Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

selam kızlar ben geldim, bugünden beri mide ağrım var, karnımın alt bölgesinde de ağrı var, bide yanma hissi var, ya kötü bişey yoktur dimii noluur netten baktım ama bulamadımmm

:26:

selam kızlar ben geldim, bugünden beri mide ağrım var, karnımın alt bölgesinde de ağrı var, bide yanma hissi var, ya kötü bişey yoktur dimii noluur netten baktım ama bulamadımmm

inş yoktur kafanı bulandırma hemen
devam ederse doktora git kuzum

Yedigin biseymi dokundu yada midenimi usuttun acaba :26:

kız tiviti yiviti nörüon

arkadaş bana fal baktı bugün pek anladığından değil de
bebek geliyor dedi
ha bir de biliyor istediğimi
şu sana bahsettiğim kız :))

inş yoktur kafanı bulandırma hemen
devam ederse doktora git kuzum
of kuzucuk inşallah ya, sadece bi yerde okudum hamilelik belirtisinde var diye karın ağrısı, çokta ümitlenmek istemiyorum açıkçası ayy şu günler bi geçsseeeee bi öğrensemmm bebiş var mı yokmu diyee

teşekkür ederm kuzucukk
Yedigin biseymi dokundu yada midenimi usuttun acaba :26:

bilemedimki özellikle dikkat ediyorum bu günlerde ama anlamadm twitimmm

bekle bakalım eger 12 gün dedilerse vardır bir sebebi belki net olarak o gün belli oluyor bende bir hamilelik geçirdim kısa süre kan tahlılınde bt hcg 00 çıktı doktor bile ulturasonda görememişti allahın hikmetleri farklıdır iki gün sonra herşey farklı olabilir sen moralını yuksek tut şu an çünkü vucudun hamiş kalmaya çalışıyor hamiş kalabilmen için moralını ıyı tutman lazım hayırlı haberlerini veriirsin inşallah .

doğru canım allahın taktırı sitres yaparsan daha zor olur anlıyorum sizde sabırsızlanıyorsunuz elinizden gelmiyor ama baska seylerle kafanızı dagıtmaya çalışınnn

canim 12 gun demisler.. demekki 12 . gunde belli oluyor hersey oyle olsa 10 gun derlerdi umudunu kaybetme bence ALLAH buyuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…