Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kimsee yokmuuu kızlar bişe soracam affedersiniz ama benim beyaz akıntım geliyo ama benim 11. günüm yarın başlıyor yumurtluyomuyum acaba

kimsee yokmuuu kızlar bişe soracam affedersiniz ama benim beyaz akıntım geliyo ama benim 11. günüm yarın başlıyor yumurtluyomuyum acaba

devrem bende 12. günümde yumurtladım ovulasyon testine göre, önceden olsa 14 te yumurtluyorum derdim, kasık ağrın varmı

bugüünnn hormon testi vermiştimmm kızlarrrr...sonuçların çıktı... pko yu destekler hiçbir görünüm yok...bu ay iyice düzelmiş şükürrrr çekilinn ulennn ben buna oynarımm:79::79::79::79::80::80::80::81::81::81:

kuzum çok geçmiş olsun ne kazası geçirdiniz...
beyaz akıntı geliosa çalışmalar artsıınnn

ohhhhh çokşükür allahım nazarlardan korusun haydi bebişimiz gel artık fazla bekletme isyan anneni

devrem hayırdır ne kazası

canım il müdürümüz yardımcısı kanala düşmüşler tv göstermiş ama il müd yardımcı yogun bakımda oglu 10 yasında benim babam ölemez benim babam ölemez deyince ykıldım vala bide eline küçük kran alfabesi okuyo babsı iilesssin die

bende oynarım cok güzel olmus kuzum cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…