Ne zaman gidecen eve
şimdi arkadaşımı aradım evleneli pazar 3 günü 3 hafta olucak..evlendiği ilk 4 gün adetti..o işlri hala olmamış..çok kasılıyorum diyor..
kocası dün geceye kadar çok anlayışlıymış ama dün bozulmuş biraz..
çok kötüydü sesi yaa ağldı çok üzüldümmm
Bende çok istiyorum fakat bir türlü evlenemediğim için anne de olamıyorum
yaşım 25 hatta bugün doğum günümbütün akranlarım çoluk çocuğa karıştı ben hala kpss derdindeyim... Ve bir taraftanda kısmetimin gelmesini de bekliyroum fakat karşıma çıkmıyor beni anne yapacak o erkek Çocuk psikilojisi, çocuk yetiştirme bakımı hakkında epey elimde kitaplar var.. hamile kalınca bol bol o tarz kitaplar okuyacağım, bilinçli bir anne olmak istyorum fakat o gün gelmeyecek sanırım inşallah o günleride görürüz kızlar
şimdi arkadaşımı aradım evleneli pazar 3 günü 3 hafta olucak..evlendiği ilk 4 gün adetti..o işlri hala olmamış..çok kasılıyorum diyor..
sağol cnm... evet ben çocukları eskiden beri çok seviyorum... Ve çocuk psikolojisi hakkında epey kitap okudum. çok meralıyım :))))).halkeğitime kurslara gittim olmayan bebeklerime çok güzel kırkyamadan nakıştan yorganlar yaptım....ben de üzüldüm bak şimdi
eşlerin anlayışlı olması çok önemli
sizlerin nasıl oldu bilmiyorum ama ilk bir sene bu konuda biraz sıkıntılı geçermiş
benim de öyle oldu sayılır
ayy canım benim sen şimdiden çocuk aşkıyla berabersin :)
Allah gönlüne göre versin
6da çıkıyorum 6 buçukta evdeyımm :)) yarın size hber ederimmm
yarinimi bekliyecez simdi
canım varsa bıseyy hıc sanmıyorum ama gırıp yazarım senin içinama zaten yok ozyuden dıyorumm yarın ıse geldıgımde yazarım dıyee
Ya varsa neden öyle düsünüyorsun ki gectimi adetin ?
Bu aksam beni kaale alan olmadi iyi aksamlar yinede
Ben geldiiimmmm datlum nasılsınnnnn
Hg cnm iim sen nssilsin haberler sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?