2 hafta sonra test yapcammmmCnm adetinin basladıgı günden say dört haftalık bi sürec var ücüncü haftadan sonra belli oluyo bazen besinden sonra belli olur belki
çalışmıyorum ama yakında başlayabılırım o zaman napcam bılmıyorummmkızlar sıze bısı sorcam benım hamiş olup olmadıgım ne zaman belli ollurr
Hmm eveet hatırladım seni cnm normal gebelik olma sansı yok mu yani insallah normal gebeliktir yaaa
Ben ilk evlendigimde cok üsengectim iki haftada bir temizlik yapardım git gide mesafe azaldı bi ara her gün temizlik yapıyodum esim cok kızıyodu gözüm sürekli toz arıyodu fıldır fıldıresim kızdıkca azalttım yine ama ne yapim tv izlemeyi pek sevmiyom calısmayınca da eve sarıyomm
bende eve sarmıstım br ara esım cok dagınık bende kızıyordum gece de onun pesını toplıcam dıye 12 saat aralıksız evde çalışıyordum.bende en son azalttım valla o nezaman geç saatte gelmeye baslarsa o zaman buyuk tmlzık fılan yapıyorum oluyor bırde bu aralar kıpırdayamıyorumhareket ettıkce kasıklarım agrıyorr
Bende evlendigim ilk zamanlar hergun siler supururdum son bi senedir boyleyim..
O iki haftada gecmez artık kızzzz2 hafta sonra test yapcammmminşallah vardırrrr
Bende evlendigim ilk zamanlar hergun siler supururdum son bi senedir boyleyim..
benim derdim büyük ama rabbim hayırlısını versin hamileyim ama sanıırm düşük olacak bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum ama koca da yok yanımda
aman yoruluyor ınsan yaa benım agrım olmasa yıne yaparım da ev buyuk aksama kadar temızlık yapsam bıle bıtıremıyorum bırde hava sogudu sımdı suya gırsem sancım baslıcak bu aralarda haff agrılar varr
Kızz kasıkların bu kadar agrıyosa belki ikiz istegin de gercek olurrrr
Kızlar bende cıkayım kacom cekyatta uyuyakaldı uyandırıp yataga götüreyim size iyi geceleryarın sabah cesaret edipde test yaparsam haber veririm artık sonuc belli ama bakalım belki bi mucize olur
inşallah canım valla hyırlısı ileçok istiyorum sana sorımde bılırsın belkı bır anorlmallk varmı sag ve sol tarafımm kıpırdayınca da agrıyor hareket edemıyorum .bırde kasıklarma dokundugumda top top şeyler degyo elıme
O iki haftada gecmez artık kızzzzinsallahhhh vardırrr
geçmıyor zaten bır haftay bıtıremedık hayırlısıynan
Ne oldu kız sonradan ne yapıyon peki gündüz
O top topu bilemem cnm da benim bi kere iki yumurtam catlamıstı agrıdan aglamıstım resmen o derece cok agrıyodu[
benımde acaba ondan mı bı nette arastırımm oturp kalkamıyorum bıle
O iki haftada gecmez artık kızzzzinsallahhhh vardırrr
Ne oldu kız sonradan ne yapıyon peki gündüz
Tedavi ile mi hamile kaldın yoksa normal mi cnm
O top topu bilemem cnm da benim bi kere iki yumurtam catlamıstı agrıdan aglamıstım resmen o derece cok agrıyodu
günaydınnnn
günaydın kızlar napıyosunuz dün tazedeydim tüm gün aksam gec geldik uyumuşumvefat etti il müdür yrd allah tahmet eglesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?