Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hadi bagaaalim uyumus herkes.. aybizim bu bagalimi bana bulastirdin cok sevdimmm

günaydınn kızlarrr....kızlar cutemom dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:

Son düzenleme:

cnm bn cekeblrm bnde hastaneye gtcem oturdgum yern cekerm ama acık yazarmısın ne okycam blmyorumda onu

cnm bn cekeblrm bnde hastaneye gtcem oturdgum yern cekerm ama acık yazarmısın ne okycam blmyorumda onu

canım tesbih çekeceksin...sadece 'ya mubid' diyeceksin..
ismi gülay...
gülayın bebeğine sağlık ver rabbim diyerek ya mubid diceksin

bende okurummm canımm ne demek

patoloji sonucu denekte yeterli veri bulunamadığından anne ve babanın genetiğinin incelenmesi önerilir. Denildi.
Ama eşim artık doktora gitmek istemiyor.takdiri ilahi artık zorlama bişeyleri diyor. Olmuyorsa olmuyor diyor sen gitmek istersen git doktora ama ben gelmek istemiyorum diyor.onada hak veriyorum.çok istiyor baba olmak ama nasip işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…