Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

o oyunu bende bılıyorum sureklı level atlıyor vurdulu kırdılı bitirdi şimdi öyle gezniyo alışkanlık beraber gidiyorz heryere tuvltede peşimizden gitcez utanmasak

alemsin güldürdün beni

gunaydınnnnnnnn

günaydınn

ben de çekmek isterdim ama abdest alma şansım yok şu anda
işe gidicem birazdan
üzüldüm arkadaşımız için,Allah sağlık versin bebeğini ona bağışlasın

çalışmalarda problem yok çok şükür benm yumoşlar icraat yapabilck mi bakalım doktorla randevum var bgun bekliyorum heyecanla bakalımmm? senin nasıl gidiyor?

aa bugundu dimi aybizim vala ben gribim aybizim adamda girip yüzüm yara içinde umut yokk ama direncem

merhaba kızlar gü naydın

bugün itibariyle 6 gün kaldı ama hiçbi belirti yok ne akıntı ne mide bulantısı ne de göğüslerde bi değişiklik

bu ay da fos çıkçak sanırsam

Son düzenleme:
merhaba kızlar gü naydın

bugün itibariyle 6 gün kaldı ama hiçbi belirti yok ne akıntı ne mide bulantısı ne de göğüslerde bi değişiklik

hosgeldin zuzucum bence gögüs ucları belirti hiç belirtilere takılma sen elinden gelini yaptın rabbime kalmış kız hamiş kalırsan halayını basşınnı ben cekecem

hosgeldin zuzucum bence gögüs ucları belirti hiç belirtilere takılma sen elinden gelini yaptın rabbime kalmış kız hamiş kalırsan halayını basşınnı ben cekecem

tabisii :118::119:

okuyorum şimdide hiç belirtisiz olanlarda varmış gerçi bakalım görücez

ben dayanamam 3 gün sonra faln bi test yaparım kesin

tabisii :118::119:

okuyorum şimdide hiç belirtisiz olanlarda varmış gerçi bakalım görücez

ben dayanamam 3 gün sonra faln bi test yaparım kesin

ya herkes diyoki adet belirtisinin aynısı oluyo ama ben şu lekelenmeyi merak aediyorum ne o lekelenme

bence belirtin yoksda buda bir belirtidir belirtisi olmayan cok adeti gecince aa hamileyim diyor yani bizde bide şu olustu eskiden bilmyoduk böle yumurtlama dönemimizi felan dikkat edemiyoduk belki her ay bizde bu belirtiler vardı farkedemedik

lekelenme kimisinde adetten bir hafta önce başlıyor çocuk yerleşirken hafif pembemsi bi kanam oluyomuş ama bi pedi doldurmuycak kadar hatta peçeteye gelecke kadar yoğun değil kimisinde kahverengi oluyomuş

kimisinde de adet günü oluyomuş bu lekelenme , normal adetten az işte

doğru söylüyosun belki her ay yaşıyoduk ama şüphemiz olmadığından takmıyoduk, dediğin gibi günüm geçsin görücem bakalım herkesin farklı, bi çok ark. adet günü geçince şüpheleniyo öğreniyo, biz kendimizi dinlediğimizden sürekli bişiler çıkartıyoz

bitterim günaydın sende olmasan napcam ben topikte

:)) öperim seni

gunaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kız kara kuru şirine

merhaba kızlar gü naydın

günaydın :)
ben de bu sabah göğüs uçlarıma baktım
normalde pek dikkat etmediğim için rengine falan dedim bir bakayım sonra rengi değişirse fikrim olur
kendimizi çok dinliyoruz ya
akışına bıraksak ama elde değil işte

ben ilk gebeliğimde çok uyuyordum aşırı yemek yıyordum başka bellirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…