aramızda birkaç apartman var :):) o kadar uzağiz yani
okudum çok da bir ekşın yapmamışsınız
sümeyyem canını sıkma bişiciklere sen söyle bna demirbaş olark el atarım olaya anında
Bosuna okudun kızzz nasılsından ileri gidemedik pekkk
oooo el atacak o kadar konu var kiii kolun yorulur kızzzz
aman ileri gidemedik deumarım sayfa sorunu yoktur300 e geldi biz bu gidişle daha çok 300 leri deviririk bacım
Bosuna okudun kızzz nasılsından ileri gidemedik pekkk
başlarık bi yerden problem değil amaçhizmet demirbaş olaraktan görevimiz bir ağırlığımız var olsun o kdr boşuna mı dedmirbaş dediydiniz
evet öyle olmuş
poğaça yaptım ben de
ne zamandır yapamıyordum,eşcağızım istiyordu
sonra da bir posta dans ettik
Baska topic acarık kızzz tek derdimiz o olsun biz hep böyle olak daaa
evet öyle olmuş
poğaça yaptım ben de
ne zamandır yapamıyordum,eşcağızım istiyordu
sonra da bir posta dans ettik
eneee ne dansi kiz
Kizlar kusura bakmayin yazmiyorum diye canim sklyor ellerimdeki sigillere pek tadim yok bakip gidiyorum hep
Pogaca yiyince aska mı geliyonuz siz kızzzdansın devamı gelmedi miiii
eneee ne dansi kiz
Kizlar kusura bakmayin yazmiyorum diye canim sklyor ellerimdeki sigillere pek tadim yok bakip gidiyorum hep
adı da değişmesin topiğimizinnnnnnnnnnnn bu topik hep bizim olsun bu topik çok büyük topik olsun hepimizin bebişleri olsun topikleri okutturalım hatır dieee benm ikizlere bunları hikaye diye okur uyuturum teyzeleriniz derimm
ne bilem gripinin şarkısı çalıyordu
hadi dans edelim fikri benden çıktı tabi ve ettik
yok gelmedi şekerim
en sevdiğimiz dizimiz final yaptı
duygusala bağladık
Bence deee adı cekiyo böyle bu topicin yaaa hepimizin ikizleri olsun cifter cifter doguralım insallahhhhhhkızlar ben cıkıyom teli sarja taktım net cok yavasladı hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler byyyy
bizde misket oynariz cok romantik dermisim
Bence deee adı cekiyo böyle bu topicin yaaa hepimizin ikizleri olsun cifter cifter doguralım insallahhhhhhkızlar ben cıkıyom teli sarja taktım net cok yavasladı hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?