Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kafayı yicez belirti diye

yakında ayağım burkulsa buda belirti mi diye google a yazıcam

kafayı yicez belirti diye

yakında ayağım burkulsa buda belirti mi diye google a yazıcam

ayyyyyyyy gülmekten öldümmmmm:):):):):):) bende takıntı yapmıştım d benimki kıstlerden de olabilri doktorum ondan demişti ama ben yine de hamiş belirtisi olark düşünmek istiyorummm

benim bat yok adet düzensizliğim çok hatta ilaç almadığım zaman hiç olmuyorum 1 ay oldu nerdeyse bende hala adet yok böyle durum çok vahimmm

anladım canım
olsun sen de batsız listede ol :)
çünkü sen bizim topiğimizin demirbaşısın

günaydıınn en güzel anne adaylarııı

biri bana da seslendi sanki

offff kızlar bende 3,5 yıllık evlıyım ve hala hamiş değilim gecen ay doktora gittim ve test yaptırdım prolaktin hormonum yuksek cıktı o yuzden bebek sahibi olamıyormusum bi ilaç verdı bugun ilaca baslicam bakalım 1 ay sonra tekrar test yaptırıcam hormon düştüyse hamıle kalabılırım ama ya dusmezse dıye de cok korkuyorum prolaktinle ilgili bilgisi olan yada bu durumu yasayan bırı varsa yardımcı olabılırmı acaba.. bu arada bu prolaktin adet duzensızlıgı yapıyormus bilginiz olsun eger varsa sızınde adet duzensızlıgınız bi baktırın bence derım..

inan hiç bir fikrim yok tatlım ALlah yardımcın olsunn

hiç sorma sen bnm halimi görsen kontole yumoslarıma bakcak bakalım bugun of çok gerginim yine alttn muayne edecekmişkolay gelsin ne yemek yapıyorsun

ayyy bu ay hamile kalmazsam kesin bana da bakcaklarrr eşimde bu ne saçma bişey deyip sinir krizlerine giriyooo

teşekkür ederim canım menümde, taze fasülye, pirinç pilavı, veee çoorbbaa artıı salata, tatlı yapmadım daha amaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…