son sat 24 ağustos 26 yada 28 günde bir oluyorum değerim 243 çıktı ilki de 203dü
evet ne yazık ki bu kadar çıktı. en son 24 ağustosta olmuştumYAni 1 aydir adet olmuyorsun degerin bu kadar mi ?
kuzummm evet değerin düşük canım ama inşş inşş normal gebeliktir..dua edeşlimmm
evet ne yazık ki bu kadar çıktı. en son 24 ağustosta olmuştum
sağol canım. benim umudum kalmadı ağlamaktan helak oldum.
canımm ağla ama kendini helak etme..Allaha isyana girer bu...verende o alanda o..
diğer hamilelik topiğinde bir arkadaşımızın kimyasal gebeliği oldu..çok metanetli davrandı..rabbim ona ödül öteki ay sapasağam bir gebelik verdi...sende metaneti ol rabbime dua et..
asla isyan etmiyorum rabbim benim içiçn hayırlısını verir. sadece üzüldüm ve ağladım. kısmet artık rabbim banada ve tüm isteyenlerede bir an önce hayırlı ve sağlıklı gebelikler yaşatır inşş
aminnnn aminnn inşş canımmmmm
Kızlar geçen ay serephone kullanmıştım adetim 10 gün geçikince doktoruma gittim değerim 866.4 çıktı hamişim yani güzel haberi aldık hiç umıdum yoktı çok şükür meleğim geldi duanızı eksik etmeyin hepiöiz için dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin çalıştığım için sonucu annem aldı pazartesi gidicem ultrasonla bakcak bakalım kesem görüncekmi şok heyvamlıyım
Kızlar geçen ay serephone kullanmıştım adetim 10 gün geçikince doktoruma gittim değerim 866.4 çıktı hamişim yani güzel haberi aldık hiç umıdum yoktı çok şükür meleğim geldi duanızı eksik etmeyin hepiöiz için dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin çalıştığım için sonucu annem aldı pazartesi gidicem ultrasonla bakcak bakalım kesem görüncekmi şok heyvamlıyım
günaydın kızlar
isyancığım beni merak etmişsin kuzum..ben iyiyim
dün rahim filmi çektirdim
evet çok zor bişey değil ama ağrısız demekte hata olur
daha önce 2 kez alttan muayene olmama rağmen zorlandım film çektirilirken
ama doktorun dediklerine harfiyen uyduğum onunda faydasını gördüm tabi
5 dk civarı falan sürdü.
ama eve geldikten sonra az miktarda kanamam oldu vede normalmi bilmiyorum ama bende ağrı oldu epey bacaklarım çekiliyordu sanki bugünde sol bacağımda kasılmalar var.ama gayet iyiyim işe gelebilecek kadar
gelelim sonuca sonuçlarım bugün öğlenden sonra çıkacak
ama bazı sebeplerden dolayı sonuçları almaya gidemicem randevu almama rağmen doktorada gösteremicem tabi sonuçları
en yakın zamanda gitmeye çalışıcam tabi..
işte böyle kızlar
günaydın kızlar
isyancığım beni merak etmişsin kuzum..ben iyiyim
dün rahim filmi çektirdim
evet çok zor bişey değil ama ağrısız demekte hata olur
daha önce 2 kez alttan muayene olmama rağmen zorlandım film çektirilirken
ama doktorun dediklerine harfiyen uyduğum onunda faydasını gördüm tabi
5 dk civarı falan sürdü.
ama eve geldikten sonra az miktarda kanamam oldu vede normalmi bilmiyorum ama bende ağrı oldu epey bacaklarım çekiliyordu sanki bugünde sol bacağımda kasılmalar var.ama gayet iyiyim işe gelebilecek kadar
gelelim sonuca sonuçlarım bugün öğlenden sonra çıkacak
ama bazı sebeplerden dolayı sonuçları almaya gidemicem randevu almama rağmen doktorada gösteremicem tabi sonuçları
en yakın zamanda gitmeye çalışıcam tabi..
işte böyle kızlar
bu arada sol tüpün kapalı olduğundan şüphelendi filmi çeken doktor ama emin olamadı kist olduğunu söyledim açmak için uğraşmadı oda sanırım..
önce bir doktorun görsün filmi dedi.
onun dışında sağ tüp normal ve rahmin temiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?