yeni arastırmalarla gelcemvala burda huzur buluyom
merhabalar kızlar nasılsınız?
anneannem vefat etti o yüzden giremedim??
valla bende burda huzur buluyorum açık kalması bıle yetıyor
aminn canım.. bende karın ağrılarıyla cebelleşiyorum..hastalandım canımm..sizler nasılsınız var mı güzel haberleriniz?Allah nur içinde yatırsın
nasılsın görüşmeyeli
başın sagolsun cnaım ya allah sabırlar versın sen ve ailene...çok üzüldümm..
aminn canım.. bende karın ağrılarıyla cebelleşiyorum..hastalandım canımm..sizler nasılsınız var mı güzel haberleriniz?
dimi?
ben de öyleyim
benim ateş 3-4 gündür düşük seyrederken bu sabah 0.2 birim yüksek çıktı yine :)
noluyor benim içimde yahu
aminn canım.. bende karın ağrılarıyla cebelleşiyorum..hastalandım canımm..sizler nasılsınız var mı güzel haberleriniz?
BAŞIN SAĞOLSUN TRUE BLOOD HABER YOK BENDE DAHA REGLİME 12 GÜN FALAN VAR AMA İÇİM SIKILIYOR HAMİLE KALAMAMAKTAN KORKUYORUM ÇÜNKÜ GEÇEN AY ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM
cnm yumoş gunu yakın olunca oyle oluyormuş
basın saolsun canım allah kalanlara ömür versin ...merhabalar kızlar nasılsınız?
anneannem vefat etti o yüzden giremedim??
Slm kızlar
Bizde çocuk istiyoruz eşime önce varikosel dediler sonra hücreleri az calisiyo yeterli sperm uretemiyo dediler... Şimdi ilaç tedavisindeyiz kasımda kontrollerimiz var değişiklik yoksa önce aşılama sonra tüp olcak... Çok üzülüyorum bende....
23 yaşındayım ben evlilikte 2 senemizi doldurduk 17 aydır çocuk istiyoruz ve bu ayda olmadı bugün kırmızı kartı yedim
Çok zormus bu işler :'(
AYBİZİM ne hissediyorsun umutlumusun bende belirti falan yok şu anda erken daha ama ne bilim işaret olmayınca hep bi ümitsizlik hep bi ümitsizlik
daha önce de oldu canım iki kere mi yumurtluyorum ne yapıyorum
bilemedim
gerçi daha hamile olacak olsam bile bebiş rahime inmemiştir bile daha yumurta çatlamamdan bu yana 3 gün oldu 5-6 günde rahimde oluyo galiba kendimi sıkmamam lazım dolma koydum aksAma dolma var esmerşirine sende ne var bacım
hiç kendini dinleme daha belirti olmaz kikuzum bende dolma yapacaktım biraz sarma sarayım dedim
daha önce de oldu canım iki kere mi yumurtluyorum ne yapıyorum
bilemedim
gerçi daha hamile olacak olsam bile bebiş rahime inmemiştir bile daha yumurta çatlamamdan bu yana 3 gün oldu 5-6 günde rahimde oluyo galiba kendimi sıkmamam lazım dolma koydum aksAma dolma var esmerşirine sende ne var bacım
canım bende de bir belirti yok galiba sadece obur oldum yemek yıyorum yıyorum duruyorum yarım saatte bır acıkıyorum iğnedenmıydı ne anam anlamadım bende de belırtı yok valla bende pek umutlu değillimm bazen aklıma gelıyor bebıs sona umutsuzluk kalktıgım yere gerı oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?