Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

banamı hicbir ilaç vermedi 6 ay böle deneyecekmiş kuzum hatta bizi ayıpladı dr eşim diyoki ilaçamı başlayalım igneyemi baslayalım dr dediki durun ya daha 1 ay denemişssiniz 6 ay size bişe yok dedi

dr un çok haklı ben sana dediydimmm demiii

Bence ısıgı kapa

wooww süperrr

ii yapmıısnız adet olmana üzüldüm isyanım ama kısmetsınava kadr düşünmeyecekmisin ?

kuzum 2 ay ara vereceğiz fazla değilll

gecen ayda belirtiler tutuyodu bebem ne oldu foss yok vala performans sıfır olur bu ay tipimi görseniz adamda hasta düşünüyom ne giysem sacımımı düzlestreyim adama tatlı görünek diyee

kırmızı gecelikk varmı...yada ne bilim ışığı söndür bencedeee

Aaaa ciddi misin kız ilk defa duyuyom öle bi sey ben o hastanede iki dra gittim hicbiri bekleyelim demedi cok sacma altı ay vakit kaybı bence yaaa olsa simdiye olurdu zaten

vala bende anlamadım bi kendiliğinden olur bir bırakalım dedi 6 ay yuh yani baktım olmuyo baska dr giderim yani

ama üşüyommm hapsuruyommmmmmmmmmm

kuzumm sen bu akşam ara ver kuzucumm benceee

kuzum 2-3 ay dene olmazsa öle git doktora...doktorada 8 aydır denioz de başka türlü umursamıolarr

aynen katılıyom bir ay dedin mi sallamıyor kardeşim o bi ayda 6 ay kadr strese girdim ben kendimi hamile zannetim o kadr yani

ya kızlar benim dün yumurta çatlamış olması lazım bilimsell verilere bakılırsa ama bugünde kasığım ağrıyo nidendir sizceee,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…