Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ne zamandır deniyosun lilitiy

24 aydır :2: her ay ama her ay aynı üzüntü aynı göz yaşları :18: aynı sters kötü oluyo insan hiç bir sorunda yok diyor doktorlar bilmiyorum ama bu durumda beklemek çok zor inşallah anne oluruz hepimiz

24 aydır :2: her ay ama her ay aynı üzüntü aynı göz yaşları :18: aynı sters kötü oluyo insan hiç bir sorunda yok diyor doktorlar bilmiyorum ama bu durumda beklemek çok zor inşallah anne oluruz hepimiz

canım tüplerine bakıldımı eşine bakıldımı hormon testi yaptırmışsındır zaten Allah tez zamanda kavuştursun inşallah ben bile bu 5.ayımız şimdiden olmayacak heralde demeye başladım ama yabi ben tüplere falan baktırmadım eşime de bakılmadı daha

her şeyimize baktırdık 2 yıl oldu artık evlenidğim ilk günden beri bekliyorum her şeyi denedik yastıklar altımda uyudum kaç aylar neler içtim neler yaptıysak yüce allahım vermediği sürece bize beklemk düşüyor artık bu ayda olmazsa tüp bebek için baş vuru yapmayı planlıyoruz

cok dogru hersey bahane rabim ol derse oluyor buldunmu o asagıda yazılanı hosgeldiniz aramızaa buarada herseyden bahsediyoz öncelikle strestten uzak duracaz

canm bn hanüz 3 aylık evliyim vajinal enfeksiyonundan kurtulamadm ayrıca gecen ayda bartholin kisti cıktı ameliyatla aldılar 1 ay yasaktı hersey zaten kadın olmak ne kadarda zormus

Slm kızlar
Bizde çocuk istiyoruz eşime önce varikosel dediler sonra hücreleri az calisiyo yeterli sperm uretemiyo dediler... Şimdi ilaç tedavisindeyiz kasımda kontrollerimiz var değişiklik yoksa önce aşılama sonra tüp olcak... Çok üzülüyorum bende....
23 yaşındayım ben evlilikte 2 senemizi doldurduk 17 aydır çocuk istiyoruz ve bu ayda olmadı bugün kırmızı kartı yedim
Çok zormus bu işler :'(

malesef kimisi korunduğu halde hamile kalıyo kimisi uğraşıyo ama olmuyo işte Allah sınıyo hepimizi dua etmekten başka çare yok

merhabalar kızlar nasılsınız?
anneannem vefat etti o yüzden giremedim??

merhaba canım
önceliklee Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. bir şekilde hepimiz hamiş kalıcaz en kötü ihtimalle tüp ile ama olucak inşallahh..Rabbim dermansız dert vermesin.. eşin varikoselden ameliyat oldu mu canım? inşallah ilaç tedavisi işe yarar ne aşılmaya nede tüpe gerek kalmaz canım..sıkma canını bizimde imtihanımız buymuş demekki..

varikoselden ameliyat olacaktık ama dogudaydik o zaman ve batıya dönünce daha iyi bi hastanede yaptiririz diye düşündük ve batıda daha teşekkürlü bi hastanede tekrar doktora göründük ve meğerse varikosel değilmiş yalnış taniymis.... Şimdi üç aylık ilaç tedavisinin iki ayı bitti önümüzdeki aydan sonra kontrolde gitcez değişiklik yoksa artık normal yolla olma umitlerimizde bitiyo zaten... Önce aşılama olcak ama ben sırf aklımda kalmasın diye bi kere denicem asilamayi... Sonra hemen tüpe gidicez... Anne olmak istiyorum artık :'(

kaç milyon çıktı canım spermiyogram sonucunuz?
keçiboynuzu pekmezi,kürü,arı sütü bal polen karışımıda uygula eşine ceviz,fındık,havuç,kabak çekirdeği,mandalina hepsinden yedir..sağlıklı beslenmesine dikkat ettir, abur cuburu kestir..ilacdan ziyade bunlarında faydasını görürsünüz emin ol..
inşallah canım bi gün sende anne olacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…