Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

geçmiş olsun canımmmmm
doktorr nden cektıgı anda vermdıkı sonucuu kı zaten onlar o anda goruyolar herseyi benım 5 dakıak ııcnde cıkmıstı sonucumm
eger dedıgın gıbıı sol tupun kapalıysaa bileee hiç takma kafana tek tuplede hamıle kalınabılıyoo benımde sol tupum hıc yok artık tek tüple olucak inş.

cok güzel bir haber tebrik ederim canım

bencede canım erken tedavinin de cok faydası var

olsun canım tek tüp bile bizim işimizi görür yani..
eplencelininde tek tüpü var ve bak bebek deniolar..inş en yakın zamanda da tutacak...
doktoruna git biran önce çok merak ediyorumm
bende merak ediyorum canım sonucu
eşimin tahlil sonuçlarınıda aldım yanıma
benim kan testi sonuçlarımda var ama 2 adet dönemi öncesinin faydası olur mu bilmem belkide yeniden ister doktor..
ama benimki şöylede olabilirmiş yani sol yumurtalıkta ki kist tüpe baskıda yapıyor olabilirmiş ama verdiği ilaç tüpten gitmemiş yani onu söyledi.kistten dolayıda dozunu artıramamış doktor sorun olur diye yani
iş benim kendi doktorumda bitecek en kısa zamanda gitmeye çalışıcam bende..
evet tek tüple hamile kalan çokmuş
canım neden senin tüplerini film çekitirirken açmadılar
ilaç verildiğini ilk defa duydum

filmi akşam 5 te çektirdik ondan bugüne sarktı sanırım canım

açılma şansı yokmu dedim hayır açılmaz dedi. bi ilaç istediler ilaçla çekti sol tarafıma gitmedi. ilaç başka birdoktora gitmeyi düşünüyorum bu doktor çok moralimi bozdu

canım bence bir başka doktora daha git..
benim bildiğim eğer tek tüp kapalı ise diğerinide kapatma olasılığı varsa tek tüpü alıyorlar.
sağlam tüplede rahat hamile kalınabiliyor tatlım..
çok geçmiş olsun canım

açılma şansı yokmu dedim hayır açılmaz dedi. bi ilaç istediler ilaçla çekti sol tarafıma gitmedi. ilaç başka birdoktora gitmeyi düşünüyorum bu doktor çok moralimi bozdu

canım bazı doktorlar dengesiz..
ben hastanede çalışıyorum..
dün bir arkadaş anensini getirdi..doktor bu hastayı en yakın zamanda kaybederiz hemen yatırmamız lazım dedi..ama kasın aslında ayakta dumur olduk..
hemen başka bir doktora gitti..o doktorda öle birşey yok..durumu evet iyi yerde değil ama böbrekleri hala kurtarmamız için şansımız var hemen kortizona başlayalım..evde yatsın hastanede mikrop kapabilir demiş..
ikisi arasındaki far dağlarca yanii..
o yüzden böle durumlarda tek doktorla kalmamak lazım...

canımmm cok gecmıs olsun oncelıkleee şöle soyliyeyım benımde sol tupum kapalı vee sadce kapalı dgeıl bırde ıcınde sıvı bırıkmıstıı ve bu sıvıı sağlam tüple olan bebgın dusmesıne sebeb oluyodukı olduda ve ben laporoskopı oldum sol tupum alındı
ve gecen ayy tek tüple ılk denmeydi olmadı ama olucakk allahın izniyle çevremde okadr cok varkı tek tüple hamıle kalann sadec sunu duşun tuplerı sağlam olan bırının 2 yada olma sansı varsa bızım 4 ay sadece bu olucak ınsss hıc takm a kafana ıyı duusn ıyı olsun

kızlar tek tüple gebe kalma ihtimali %50 mi ben bunu merak ediyorum.
yani neden benim sol tüpümü açmadılar ki kistle ne alakası var anlayamıyorum
çok canım sıkkın aslında iyi ki çektirdim bu filmi ağrılı zor ama en azından öğrenmiş oldum tüplerde de sorun olduğunu..

=isyan123;32040206]canım bence bir başka doktora daha git..
benim bildiğim eğer tek tüp kapalı ise diğerinide kapatma olasılığı varsa tek tüpü alıyorlar.
sağlam tüplede rahat hamile kalınabiliyor tatlım..
çok geçmiş olsun canım[/QUOTE]

alınır gibi bir bilgi vermedi sadece açılma olasılığı yok onu aklından çıkar dedi.tekrar gelmemide istemeyince çok ümitsizliğe düşmüştüm. bir çok yerden araştırdım tek tüple gebelik oluyormuş fakat çoğunluğu yumurtalara geçemediğinden düşük oluyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum.

bu yüzden alanında genişlemiş bir doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten dediğin gibi bazen doktorlardan kaynaklanan sebebler yüzünden yersiz acılar çekiyoruz yinede birden öyle duyunca insan çok üzülüyor hiç olmayacak zannediyor..

canım Allah korusun..
tüplerin ikisde kapalı olanlar var..
tüp bebek denen birşey var...tıp artık bu konuda çok gelişti..hiç umudunu kaybetme bence şekerim..
bu yola çıktıysak her zorluğu aşacağuz..o gücü kendimizde bulacağız inş..
beterin beteri var deyip geçeceğiz tamam kuzucumm

allahtan ümit kesilmez ama bende bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
benim sağ tüpüm sağlammış ama bu beni teselli edemedi
sadece kist diyordum şimdi başka şeylerde çıktı

aysima başka doktora git canım kesinlikle ne biçim doktormuş o öyle tersler gibi konuşmuş
sadece olumsuz şeyler duymuşsun normaldir böyle sarsılman

çok sağol canım inşallah sende bende bizim gibi olanlarda yakın zamanda müjdeleniriz inşallah. ilk hangi tedaviye başlanıyor normal ilaç tedavisi mi yokda direk tüp bebek mi? başlanıyor

haklısın tabiki strese girmemek üzülmemek gerekiyor. bunada şükür rabbim daha zoruyla karşılaştırmasın inşallah.. tüp bebeği eşim istemiyo. bu yüzden sıkıntı yapıyorum kendime. onuda geçtim ne yapacağımı bilmez bi halde beklemek çok hüzünlendiriyor beni. rabbim olana da nasip etsin olmayanada bizede inşallah..

çok sağol canım inşallah sende bende bizim gibi olanlarda yakın zamanda müjdeleniriz inşallah. ilk hangi tedaviye başlanıyor normal ilaç tedavisi mi yokda direk tüp bebek mi? başlanıyor

canım benım tek tupum alındıktan sonra doktorumm artık normal yollarla hamıle klamn ıcınherhangı bı engel kalmadı dedıı
bence 6 ayy dene doğal yolla olmadı daha sonrasındaa klomen gıbı destekleyıcı ılaclarla denrızz oda olmazsa asılama dha sonra tup bebek dedi en sonn care yanı o yüzden sımdıden bunları dusunmee bile

Son düzenleme:

gülüm benim doktor bana öyle bir cümleler kurmuştu ki. insanın doktorunun ağzından böyle şeyleri duyması psikolojıyi alt üst ediyo bana direk tüp bebek demişti.. ve tekrar gelme demişti anlamıyoum bu ay ilaç diğer ay bebek tedavisine başlaymazmıydı ki madem sağında kapalı olması yüksek.:26:

bence sen daha fazla vakit kaybetme tatlım..hemen bu alanda iyi bir doktor bul ve ona git canım..
hem kendi kendine yeme..hemde tedavine biran önce başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…