Slm ben yenı geldım aranıza bısey sormak ıstıyorum benım durum karısık bıraz
Slm ben yenı geldım aranıza bısey sormak ıstıyorum benım durum karısık bıraz
benim belirtiler geriden geliyor teker tekerCizgi siliklesmeye basladıysa yumurta catlamıstır cnm gögüs agrısını bilemiyom bacım yaaa adet icin de erken gebelik belirtisi icin de
ayy giremedim 2 saatir siteye
ayy giremedim 2 saatir siteye
benim belirtiler geriden geliyor teker teker
yihuuuteşekkür ederimm
trafikmi vardı karizmatik tiwitimmm
Hosgeldin hanımagam
Rica ederim datlum ne demek
hoşbuldumm kızlarrhosgeldin canımmmm
İyidir cnm sen nasılsın altta adın yazıyo arada bi hemen cıkıyon yine evet yazmadı bende cok merak ettimmm :18:
hoşbuldumm kızlarr
iyiyim canım sağolasın... arada okumaya çalışıyorum.. eşim çaprazımda oturuyo yazdıklarımı okumasın diye gayret içindeyimm..
kücük gelin diye dizi var ona bakiyorum
Kafam çok karışıkbebek için dr kontrole gıttım hıcbır şıkayetım yoktu kıst çıktı 4 ay doğum kontrol kullandım sonra kontrole gıttım kıst erımış ılacı bırakalı 2 ay ama ilk deneme ayı normalde 30 gunde adet olurdum ilacı bıraktım 1ay 38 oldum bu ay nasıl olucak bılmıyorum normale donerse 3 gun sonra adet olmam gerek ve cok kasık agrım var test yapsam cıkar mı? Beklesem mı? Negatıf olursa dıye korkumdan yapamıyorummm kafanız cok karıştı dımı:))))))
Kafam çok karışıkbebek için dr kontrole gıttım hıcbır şıkayetım yoktu kıst çıktı 4 ay doğum kontrol kullandım sonra kontrole gıttım kıst erımış ılacı bırakalı 2 ay ama ilk deneme ayı normalde 30 gunde adet olurdum ilacı bıraktım 1ay 38 oldum bu ay nasıl olucak bılmıyorum normale donerse 3 gun sonra adet olmam gerek ve cok kasık agrım var test yapsam cıkar mı? Beklesem mı? Negatıf olursa dıye korkumdan yapamıyorummm kafanız cok karıştı dımı:))))))
bennn beni böyle sevi izliyorummmm kuzummm
neyse kızllaar ben öpüyorum size iyi geceler, benim kocişşş sıkılıyomuşşşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?