Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlarr geçer geçenlerde ban da olmuştu havalar bile ruh halımızı etkile mutlu olun mutlu yaşayın gelecek bebişlerinizi düşünün melankolık bi,r anne istemez herhalde...

bende iyiyimmm evdeyim kocişimiişe gnderdimmm koştum geldimmmm

aynen bende gönderdim geldimm, kalk müzik aç iki oyna kendine gelirisn benimde birsürü işim var yarın misafirlerim gelcekkk, amaaan sıkıntı sıkıntıı

içim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk

canım allah hayırlara çıkarsın olur öle arada banada olur bazen geçer bu arada dün bende ovüde çift çizgiyi gördüm dün doktor yumurtan ideal boyutta demişti hemen evde test yaptım akşam t daha koyuydu çalışmalara başladık hayırlısı bakalım..

invoicebizde dn başladık çalışmalara dun doktora yumurtaa takıbıne gıttım hbu hafta birer gun arayla dedi bu ay adet olmazsan hamişsin dediii inşallah ahkkımızda hayırlısı olur

ya kızlaar bizim bebiş istediimiz kimse bilmiyor, bende bi kaç aydır çalışmıyorum evdeyim, her arayan artık bebiş yapın madem çalışmıyor diyo, napcaz bilmiyorum bide herkes o kdaar çok hevesli kii çok kötü bi durum, ve eşim artık kendini sorgulamaya başladı, şuram ağrıyo acaba nedendir falan diye, galiba bunalım dönemlerine girmeye başlıyoruzzz

canım benim sabır istiyor bizde bu şekilde sınanıyoruz .ama inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur lutfen sıtres yapma birde ben bişi duydum benım yengem hamiş kalamıyormuş uzun bir süre ondan sonra doktoru ilişkiden sonra hemen ayaga kalkma ayaagını yuksege kaldır kakalçanın altına da yastık koyucakmıssın

invoicebizde dn başladık çalışmalara dun doktora yumurtaa takıbıne gıttım hbu hafta birer gun arayla dedi bu ay adet olmazsan hamişsin dediii inşallah ahkkımızda hayırlısı olur

oh ohh batlar aynı desenize, inşallah hamiş kalırısınnnnzzz berabeeerr

ah canımm ahh, bi gece sabah 3 suları ben bi uyandım ayaklar yatak başlığında, belim tutulmuş, ayaklar ağrımışş, yani hep havada bırakıyorum amaa bakalım, bu ay yumoş günü tutturduk, olcekmii çok merak ediyoruuu mmmm

gece çarşaf değiştirmekten nefrettttt ediyorum o tatlı uykuda......ne diyeliminaşşallah hamişsindir pozıtıf ol herkes pozıtıf dusunsun çogul olrk düşünürsek istklerimiz biraz daha erken ve kolay olur allahın izni ile

valla biz elimizde kağıt havlu rulosuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…