişanlım olmadan gitmek beni gererdi, rahat edemezdim. çağırmasalar daha iyi olurdu yani. bilmiyorum, şimdiden bu tarz küçük mevzulara takılırsanız evlendiğinizde daha büyük sıkıntılar yaşadığınızda nasıl baş edeceksiniz? nihayetinde eşinizin ailesi olacak mesafe de bir yere kadar olur.

Bide sunuda belirtiyim.
Ne zmandir beri bayrama bize gel diye davet edilir?

kaynanayi anlık olarak alt etmeyi dusunmek yerine, bu insanlardan ve mustakbel esinden sana 'aile' olurmu, bunu dusun oncelikle.. skntilar, sorunlar var demissin.. nisanlin ailesine son meselede bsy de dememis..

Cagirmasalar cagirmasinlar , kafana takip kendini doldurma ..
Simdiden böyle kiyaslanalarda bulunma kaynanaylada fazla muhatap olma araya mesafe koyki evlendiginde basin agirmasin..

Sen ne dersen de , o kadin bir sekilde kendini hakli cikartir ...
Nisanlin sana suan hak versede , evlendiginde annesi hakli olacaktir herzaman..senin yapacagin en güzel ve en önemli sey mesafeni koruman..

hıc bısey olmamıs gıbı konusun kafanıza takmayın cıddı bı mesafe koyun
onlarla bu konuuyu konusacak kadar onları onemsemeyın , kırıldıgınızı bılırlerse daha cok yapmaya baslıcaklar.
sızde sadece nısanlınız varken muhattap olun onlarla. nısanlınız oldugu surece onlar varlar yoksa yoklar.

Guzelce sakince davranip lafi geldigi zaman kirginligini ustu kapali ifade etmelisin. Acik acik ifade ettiginde olay ufacik gibi gorundugu icin aaa sen yanlis anlamissina kadar gidecek ve daha da sinir olacaksin..

Belki evleri/dugunleri/ne bileyim takilacak altinlari ile alakali bir konu konusulacakti. Bayram vesile oldu.
illa tum gelinler ayni anda cagirilacak diye bir sey yok ki. Yarin bir gun kendi aileni yemege cagirdiginda eşinin ailesini de cagirmak zorunda misin?

oncelikle davet konusunu aciklayayim arkadaslar, evet bende bayramda davet edildigini duymadim ama aciklayayim neden oyle dedigimi

bayrama 2 gun kala eltim bana yazdi aynen yaziyorum
Mrb canim nasilsin, bugun kayinvalide beni aradi bayramda el opmeye geleceksin dimi kizim bekliyorum hem sevdigin borekten yapicam dedi, sende gelmek istermisin yoksa?
Bende yazdim: iyiyim sen nasilsin canim yok nisanlim yok ya simdi gelmeyeyim ben sagol sordugun icin baska zaman beraber gideriz

iyidee bana bu teklifi yapmasi gereken eltim degil kayinvalidem olmaliydi... hicbir ayricalik olmamali nisanlim var veya yok onu arayip davet ediyorsa benide arayip davet etmeliydi nezaketende olsa

bu yuzden davet etmek dedim arkadaslar

Sizi çağırmadılar ve küstünüz ( ki bencede nişanlınız yokken çağrılmanız uygun düşmez, sizin gitmenizde ) , düğünde tavır takınmayı düşünüyorsunuz böylesi basit bir konuda.

Sizin yuva kurmanız çok zor olur bu kadar hassas olursanız. Hadi hassas oldunuz , ee konuşma diye birşey var onu yapın bari tavır takınacağınıza.
Açık açık söyleyin kırgınlığınızı. Söyleyemiyorsanız unutun gitsin. Tavır yapmayın.
Şimdiden böyle kurarsanız ilişkileri çok başınız ağrır. Evliliğin bam telidir aileler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…