aman koskoca topikte bir başıma şaşkınım:44::44::44::44::44::44::44:
sen topiğin demirbaşısın
harbiden herkes çıkıyor ben burda topiğin başını bekliyorum
eşin uyudu mu
benimki yattıydı en son
yok uyumadı beni de oturduğu odaya otutturdu o oyun oynuyor bnde burda beklıyorum o nezaman uyrsa bende giderim
sen ona yapışık mısın kızım
ne oyunu oynuyor bu kadar ayol bitiremedi adam oyunu kaç saattir
Hadi bagaaalim uyumus herkes.. aybizim bu bagalimi bana bulastirdin cok sevdimmm
günaydınn kızlarrr....kızlar cutemom dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
cnm bn cekeblrm bnde hastaneye gtcem oturdgum yern cekerm ama acık yazarmısın ne okycam blmyorumda onu
canım tesbih çekeceksin...sadece 'ya mubid' diyeceksin..
ismi gülay...
gülayın bebeğine sağlık ver rabbim diyerek ya mubid diceksin
tamam cnm sadece ya muhıb ya muhb dye dmı
evet canım...ya mubih diyerek
günaydınn kızlarrr....kızlar cutemom dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
canım bebeğin patolojiye gitmediğine eminsin dimi? Genetik incelemeye gittiyse bebeğin daha net sonuçlar alınır diye biliyorum..
Sağlıksız sperm döllediyse o bebekte yaşayamıyor diyorlar..benimde eşimde sperm sorunu vardı...
Moralini bozma moral çok önemli..keşke elimizden daha fazlası gelse..inan ben çok çook büyük bi trajedi yaşadım kürtaj olurken bebek, doktor bir daha düşünmüyordum..4 ay oluyor patoloji sonucumu merak edip almamıştım bile 1 hafta oldu daha yeni aldım sonucu yeniden umutlarım yeşerdi..Moral çok önemli sıkıntılı bi süreç ama maalesef keşke doktorsuz kendiliğinden olsaa
Hadi bagaaalim uyumus herkes.. aybizim bu bagalimi bana bulastirdin cok sevdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?