Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet öyle olmuş

poğaça yaptım ben de
ne zamandır yapamıyordum,eşcağızım istiyordu
sonra da bir posta dans ettik

eneee ne dansi kiz

Kizlar kusura bakmayin yazmiyorum diye canim sklyor ellerimdeki sigillere pek tadim yok bakip gidiyorum hep

Baska topic acarık kızzz tek derdimiz o olsun biz hep böyle olak daaa

adı da değişmesin topiğimizinnnnnnnnnnnn bu topik hep bizim olsun bu topik çok büyük topik olsun hepimizin bebişleri olsun topikleri okutturalım hatır dieee benm ikizlere bunları hikaye diye okur uyuturum teyzeleriniz derimm

eneee ne dansi kiz

Kizlar kusura bakmayin yazmiyorum diye canim sklyor ellerimdeki sigillere pek tadim yok bakip gidiyorum hep

ne bilem gripinin şarkısı çalıyordu
hadi dans edelim fikri benden çıktı tabi ve ettik

Pogaca yiyince aska mı geliyonuz siz kızzz dansın devamı gelmedi miiii

yok gelmedi şekerim
en sevdiğimiz dizimiz final yaptı
duygusala bağladık

eneee ne dansi kiz

ohhh ne güzel benım koca deli misin böcüğüm der gece gece ne dansı dn s desem aklına gelse bile norml bii gelmez oh maşallah hep böyle olunnn kocişleriniz hep böyle olsun

Bence deee adı cekiyo böyle bu topicin yaaa hepimizin ikizleri olsun cifter cifter doguralım insallahhhhhh kızlar ben cıkıyom teli sarja taktım net cok yavasladı hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…