selam kızlar ben geldim, bugünden beri mide ağrım var, karnımın alt bölgesinde de ağrı var, bide yanma hissi var, ya kötü bişey yoktur dimii noluur netten baktım ama bulamadımmm
:26:
selam kızlar ben geldim, bugünden beri mide ağrım var, karnımın alt bölgesinde de ağrı var, bide yanma hissi var, ya kötü bişey yoktur dimii noluur netten baktım ama bulamadımmm
:26:
of kuzucuk inşallah ya, sadece bi yerde okudum hamilelik belirtisinde var diye karın ağrısı, çokta ümitlenmek istemiyorum açıkçası ayy şu günler bi geçsseeeee bi öğrensemmm bebiş var mı yokmu diyeeinş yoktur kafanı bulandırma hemen
devam ederse doktora git kuzum
Yedigin biseymi dokundu yada midenimi usuttun acaba :26:
kız tiviti yiviti nörüon
arkadaş bana fal baktı bugün pek anladığından değil de
bebek geliyor dedi
ha bir de biliyor istediğimi
şu sana bahsettiğim kız :))
neye az kaldı canım?
Yedigin biseymi dokundu yada midenimi usuttun acaba :26:
çok geçmiş olsun , Allah acil şifa versin
Allah şifa versin canım çok üzüldüm
ben regl yaşlaştıkça buhranlara giriyorum ya yoksa ya yoksa diye sanırım haftaya böyle başlicam :44: :44: sardı korkular yine beni puffffffff bi taraftan da amannn ne yapayım diyorum ben elimden geleni yapıyorum Allahın taktiri yapcak bişey yok
bu arada salı günü doktora gidicem aybaşında gel çatlamışmı bakalım dediydi gideyim baksın biben çatladığına eminim de tastikletelim dimi ya
tüp bebek transferinden sonraki 10.günümdü bugün 12.gün test yaptırrıp hamile olup olmadığımı öğrenecektim ama dayanamayıp bugün kan testi yaptırdım sonuç 1,20 negatifaz kaldııı diyebilecegim bişey kalmadı
bende de olmuştu canıımcım twetycımm mm moralını bozma bu tamamen mıden le alakalı bır duru sureklı hazır s tuketıyrsan ondan kaynaklanıyor olabilr :):)
Ben degil kiz kibin midesi agrio
yalnış yerden alıntı yapmışım cnm özür dilerimm napanız bakım :):):)
Puhahaha
Kedi - Ciğer gibi
Af edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?