ben geldim eve gececiğim evden yazarımm
selammm güzel anne adaylari
Bende araniza yeni katildim adetime 8 gün var ama simdilik hic belirti yok.. Zaten kafama takmamaya söz verdim kendime.. Gecen ay adetim 10 gün gecikti cok ümitlendim ama sonuc hüsran..hayirlisi allahtan :) umarim rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
slm canımm hoşgeldinn...ne zamandır deniosun bebek...selammm güzel anne adaylari
bende araniza yeni katildim adetime 8 gün var ama simdilik hic belirti yok.. zaten kafama takmamaya söz verdim kendime.. gecen ay adetim 10 gün gecikti cok ümitlendim ama sonuc hüsran..hayirlisi allahtan :) umarim rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
kızlar ben geldim doktordannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben geldim doktordannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selammm güzel anne adaylari
bende araniza yeni katildim adetime 8 gün var ama simdilik hic belirti yok.. zaten kafama takmamaya söz verdim kendime.. gecen ay adetim 10 gün gecikti cok ümitlendim ama sonuc hüsran..hayirlisi allahtan :) umarim rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
gıttımyumurtalıklarda gelişmevar bugun çatlatma iğnesi oldum 1 ahfta işimiz var adet olmazsam hamiş olcakmışım
gıttımyumurtalıklarda gelişmevar bugun çatlatma iğnesi oldum 1 ahfta işimiz var adet olmazsam hamiş olcakmışım
slm canımm hoşgeldinn...ne zamandır deniosun bebek...
neden o kadar bir geckmen olduki...
ayy hadii inş kuzucummm...çok çalışın emi..fındık fıstık doldur eve bu hafta...eşinede keçiboynuzu pekmezi al bir kaşık yedir
bende az önce hormon testimi vardim...bakalım düzelme varmı
hosbulduk arkadaslar..
ben mayista dogum kontrol hapini biraktim.. adet zamanlarimi cok agrili gecirdigim icin evlenmeden öncede hap kullaniyordum.. yani yaklasik 4-5 yildir.. sanirim gecikmemde hapi yeni biraktigim icin oldu yani doktorum dedi düzene girmesi biraz zaman alabilir.. 1 sene kadar dene olmazsa gelirsin dedi.. ama gecen ay baya belirtilerim vardiadetimde öyle birkac gün gecikme oldugu icin yumurtlama zamanin tam hesaplayamiyorum malesef ilk ay tam 1 hafta gecikti, sonra 2 gün.. ve en son 10 gün.. bakalim simdi ne olacak :18:
ben geldim eve gececiğim evden yazarımm
banada yetmiyor yaa
tatlım benimde öle oldu...doğum kont. hapını ben 10 ay falan kullandım...
ilk ay 6 gün gecikti..sonra 6 gün erken geldi..bende bende nisan ayında bıraktım..3 aydır normal geliyor artık düzeldi..
sabırla bekle kuzum 3-4 ay
bana d a birer gün arayla dedi gün aşıırı birlikte olun sonra adet olursan klomen kullan dedibende gittim doktora bugün ovüde sabah çift çizgi gibiydi emin olamadım doktora gittimyumurtama baktı evet ideal boyuta gelmiş dedi 2 gün ilişki 1 gün ara sonra tekrar 2 gün ilişki ay başına kadarda bana gelme dedi doktor kendini de sıkıntıya sokma dedi sende sorun yok dedi neden olmuyo o zaman dedim olacak olacak dedi çok tatlı bi bayannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?