günaydın kızlar
isyancığım beni merak etmişsin kuzum..ben iyiyim
dün rahim filmi çektirdim
evet çok zor bişey değil ama ağrısız demekte hata olur
daha önce 2 kez alttan muayene olmama rağmen zorlandım film çektirilirken
ama doktorun dediklerine harfiyen uyduğum onunda faydasını gördüm tabi
5 dk civarı falan sürdü.
ama eve geldikten sonra az miktarda kanamam oldu vede normalmi bilmiyorum ama bende ağrı oldu epey bacaklarım çekiliyordu sanki bugünde sol bacağımda kasılmalar var.ama gayet iyiyim işe gelebilecek kadar
gelelim sonuca sonuçlarım bugün öğlenden sonra çıkacak
ama bazı sebeplerden dolayı sonuçları almaya gidemicem randevu almama rağmen doktorada gösteremicem tabi sonuçları
en yakın zamanda gitmeye çalışıcam tabi..
işte böyle kızlar
Kızlar geçen ay serephone kullanmıştım adetim 10 gün geçikince doktoruma gittim değerim 866.4 çıktı hamişim yani güzel haberi aldık hiç umıdum yoktı çok şükür meleğim geldi duanızı eksik etmeyin hepiöiz için dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin çalıştığım için sonucu annem aldı pazartesi gidicem ultrasonla bakcak bakalım kesem görüncekmi şok heyvamlıyım
geçmiş olsun canımmmmm
doktorr nden cektıgı anda vermdıkı sonucuu kı zaten onlar o anda goruyolar herseyi benım 5 dakıak ııcnde cıkmıstı sonucumm
eger dedıgın gıbıı sol tupun kapalıysaa bileee hiç takma kafana tek tuplede hamıle kalınabılıyoo benımde sol tupum hıc yok artık tek tüple olucak inş.
bende merak ediyorum canım sonucuolsun canım tek tüp bile bizim işimizi görür yani..
eplencelininde tek tüpü var ve bak bebek deniolar..inş en yakın zamanda da tutacak...
doktoruna git biran önce çok merak ediyorumm
evet tek tüple hamile kalan çokmuşselamun aleykum arkadaşlar.. cuma günü rahim röntgenini çektirdim az önce ki arkadaşımda çektirmiş. geçmiş olsun diyelim öncelikle. rabbim istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. evet çok zor değil tabi çokda kolay değil kanamanın olması normal bendede olmuştu. fakat aldım sonuç karşısında yaşadım acı birden yok oldu. beynimden vurulmuş gibi oldum..sol tüpümün kapalı olduğunu söyledi. inanın çok kötü oldum duyunca diğerininde kapanma olasılığı yüksek dedi. ilaç kullanıyorum bu ay.. kapanmaması için bu şekilde olan arkadaşlarım moral olabilecek yaşayan var mı
filmi akşam 5 te çektirdik ondan bugüne sarktı sanırım canımgeçmiş olsun canımmmmm
doktorr nden cektıgı anda vermdıkı sonucuu kı zaten onlar o anda goruyolar herseyi benım 5 dakıak ııcnde cıkmıstı sonucumm
eger dedıgın gıbıı sol tupun kapalıysaa bileee hiç takma kafana tek tuplede hamıle kalınabılıyoo benımde sol tupum hıc yok artık tek tüple olucak inş.
bende merak ediyorum canım sonucu
eşimin tahlil sonuçlarınıda aldım yanıma
benim kan testi sonuçlarımda var ama 2 adet dönemi öncesinin faydası olur mu bilmem belkide yeniden ister doktor..
ama benimki şöylede olabilirmiş yani sol yumurtalıkta ki kist tüpe baskıda yapıyor olabilirmiş ama verdiği ilaç tüpten gitmemiş yani onu söyledi.kistten dolayıda dozunu artıramamış doktor sorun olur diye yani
iş benim kendi doktorumda bitecek en kısa zamanda gitmeye çalışıcam bende..
