Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kafam çok karışık bebek için dr kontrole gıttım hıcbır şıkayetım yoktu kıst çıktı 4 ay doğum kontrol kullandım sonra kontrole gıttım kıst erımış ılacı bırakalı 2 ay ama ilk deneme ayı normalde 30 gunde adet olurdum ilacı bıraktım 1ay 38 oldum bu ay nasıl olucak bılmıyorum normale donerse 3 gun sonra adet olmam gerek ve cok kasık agrım var test yapsam cıkar mı? Beklesem mı? Negatıf olursa dıye korkumdan yapamıyorummm kafanız cok karıştı dımı:))))))

Anladım cnm peki gecen ay gecikti demissin ya drun ne dedi gecikmenin nedeni ne bi de bu ay tedavi oldun mu

canım hoşgeldin
kist erimiş okuduğum kadarıyla ve hamiş kalmanda bi sorun yoksaa neden olmasın??
eğer şüphen varsa kan testi yaptır en garantilisi ben adetime 6 gün kala öğrenmiştim idrar testlerine ben pek güvenmiyorum bir çok insanı yanılttığını okuyoruz her yerde imkanın varsa kan testi yaptır eğer betanın çok yükselmişse gebelik testindede 2. çizgi silikte olsa çıkar canım..

mutlaka haberdar et bizidee...

neyse kızllaar ben öpüyorum size iyi geceler, benim kocişşş sıkılıyomuşşşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…