ya kızlar benim dün yumurta çatlamış olması lazım bilimsell verilere bakılırsa ama bugünde kasığım ağrıyo nidendir sizceee,
iiyöiş karakteri nasıl acep para ile saadett olmuyo
öle deme belkim bebk vardır dur bakam baskant mi pahlıymıs kuzucuk 55 tl zaten gecen ay 3 sefer giitm battım yaa off
iiyöiş karakteri nasıl acep para ile saadett olmuyo
Kızz profesör icin pahalı degil kime söylesem sasırıyooooobiz ne paralar döktük bu ugurda esimin bütün ilacları özeldi en ucuzu 80 90 tlydi
ya kızlar benim dün yumurta çatlamış olması lazım bilimsell verilere bakılırsa ama bugünde kasığım ağrıyo nidendir sizceee,
Kızz profesör icin pahalı degil kime söylesem sasırıyooooobiz ne paralar döktük bu ugurda esimin bütün ilacları özeldi en ucuzu 80 90 tlydi
eee çatladığında ağrır yavrucummm
eşimin arkadaşı oğlan...iyi dior ama bilemem tabii
ooo bizim burada proflar 90 dan başlıo kuzucummmm
devrem beniim beee ne konuştuuun,
devreciğim hosgeldin sanırım yumurtaların çatlıyo benim gecen ay yumurtlama dönemim gecmişti dr gitmiştim muayane etti sol yumurtalığımda yumurta olusumu vardı sık ilşkiye girin demişti gec dölenme oluyomuş hemn bırakma yani
valla kızlar parasızda olmuo yaaa...
vala kuzum ben profu bilmiyom ki ucuzsa dur kalmasam onda gideyim
ooo bizim burada proflar 90 dan başlıo kuzucummmm
dün değil önceki gün yumoş günümdü yani ovulasyon testinde öyle çıktı ve o gün acayip ağrım vardı, dünde vardı dedim dün çatladı heralde hani 24-36 saat içinde çatlıyomuşya, bugün de çatlarmıkiii onu anlamadımm devrem bi söylesenee
hıh yani bugün çatlama yok mudur, çünkü koyu çizgiyi gördükten sonra t çizgisi silikleşmeye başladıı, ya bide bugün göğüslerim ağrımaya başladı işin ilgincii anlamadımCnm catlama bu kadar uzun sürmez ya gec catlamıstır ya da catlama sırasındaki sıvı agrı yapıyodur
slm kızlar eşim evde fırsat bulup giremiyorumnasılsınız bakalım? mydream87 bugün kan testi yaptırcaktı hala bi sonuç yazmadı :44: inşallah iyi haberler verir..
slm kızlar eşim evde fırsat bulup giremiyorumnasılsınız bakalım? mydream87 bugün kan testi yaptırcaktı hala bi sonuç yazmadı :44: inşallah iyi haberler verir..
hıh yani bugün çatlama yok mudur, çünkü koyu çizgiyi gördükten sonra t çizgisi silikleşmeye başladıı, ya bide bugün göğüslerim ağrımaya başladı işin ilgincii anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?