Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

öle doktorlardan nefret edıyorum kendılerı duygusuzlaşmışlar kasırsındakılerıde ole sanıyolar benım doktorum cok soğuk kanlıydıı bundaa kafaya takılacka bıseyy yokk dış gebelik gecırıp tupu alınan tekrar hamıle kaln cok hasatam var dedı ve işte 6 ay denyelım dedıı
sen hiç zamn kaybetmeden başka doktora gorun canım nerde yasıyosun ıstanbul muu?

aysima istanbulda yaşıyorsa eğlencelinin doktoruna git derim ben

bugün biraz daha iyim sizin sayenizde moralim bi nevi yerine gelebildi.rabbim demekki böyle istedi.. inşallah kolay atlatırız. başka doktora gitmeyi bende düşünüyorum fakat şimdi i gitsem yoksa reglimden sonra mı bilemedim

ben senin yerinde olsam beklemezdim kuzucum..giderdim..doktor adetten sonra gel derse yine giderdim..en azından bilgi alırdım..elinde zaten sonuçlar var tatlım

aynen benimde moralimi çok bozdu bu yüzden bırakıcam orayı.. yozgattayım ben. kayseride varmış alanında uzmanlaşmış iyi doktorlar oraya gitmeyi düşünüyorum yoksa burda başka bir hastahaneye mi gidiyim bilmiyorum

valla canım doktor cok onemlı gerçekten ben cok araştırdım doktoruu bıtırdıgı okullara kadr baktım tek tek daha önce calsıtıgı hastenlere kadar oyüzden araştır öle gitt keşke istanbulda olsaydın

ben senin yerinde olsam beklemezdim kuzucum..giderdim..doktor adetten sonra gel derse yine giderdim..en azından bilgi alırdım..elinde zaten sonuçlar var tatlım

doğrusun canım en azından aklımı kemiren kurtlardan kurtulurum içimde rahatlar en azından.. bir bilgi aldığımda

aynen canım ama keşkeler fayda etmiyor ki.. bende araştırdım netten doktorları baya bir bilgi aldım haklarında burda bir kadının 9 senedir bebeği olmuyormuş. eşinden dolayı bu doktora tedaviye başladığında ilk denemede olmamış fakat ikinci denemesinde olmuş şimdi bebişi olcakmış buda biraz umut oldu bana

içim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk

ay ay ayyy benimisyanımın isyanı mı varmış bugundu datlı ye datlılarım mutlulul beriyor

aynenn isyanlardayım bugünnn

tükenmişlik sendromu banadamı denk geldi neeee
tatlı falanda yiyesimm yokk :120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…