Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Oy oy oy kıyamaaammmmm bende gecen kıs catlatma ignemi yaptıgım gün acilde serum taktırmıstımmm gecmiss olsuunnnn

saol kuzum benim zaten adam gelmeden yatmayı düşünüyom mosmor göz altları kıpkırmızı gözler sapsarı bir yüz kırmızı burun yaralı ve akıyoo:2:adam kaçar beaaaaa

saol kuzum benim zaten adam gelmeden yatmayı düşünüyom mosmor göz altları kıpkırmızı gözler sapsarı bir yüz kırmızı burun yaralı ve akıyoo:2:adam kaçar beaaaaa

anladım cnm kısmet ama bu ayda umudum yok yazmıssın daha önce belki bu ay olur olmaz diye düsünüyon yaa

Son düzenleme:

senn bu ayy olmaz diye beklicen ya bakk hamişş kalırsan şaşırmıcammmm

senn bu ayy olmaz diye beklicen ya bakk hamişş kalırsan şaşırmıcammmm

gecen ayda belirtiler tutuyodu bebem ne oldu foss yok vala performans sıfır olur bu ay tipimi görseniz adamda hasta düşünüyom ne giysem sacımımı düzlestreyim adama tatlı görünek diyee

eşim hazır köfte almış..malumm bugün adetin ilk günü sancılı ve yorgunummm

Benim de ilk üc gün cok fena gecer ya dısarıdan alır esim ya da tost most idare ederiz
gecen ayda belirtiler tutuyodu bebem ne oldu foss yok vala performans sıfır olur bu ay tipimi görseniz adamda hasta düşünüyom ne giysem sacımımı düzlestreyim adama tatlı görünek diyee

Bence ısıgı kapa

Ben yemedigim icin dört bes ayda bi yapıyommm kıızzz drun ne dedi ne ilac verdi hic konusamadık

banamı hicbir ilaç vermedi 6 ay böle deneyecekmiş kuzum hatta bizi ayıpladı dr eşim diyoki ilaçamı başlayalım igneyemi baslayalım dr dediki durun ya daha 1 ay denemişssiniz 6 ay size bişe yok dedi

banamı hicbir ilaç vermedi 6 ay böle deneyecekmiş kuzum hatta bizi ayıpladı dr eşim diyoki ilaçamı başlayalım igneyemi baslayalım dr dediki durun ya daha 1 ay denemişssiniz 6 ay size bişe yok dedi

Aaaa ciddi misin kız ilk defa duyuyom öle bi sey ben o hastanede iki dra gittim hicbiri bekleyelim demedi cok sacma altı ay vakit kaybı bence yaaa olsa simdiye olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…