- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
başka kuruluşa gitmiştim çalışmak için düzeltecek hesaplar vardı erken cıkarım dedim ama kaza olunca hastaneye gectim
kimsee yokmuuu kızlar bişe soracam affedersiniz ama benim beyaz akıntım geliyo ama benim 11. günüm yarın başlıyor yumurtluyomuyum acaba
inşallah olur lokumum ii çalşıngripte değilsin
kimsee yokmuuu kızlar bişe soracam affedersiniz ama benim beyaz akıntım geliyo ama benim 11. günüm yarın başlıyor yumurtluyomuyum acaba
bugüünnn hormon testi vermiştimmm kızlarrrr...sonuçların çıktı... pko yu destekler hiçbir görünüm yok...bu ay iyice düzelmiş şükürrrrçekilinn ulennn ben buna oynarımm :79::79::79::79::80::80::80::81::81::81:
ohhhhh çokşükür allahım nazarlardan korusun haydi bebişimiz gel artık fazla bekletme isyan anneni
dur bi adetin gecsin ama ilk ayda insan cok hevesleniyor ya sen iisin ben 2 kere kan vermiştim
isyann anne süpermişş yaaa
aaa napim gerçek adını bi,lmiyorummmkiii
kızz ne güzelll hoşuma gittiii ondan dedimmm
kuzum çok geçmiş olsun ne kazası geçirdiniz...
beyaz akıntı geliosa çalışmalar artsıınnn
devrem hayırdır ne kazası
devrem bende 12. günümde yumurtladım ovulasyon testine göre, önceden olsa 14 te yumurtluyorum derdim, kasık ağrın varmı
bugüünnn hormon testi vermiştimmm kızlarrrr...sonuçların çıktı... pko yu destekler hiçbir görünüm yok...bu ay iyice düzelmiş şükürrrrçekilinn ulennn ben buna oynarımm :79::79::79::79::80::80::80::81::81::81:
noldu tatlımya net gitti baktım kimse yazmıyor bişeler oldu ama anlamadımmdemirbaşız ama kimse takmıyor hey kib yi,ne beni sallamıyorsun teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?