evet tek tüple hamile kalan çokmuş
canım neden senin tüplerini film çekitirirken açmadılar
ilaç verildiğini ilk defa duydum
selamun aleykum arkadaşlar.. cuma günü rahim röntgenini çektirdim az önce ki arkadaşımda çektirmiş. geçmiş olsun diyelim öncelikle. rabbim istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. evet çok zor değil tabi çokda kolay değil kanamanın olması normal bendede olmuştu. fakat aldım sonuç karşısında yaşadım acı birden yok oldu. beynimden vurulmuş gibi oldum..sol tüpümün kapalı olduğunu söyledi. inanın çok kötü oldum duyunca diğerininde kapanma olasılığı yüksek dedi. ilaç kullanıyorum bu ay.. kapanmaması için bu şekilde olan arkadaşlarım moral olabilecek yaşayan var mı
açılma şansı yokmu dedim hayır açılmaz dedi. bi ilaç istediler ilaçla çekti sol tarafıma gitmedi. ilaç başka birdoktora gitmeyi düşünüyorum bu doktor çok moralimi bozdu
selamun aleykum arkadaşlar.. cuma günü rahim röntgenini çektirdim az önce ki arkadaşımda çektirmiş. geçmiş olsun diyelim öncelikle. rabbim istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. evet çok zor değil tabi çokda kolay değil kanamanın olması normal bendede olmuştu. fakat aldım sonuç karşısında yaşadım acı birden yok oldu. beynimden vurulmuş gibi oldum..sol tüpümün kapalı olduğunu söyledi. inanın çok kötü oldum duyunca diğerininde kapanma olasılığı yüksek dedi. ilaç kullanıyorum bu ay.. kapanmaması için bu şekilde olan arkadaşlarım moral olabilecek yaşayan var mı
canım bazı doktorlar dengesiz..
ben hastanede çalışıyorum..
dün bir arkadaş anensini getirdi..doktor bu hastayı en yakın zamanda kaybederiz hemen yatırmamız lazım dedi..ama kasın aslında ayakta dumur olduk..
hemen başka bir doktora gitti..o doktorda öle birşey yok..durumu evet iyi yerde değil ama böbrekleri hala kurtarmamız için şansımız var hemen kortizona başlayalım..evde yatsın hastanede mikrop kapabilir demiş..
ikisi arasındaki far dağlarca yanii..
o yüzden böle durumlarda tek doktorla kalmamak lazım...
bu yüzden alanında genişlemiş bir doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten dediğin gibi bazen doktorlardan kaynaklanan sebebler yüzünden yersiz acılar çekiyoruz yinede birden öyle duyunca insan çok üzülüyor hiç olmayacak zannediyor..
canımmm cok gecmıs olsun oncelıkleee şöle soyliyeyım benımde sol tupum kapalı vee sadce kapalı dgeıl bırde ıcınde sıvı bırıkmıstıı ve bu sıvıı sağlam tüple olan bebgın dusmesıne sebeb oluyodukı olduda ve ben laporoskopı oldum sol tupum alındı
ve gecen ayy tek tüple ılk denmeydi olmadı ama olucakk allahın izniyle çevremde okadr cok varkı tek tüple hamıle kalann sadec sunu duşun tuplerı sağlam olan bırının 2 yada olma sansı varsa bızım 4 ay sadece bu olucak ınsss hıc takm a kafana ıyı duusn ıyı olsun
canım Allah korusun..
tüplerin ikisde kapalı olanlar var..
tüp bebek denen birşey var...tıp artık bu konuda çok gelişti..hiç umudunu kaybetme bence şekerim..
bu yola çıktıysak her zorluğu aşacağuz..o gücü kendimizde bulacağız inş..
beterin beteri var deyip geçeceğiz tamam kuzucumm
çok sağol canım inşallah sende bende bizim gibi olanlarda yakın zamanda müjdeleniriz inşallah. ilk hangi tedaviye başlanıyor normal ilaç tedavisi mi yokda direk tüp bebek mi? başlanıyor
canım benım tek tupum alındıktan sonra doktorumm artık normal yollarla hamıle klamn ıcınherhangı bı engel kalmadı dedıı
bence 6 ayy dene doğal yolla olmadı daha sonrasındaa klomen gıbı destekleyıcı ılaclarla denrızz oda olmazsa asılama dha sonra tup bebek en sonn care yanı o yüzden sımdıden bunları dusunmee bile
gülüm benim doktor bana öyle bir cümleler kurmuştu ki. insanın doktorunun ağzından böyle şeyleri duyması psikolojıyi alt üst ediyo bana direk tüp bebek demişti.. ve tekrar gelme demişti anlamıyoum bu ay ilaç diğer ay bebek tedavisine başlaymazmıydı ki madem sağında kapalı olması yüksek.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?