oh az da olsa rahatladim.. insallah bendede öyledir.. acaba sürekli adet düzensizligimi var diye korkmaya baslamistim.. gecen ay yumurtladigimi farkettim agrilardan olsun, akintidan olsun.. ona ragmen olmadi.. bu ay yumurtladigima dair hic belirtim olmadi.. insallah bu sefer tutunmustur bebegim :) senin batin nezaman?
günaydınn kızlarrr....kızlar cutemom dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
yok şekerim abdeste gerek yokk kuzummTesbihi abdest alip mi okumak gerekiyor ? BEnim ellerimde yaralar ve sivi cikiyo icinden abdestim kabul olmaz yani ama abdestsiz oluyorsa cekmeye calisirim:26:
ben şu anda adetim kuzum..
hatta bugün hormon testimi verdim sonuçlarımı bekliyoruummm
yok şekerim abdeste gerek yokk kuzumm
çok uykucu değilimdir ama niyeyse yetmiyor
derse girdim çıktım ben de
ısyancım bn 2300 okudum
ama iki tane yibir vurdurdu.şimdi kasıklarımda hafif hafiff ağrıyor
selammm güzel anne adaylari
bende araniza yeni katildim adetime 8 gün var ama simdilik hic belirti yok.. zaten kafama takmamaya söz verdim kendime.. gecen ay adetim 10 gün gecikti cok ümitlendim ama sonuc hüsran..hayirlisi allahtan :) umarim rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
neden gidiosunn eve...ohhh böle rahat çıkabiliomusunuz yaa işten ne güzelll
neden gidiosunn eve...ohhh böle rahat çıkabiliomusunuz yaa işten ne güzelll
Uffff ıdrarda test yaptım bugunn negatıff(((
Bu ay ilk denemeydı ama ben çok ümitlenmiştimm(
kaç günün var canım bide ne kadardır bekliyonilk ay öle oluyo
bir hafta dahamı çalısın dedi aybizim ?
klomen ne içindi?
çatlatma için mi :44::44:
evet.ondan sonra adet görürsen tekrar klomen kullanacaksın aynısını yapacaksın dedideben bugun iğne vuurdurdum olmazsanasıl biryol izleyeceğimi bilmiyorummm..
Benım bıraz gunlerın karışmıştı ilacı bıraktıgım ıçın tahmınıme gore 2gun var dayanamadım testı yaptım ama husrann((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?