Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

çalışmıyorum ama yakında başlayabılırım o zaman napcam bılmıyorummm kızlar sıze bısı sorcam benım hamiş olup olmadıgım ne zaman belli ollurr

Bende evlendigim ilk zamanlar hergun siler supururdum son bi senedir boyleyim..

Kızz kasıkların bu kadar agrıyosa belki ikiz istegin de gercek olurrrr

Bende evlendigim ilk zamanlar hergun siler supururdum son bi senedir boyleyim..

aman yoruluyor ınsan yaa benım agrım olmasa yıne yaparım da ev buyuk aksama kadar temızlık yapsam bıle bıtıremıyorum bırde hava sogudu sımdı suya gırsem sancım baslıcak bu aralarda haff agrılar varr

Bizim evde büyük kız büyük bi balkonu ve kocaman bi evin önü var müstakil ev bizimki evin önüne 3+1 ev sıgar ne diye bu kadar büyük yaptılarsa artık süpürüp yıkayana kadar belim kopuyo

Kızlar bende cıkayım kacom cekyatta uyuyakaldı uyandırıp yataga götüreyim size iyi geceler yarın sabah cesaret edipde test yaparsam haber veririm artık sonuc belli ama bakalım belki bi mucize olur

Kızz kasıkların bu kadar agrıyosa belki ikiz istegin de gercek olurrrr

inşallah canım valla hyırlısı ileçok istiyorum sana sorımde bılırsın belkı bır anorlmallk varmı sag ve sol tarafımm kıpırdayınca da agrıyor hareket edemıyorum .bırde kasıklarma dokundugumda top top şeyler degyo elıme

O top topu bilemem cnm da benim bi kere iki yumurtam catlamıstı agrıdan aglamıstım resmen o derece cok agrıyodu

Tedavi ile mi hamile kaldın yoksa normal mi cnm

normal kalmıştım hemde ummadığım bir zamanda ama kısmet değilmiş. inş bir diğerinde sorun olmaz. rabbim sağlıklı hayırlı imanlı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir melek banada sizlerle beraber nasip etsin en kısa zamanda inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
O top topu bilemem cnm da benim bi kere iki yumurtam catlamıstı agrıdan aglamıstım resmen o derece cok agrıyodu

AYBİZİM dün akşam soldaki yumurtam çatladı sanırsam bir sancı anlamadım gitti dizlerime kadar vurdu annemlerde zor oturdum sabah geçmişti çok şükür şu an bişey yok zannımca yumurtam çatladı kesin yani başka bişey olamazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…