Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aminn canım.. bende karın ağrılarıyla cebelleşiyorum..hastalandım canımm..sizler nasılsınız var mı güzel haberleriniz?

bende güzel veya olumsuz bir haber yok daha
geçen ay bu tarihteydi reglyim
ama geç gelir hep bakalım ne olacak
bayrama kadar gelmezse şüphelencem

merhabalar kızlar nasılsınız?
anneannem vefat etti o yüzden giremedim??
basın saolsun canım allah kalanlara ömür versin ...

umutsuzluk yok canım hoş geldin ama zormus bencede

AYBİZİM ne hissediyorsun umutlumusun bende belirti falan yok şu anda erken daha ama ne bilim işaret olmayınca hep bi ümitsizlik hep bi ümitsizlik

gerçi daha hamile olacak olsam bile bebiş rahime inmemiştir bile daha yumurta çatlamamdan bu yana 3 gün oldu 5-6 günde rahimde oluyo galiba kendimi sıkmamam lazım dolma koydum aksAma dolma var esmerşirine sende ne var bacım

hiç kendini dinleme daha belirti olmaz ki kuzum bende dolma yapacaktım biraz sarma sarayım dedim

canım bende de bir belirti yok galiba sadece obur oldum yemek yıyorum yıyorum duruyorum yarım saatte bır acıkıyorum iğnedenmıydı ne anam anlamadım bende de belırtı yok valla bende pek umutlu değillimm bazen aklıma gelıyor bebıs sona umutsuzluk kalktıgım yere gerı oturuyorum

hadi bakalım 12-13 gün sonra ya aglicaz ya da mutluluktan duvara tırmanıcaz sen ne yemek yaptın bugün akşam menünde ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…