bende iyiyimmm evdeyim kocişimiişe gnderdimmm koştumgeldimmmm
içim daralıyor bugün..canım sıkkın ama nedeni yokkk
aynenn isyanlardayım bugünnn
tükenmişlik sendromu banadamı denk geldi neeee
tatlı falanda yiyesimm yokk :120::120::120:
aynen bende gönderdim geldimm, kalk müzik aç iki oyna kendine gelirisn benimde birsürü işim var yarın misafirlerim gelcekkk, amaaan sıkıntı sıkıntıı
kıyamam sabah uyandırmıyor benı uykumu alim diye haklı gerçi uykum alamayınca içimdeki cadıyı gçörüyor
aynenn isyanlardayım bugünnn
tükenmişlik sendromu banadamı denk geldi neeee
tatlı falanda yiyesimm yokk :120::120::120:
aynen bende gönderdim geldimm, kalk müzik aç iki oyna kendine gelirisn benimde birsürü işim var yarın misafirlerim gelcekkk, amaaan sıkıntı sıkıntıı
kıyamam sabah uyandırmıyor benı uykumu alim diye haklı gerçi uykum alamayınca içimdeki cadıyı gçörüyor
aynennnn sen kalkma yat diyo, uyu daha bu günleri bulamazsın çalışınca, evdeyken uyu uykunu al diyoo
canım allah hayırlara çıkarsın olur öle arada banada olur bazen geçer bu arada dün bende ovüde çift çizgiyi gördüm dün doktor yumurtan ideal boyutta demişti hemen evde test yaptım akşam t daha koyuydu çalışmalara başladık hayırlısı bakalım..
aynennnn sen kalkma yat diyo, uyu daha bu günleri bulamazsın çalışınca, evdeyken uyu uykunu al diyoo
valla aynısı aynı cümleleri bende duyuyorum bu konuda yalnız değilsinnnnn
ya kızlaar bizim bebiş istediimiz kimse bilmiyor, bende bi kaç aydır çalışmıyorum evdeyim, her arayan artık bebiş yapın madem çalışmıyor diyo, napcaz bilmiyorum bide herkes o kdaar çok hevesli kii çok kötü bi durum, ve eşim artık kendini sorgulamaya başladı, şuram ağrıyo acaba nedendir falan diye, galiba bunalım dönemlerine girmeye başlıyoruzzz
invoicebizde dn başladık çalışmalara dun doktora yumurtaa takıbıne gıttım hbu hafta birer gun arayla dedi bu ay adet olmazsan hamişsin dediii inşallah ahkkımızda hayırlısı olur
canım benim sabır istiyor bizde bu şekilde sınanıyoruz .ama inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur lutfen sıtres yapma birde ben bişi duydum benım yengem hamiş kalamıyormuş uzun bir süre ondan sonra doktoru ilişkiden sonra hemen ayaga kalkma ayaagını yuksege kaldır kakalçanın altına da yastık koyucakmıssın
oh ohh batlar aynı desenize, inşallah hamiş kalırısınnnnzzz berabeeerr
ah canımm ahh, bi gece sabah 3 suları ben bi uyandım ayaklar yatak başlığında, belim tutulmuş, ayaklar ağrımışş, yani hep havada bırakıyorum amaa bakalım, bu ay yumoş günü tutturduk, olcekmii çok merak ediyoruuu mmmm
öyle valla inşallah bakalımm hamiş hamişşşşhamıle kalım karnım çıktımı renklı kurdeleler takcam kafama zıyaret gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gece çarşaf değiştirmekten nefrettttt ediyorum o tatlı uykuda......ne diyeliminaşşallah hamişsindir pozıtıf ol herkes pozıtıf dusunsun çogul olrk düşünürsek istklerimiz biraz daha erken ve kolay olur allahın izni ile
bnedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takcam işte bananneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?