iyi iyihoşuna gittiyse tamam bu arada isyancımmmm doktorum dediki bu ay hasta olmazsan hamişsinnnn
demirbaşız ama kimse takmıyor hey kib yi,ne beni sallamıyorsun teşekkürler
noldu tatlımya net gitti baktım kimse yazmıyor bişeler oldu ama anlamadımm
il müdürü il müdür yardımcısı kanala düşmüşler trafik kazası kuzum
canım il müdürümüz yardımcısı kanala düşmüşler tv göstermiş ama il müd yardımcı yogun bakımda oglu 10 yasında benim babam ölemez benim babam ölemez deyince ykıldım vala bide eline küçük kran alfabesi okuyo babsı iilesssin die
noldu tatlımya net gitti baktım kimse yazmıyor bişeler oldu ama anlamadımm
aaa izledim ben o haberi...birinin hayati tehlikesi varmış..çok üzüldüm kuzum yaa...baya ayrıntılı gösterdiler
siz hep beniunutyorsunuzzz bırakın ben i ben adımı isyan olarak değiştircemmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
siz hep beniunutyorsunuzzz bırakın ben i ben adımı isyan olarak değiştircemmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
sizi cok seviyorummm
alemsin aybizim sen isyan olma isyan var topikte sen demirbaşımızsın
eeee ben yazıyorum ben okuyorum ne buyaaaaa nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çalıkuşunu izliomm kızz bir yandanda yazıorummm
iyi bende çıkıyorum işte madem yazmıyosunuz, burdan esmerim devremeee, aybizim demirbaşımaa, isyanımaa sesleniyorummm,
hııhh küstüm sizeeee
iyi bende çıkıyorum işte madem yazmıyosunuz, burdan esmerim devremeee, aybizim demirbaşımaa, isyanımaa sesleniyorummm,
hııhh küstüm sizeeee
sizi cok seviyorummm
hııhh küstüm sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?