gülüm benim doktor bana öyle bir cümleler kurmuştu ki. insanın doktorunun ağzından böyle şeyleri duyması psikolojıyi alt üst ediyo bana direk tüp bebek demişti.. ve tekrar gelme demişti anlamıyoum bu ay ilaç diğer ay bebek tedavisine başlaymazmıydı ki madem sağında kapalı olması yüksek.:26:
allahtan ümit kesilmez ama bende bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
benim sağ tüpüm sağlammış ama bu beni teselli edemedi
sadece kist diyordum şimdi başka şeylerde çıktı
aysima başka doktora git canım kesinlikle ne biçim doktormuş o öyle tersler gibi konuşmuş
sadece olumsuz şeyler duymuşsun normaldir böyle sarsılman
bugün biraz daha iyim sizin sayenizde moralim bi nevi yerine gelebildi.rabbim demekki böyle istedi.. inşallah kolay atlatırız. başka doktora gitmeyi bende düşünüyorum fakat şimdi i gitsem yoksa reglimden sonra mı bilemedim
aynen benimde moralimi çok bozdu bu yüzden bırakıcam orayı.. yozgattayım ben. kayseride varmış alanında uzmanlaşmış iyi doktorlar oraya gitmeyi düşünüyorum yoksa burda başka bir hastahaneye mi gidiyim bilmiyorumöle doktorlardan nefret edıyorum kendılerı duygusuzlaşmışlar kasırsındakılerıde ole sanıyolar benım doktorum cok soğuk kanlıydıı bundaa kafaya takılacka bıseyy yokk dış gebelik gecırıp tupu alınan tekrar hamıle kaln cok hasatam var dedı ve işte 6 ay denyelım dedıı
sen hiç zamn kaybetmeden başka doktora gorun canım nerde yasıyosun ıstanbul muu?
aynen benimde moralimi çok bozdu bu yüzden bırakıcam orayı.. yozgattayım ben. kayseride varmış alanında uzmanlaşmış iyi doktorlar oraya gitmeyi düşünüyorum yoksa burda başka bir hastahaneye mi gidiyim bilmiyorum
ben senin yerinde olsam beklemezdim kuzucum..giderdim..doktor adetten sonra gel derse yine giderdim..en azından bilgi alırdım..elinde zaten sonuçlar var tatlım
Anne olmak dünyanın en kutsal görevi
Allahım isteyen herkese tattırsın anne olabilmeyi ...
valla canım doktor cok onemlı gerçekten ben cok araştırdım doktoruu bıtırdıgı okullara kadr baktım tek tek daha önce calsıtıgı hastenlere kadar oyüzden araştır öle gitt keşke istanbulda olsaydın
günaydıın demirbaşımmmm
günaydınnnn datlım gıymatlımmmmmm günaydınnnnnn nasılsın
bende seninle aynıyım ama benimkinin sebebi variçim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk
teşekkür ederm canımcım bebeğim kuzuuummm iyiyim çok şükür, sen nasılsınnn
kendimi tükenmiş hissediyorummm...bıtkınlık var offfiçim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk
içim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk
ay ay ayyy benimisyanımın isyanı mı varmış bugundu datlı ye datlılarım mutlulul beriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?