Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya kızlar benim dün yumurta çatlamış olması lazım bilimsell verilere bakılırsa ama bugünde kasığım ağrıyo nidendir sizceee,

devreciğim hosgeldin sanırım yumurtaların çatlıyo benim gecen ay yumurtlama dönemim gecmişti dr gitmiştim muayane etti sol yumurtalığımda yumurta olusumu vardı sık ilşkiye girin demişti gec dölenme oluyomuş hemn bırakma yani

eee çatladığında ağrır yavrucummm

eşimin arkadaşı oğlan...iyi dior ama bilemem tabii

dün değil ondan önceki gün ovulasyonda yumoş günümdü, dün çatlamış olması lazımdı, bugünde hala çatlıyomuu yaniii

dün değil önceki gün yumoş günümdü yani ovulasyon testinde öyle çıktı ve o gün acayip ağrım vardı, dünde vardı dedim dün çatladı heralde hani 24-36 saat içinde çatlıyomuşya, bugün de çatlarmıkiii onu anlamadımm devrem bi söylesenee

Cnm catlama bu kadar uzun sürmez ya gec catlamıstır ya da catlama sırasındaki sıvı agrı yapıyodur

slm kızlar eşim evde fırsat bulup giremiyorum nasılsınız bakalım? mydream87 bugün kan testi yaptırcaktı hala bi sonuç yazmadı :44: inşallah iyi haberler verir..

Cnm catlama bu kadar uzun sürmez ya gec catlamıstır ya da catlama sırasındaki sıvı agrı yapıyodur
hıh yani bugün çatlama yok mudur, çünkü koyu çizgiyi gördükten sonra t çizgisi silikleşmeye başladıı, ya bide bugün göğüslerim ağrımaya başladı işin ilgincii anlamadım

slm kızlar eşim evde fırsat bulup giremiyorum nasılsınız bakalım? mydream87 bugün kan testi yaptırcaktı hala bi sonuç yazmadı :44: inşallah iyi haberler verir..

İyidir cnm sen nasılsın altta adın yazıyo arada bi hemen cıkıyon yine evet yazmadı bende cok merak ettimmm :18:

hıh yani bugün çatlama yok mudur, çünkü koyu çizgiyi gördükten sonra t çizgisi silikleşmeye başladıı, ya bide bugün göğüslerim ağrımaya başladı işin ilgincii anlamadım

Cizgi siliklesmeye basladıysa yumurta catlamıstır cnm gögüs agrısını bilemiyom bacım yaaa adet icin de erken gebelik belirtisi icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…