Bir gram bile sevmiyorum

Arkadaslar cok tesekkur ederim herkese, okadar guzel yorumlar yaptiniz ki cok yardimci oldunuz
Ben normalde kizsam bile cok sicak oldum herzaman anne baba diye kendimi paraladim simdi mesafe koyunca ne oldu degisti diyecekler bende o yuzden kirildigimi belli edicem onlarda bu yuzden uzaklastigimi dusunsunler madem

Kv ler gelınlerı sevmek zorundamı, saygı varsa sorunda olmaz. Gelın kızlardakı eltı takıbınıde anlasam bı.....

Anne baba dıye paralanman gerekmıyorkı
Böyle manzaralar kızmayında bana cok buldumcuk gelıyor

Anne baba dıye paralanman gerekmıyorkı
Böyle manzaralar kızmayında bana cok buldumcuk gelıyor

kendimce dogru bildigimi yaptim, olabildigim kadar sicak ve iyi olmak istedim beni kizlari gibi gorsunler istedim ama farkettimki ne yaparsan yap bu mumkun degil
normalde sicak bir insanim cunku, millet gelinim soguk diye uzulur anne demiyor diye uzulur ben onlari el ustunde tuttum gercekten ama iyilikten anlayan yokmus, buldumcuk gelmesini umursamadan yaptim bunu benim icin dogru olandi herneyse
bundan sonra umrumda bile degiller, bende kimsenin hatrina bakmam artik

Arkadaslar aslinda beni niye cagirmadiklarini biliyorum yani eminim diyebilirim
Kv kpin kaynimdan odu kopuyor korkuyorlar .. kaynim kiskanc bir insan
gorseniz kaynimin yaninda bana pek adam muamelesi yapmiyorlar yani, biz onu degil senin nisanlini daha cok seviyoruz imaji veriyorlar ona, davet etmemeleri bu yuzden
Gercekten boyle bir aile inanin
Kac defa tecrube ettim bunu o yuzden eminim diyebilirim

Diyorsunuzya altin dugun konusuluyor diye
Eltime aradiginda bu tarz birsey dememis sadece gel, geleceksin dimi demis.. sunu konusuruz ederiz dememis
Madem altin dugun vs konusulacakti benide arayip ilk gun onlar gelecek konusacagiz sende gelebilirsen ikinci gunu gel diyebilir
yani istedikten sonra cok yolu var ama istemediler bukadar basit

Bundan sonra tek sozle tam anlamda gozumden dustuler
nisanlimla mi papaz olurum, onlarla simdiden anlasamamazlik mi olur umrumda bile degil
cok seviyorum nisanlimi Allah korusun ama boyle konulardan ayrilacaksakta yolun acik olsun derim
bende kendimi kimseye ne ezdiririm, nede degersiz hissettiririm, bugune kadar yuttuklarimida bundan sonra yutmam aninda cevabini veririm isteyen istedigini dusunsun
Saygi sadece buyuge olmaz saygi kucugede olur

Herkese cok tesekkur ediyorum basinizi sisirdim :) ama gercekten iyi geldi yorumlariniz sagolun

Saygini hic bozma ama mesafeli ol daha kiymetli olursun. miç miç iliskilerde hep maalesef deger dusuyor. Nisanlinla aran iyiyse gerisini bosver.

hiiiiçç belli etme. ciddiye bile almamalısın böyle şeyleri. amaaaaaaaaaaaaannn takma gitsin daha iyi ya uzak uzak olsun

ne malum kv nizin,diğer gelinini telefon açıpta çağırdğı.belki elti adayınız böyle söylemiştir.
şahsen ben,gelinimi bayramda gelecek misin,lütfen gel diye aramam.yaparım böreğimi,gelirse yer,gelmezse kendi bilir.

Böyle önemsiz şeyleri büyütmeseniz boşverseniz hem nişanlınızın huzurunu bozmamış hem de onu ailesinden soğutma mış olursunuz. Hem de böyle her şeyi takarsanız yıpranırsınız bu olmasa dersiniz başka bir şey olur ona alınırsınız belki. Beş parmağın beşi bir değil bunu unutmayın. Her insan farklı farklı. Belki akıllarına bile gelmedi öyle kötü niyetleri de yoktur. Yani kimseye karşı beklentiye girmeyin. Gerçekten yaşadığım için söylüyorum huzur bozuyor.

Eltinizin size mesaj atmasini da cok masum bulmadim ben. Yok sevilen borekler yapilcakmis falan. Eltinizin bir mesaji ile gaza gelirseniz buyuk hata yapmis olursunuz

Eltinizin size mesaj atmasini da cok masum bulmadim ben. Yok sevilen borekler yapilcakmis falan. Eltinizin bir mesaji ile gaza gelirseniz buyuk hata yapmis olursunuz

Elti adayımı çok seviyorum, onu tanıdığım kadarıyla çok iyi biri ve iyi niyetli gerçekten arakarında en sevdiğim o, yani kötü niyetle demedi eminim tam tersine kvnin yapması gerekeni o yaptı sağolsun

Bence suan icin abartiyorsun canım tabii ki öncesinde başka şeyler de varsa bilemem. Bence zamana birak kendini de kötü hissetme. Hatta yok dayanamayacagim dersen cal kapısını tebessüm et biraz tatlı dille anlat kendini. Bu durumda kırıldığıni söyle çünkü onların senin için önemli olduğunu belirt :) umarım düzelir durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…