Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sağol canım. benim umudum kalmadı ağlamaktan helak oldum.

canımm ağla ama kendini helak etme..Allaha isyana girer bu...verende o alanda o..
diğer hamilelik topiğinde bir arkadaşımızın kimyasal gebeliği oldu..çok metanetli davrandı..rabbim ona ödül öteki ay sapasağam bir gebelik verdi...sende metaneti ol rabbime dua et..

asla isyan etmiyorum rabbim benim içiçn hayırlısını verir. sadece üzüldüm ve ağladım. kısmet artık rabbim banada ve tüm isteyenlerede bir an önce hayırlı ve sağlıklı gebelikler yaşatır inşş

aminnnn aminnn inşş canımmmmm

Kızlar geçen ay serephone kullanmıştım adetim 10 gün geçikince doktoruma gittim değerim 866.4 çıktı hamişim yani güzel haberi aldık hiç umıdum yoktı çok şükür meleğim geldi duanızı eksik etmeyin hepiöiz için dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin çalıştığım için sonucu annem aldı pazartesi gidicem ultrasonla bakcak bakalım kesem görüncekmi şok heyvamlıyım

Tebrik ederim canim, cok guzel bi haber..
Hamile haberleri almak sevindiriyor beni.. DArisi bizim basimiza insAllah.. Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin

hayırlı olsun bebişin bende 2 ay kullandım bu ay içmicem inat ettim bakalım nolcak

ALLAH BAGISLASIN saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH

ayy sabah sabah en güzel haber..tebrik ederim tatlımmm

günaydınn bayanlar...
denizz dün rahim filmi çektircekti naptı acaba yaa:18::18:

günaydın kızlar
isyancığım beni merak etmişsin kuzum..ben iyiyim
dün rahim filmi çektirdim
evet çok zor bişey değil ama ağrısız demekte hata olur
daha önce 2 kez alttan muayene olmama rağmen zorlandım film çektirilirken
ama doktorun dediklerine harfiyen uyduğum onunda faydasını gördüm tabi
5 dk civarı falan sürdü.
ama eve geldikten sonra az miktarda kanamam oldu vede normalmi bilmiyorum ama bende ağrı oldu epey bacaklarım çekiliyordu sanki bugünde sol bacağımda kasılmalar var.ama gayet iyiyim işe gelebilecek kadar

gelelim sonuca sonuçlarım bugün öğlenden sonra çıkacak
ama bazı sebeplerden dolayı sonuçları almaya gidemicem randevu almama rağmen doktorada gösteremicem tabi sonuçları
en yakın zamanda gitmeye çalışıcam tabi..
işte böyle kızlar

bu arada sol tüpün kapalı olduğundan şüphelendi filmi çeken doktor ama emin olamadı kist olduğunu söyledim açmak için uğraşmadı oda sanırım..
önce bir doktorun görsün filmi dedi.
onun dışında sağ tüp normal ve rahmin temiz dedi.

günaydın kızlar deniz korkutugun kadar zor geçmemesine sevndim canım dikkat et bugun sonuçları en az senin kadar nerak ediyoduk

alla alla tatlım bu filmin sonucu anlık çıkmıyormu..doktora sormadınmı nasıl kapalımı açıkmı diye..
doktor zaten işlem sırasında bili veriyor diye biliyorum ben..
ayy inş sorun yoktur bebişim..
geçmiş olsun atlattın şükür

olsun canım tek tüp bile bizim işimizi görür yani..
eplencelininde tek tüpü var ve bak bebek deniolar..inş en yakın zamanda da tutacak...
doktoruna git biran önce çok merak ediyorumm

selamun aleykum arkadaşlar.. cuma günü rahim röntgenini çektirdim az önce ki arkadaşımda çektirmiş. geçmiş olsun diyelim öncelikle. rabbim istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. evet çok zor değil tabi çokda kolay değil kanamanın olması normal bendede olmuştu. fakat aldım sonuç karşısında yaşadım acı birden yok oldu. beynimden vurulmuş gibi oldum..sol tüpümün kapalı olduğunu söyledi. inanın çok kötü oldum duyunca diğerininde kapanma olasılığı yüksek dedi. ilaç kullanıyorum bu ay.. kapanmaması için bu şekilde olan arkadaşlarım moral olabilecek yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…