sümeyyab adet oldun mu lokumum göremedim de
banamı hicbir ilaç vermedi 6 ay böle deneyecekmiş kuzum hatta bizi ayıpladı dr eşim diyoki ilaçamı başlayalım igneyemi baslayalım dr dediki durun ya daha 1 ay denemişssiniz 6 ay size bişe yok dedi
Bence ısıgı kapa
ii yapmıısnız adet olmana üzüldüm isyanım ama kısmetsınava kadr düşünmeyecekmisin ?
gecen ayda belirtiler tutuyodu bebem ne oldu fossyok vala performans sıfır olur bu ay tipimi görseniz adamda hasta düşünüyom ne giysem sacımımı düzlestreyim adama tatlı görünek diyee
Aaaa ciddi misin kız ilk defa duyuyom öle bi sey ben o hastanede iki dra gittim hicbiri bekleyelim demedi cok sacma altı ay vakit kaybı bence yaaa olsa simdiye olurdu zaten
dr un çok haklı ben sana dediydimmm demiii
vala canm sen dedin bakalım 6 ay dedi vala
wooww süperrr
en dogrusu
kuzum 2 ay ara vereceğiz fazla değilll
iiyimiş ozaman
kırmızı gecelikk varmı...yada ne bilim ışığı söndür bencedeee
ama üşüyommm hapsuruyommmmmmmmmmm
vala bende anlamadım bi kendiliğinden olur bir bırakalım dedi 6 ay yuh yani baktım olmuyo baska dr giderim yani
vala bende anlamadım bi kendiliğinden olur bir bırakalım dedi 6 ay yuh yani baktım olmuyo baska dr giderim yani
kuzumm sen bu akşam ara ver kuzucumm benceee
kuzum 2-3 ay dene olmazsa öle git doktora...doktorada 8 aydır denioz debaşka türlü umursamıolarr
Herkes birden nereye kaybolduuu
bende gelirimmmmmmmmmmmmBen bi baskente gideyim dr iyi olursa seni de oraya aldırırımprof muayene ediyo hemide 55 tllll
burdayım kızlar sizi izliyom uykum geldi biraz kırgınım da:2:
kv aradıı..arkadaşının oğluna benim arkadaşı yapacakmışta bana soruyor kızın soyisminiigelin kv çöpçatan bürosu açalım biz en iyisi
kv aradıı..arkadaşının oğluna benim arkadaşı yapacakmışta bana soruyor kızın soyisminiigelin kv çöpçatan bürosu açalım biz en iyisi
bende gelirimmmmmmmmmmmm
yok kıza yarın söleyecek...oğlanın ailesi çok zenginn laaa..konyanın ileri gelenlerindennkoptummm ii bakam görüsmediler daha dmi
Kurun kurun cnm coook müsteriniz olurrrr
Geellllllllllllllllllllllll
Yok guzummm yaaa nerdeee illa heveslendirip aglatacak beni
yok kıza yarın söleyecek...oğlanın ailesi çok zenginn laaa..konyanın ileri gelenlerindenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?