ne zamandır deniyosun lilitiy
su an yok qibi ama korkuyorumm birde henuz 3ayimi yeni bitrcem basindan beri istedigim icn cok stres yapyrm acelecimiyim sence
24 aydır :2: her ay ama her ay aynı üzüntü aynı göz yaşları :18: aynı sters kötü oluyo insan hiç bir sorunda yok diyor doktorlar bilmiyorum ama bu durumda beklemek çok zor inşallah anne oluruz hepimiz
evet canm henüz 3aylk evliyim bu ayla yeni bitcek 3ayımz3 aylık ımı evlisin canım 3 aydırmı istiyon
canım tüplerine bakıldımı eşine bakıldımı hormon testi yaptırmışsındır zaten Allah tez zamanda kavuştursun inşallah ben bile bu 5.ayımız şimdiden olmayacak heralde demeye başladım ama yabi ben tüplere falan baktırmadım eşime de bakılmadı daha
evet canm henüz 3aylk evliyim bu ayla yeni bitcek 3ayımz
her şeyimize baktırdık 2 yıl oldu artık evlenidğim ilk günden beri bekliyorum her şeyi denedik yastıklar altımda uyudum kaç aylar neler içtim neler yaptıysak yüce allahım vermediği sürece bize beklemk düşüyor artık bu ayda olmazsa tüp bebek için baş vuru yapmayı planlıyoruz
canm bn hanüz 3 aylık evliyim vajinal enfeksiyonundan kurtulamadm ayrıca gecen ayda bartholin kisti cıktı ameliyatla aldılar 1 ay yasaktı hersey zatencanım doktora görünebilirsin kist var mı iltihap var mı diye bakılabilir bunlar engel olabiliyo mesela bende iltihap vardı ilaç kullandım azalmış dedi doktor sonra hormon testi istedim bı sıkıntı çıkmadı bu ay 5.ayım yumurtlama takibi yaptırdım düzgün yumurtluyorum bakalım bu ay tutacak mı olmazsa eger önümüzdeki ay da eşim gidecek ben hemen olsun istiyorum ama işte taktir Allah ın
Slm kızlar
Bizde çocuk istiyoruz eşime önce varikosel dediler sonra hücreleri az calisiyo yeterli sperm uretemiyo dediler... Şimdi ilaç tedavisindeyiz kasımda kontrollerimiz var değişiklik yoksa önce aşılama sonra tüp olcak... Çok üzülüyorum bende....
23 yaşındayım ben evlilikte 2 senemizi doldurduk 17 aydır çocuk istiyoruz ve bu ayda olmadı bugün kırmızı kartı yedim
Çok zormus bu işler :'(
Ewet canım kesinlikle öyle... Ben suan ablamin yanındayım iki aylık bebeği var o da istemiyordu korunuyodu ama oluverdi ışte...
Slm kızlar
Bizde çocuk istiyoruz eşime önce varikosel dediler sonra hücreleri az calisiyo yeterli sperm uretemiyo dediler... Şimdi ilaç tedavisindeyiz kasımda kontrollerimiz var değişiklik yoksa önce aşılama sonra tüp olcak... Çok üzülüyorum bende....
23 yaşındayım ben evlilikte 2 senemizi doldurduk 17 aydır çocuk istiyoruz ve bu ayda olmadı bugün kırmızı kartı yedim
Çok zormus bu işler :'(
varikoselden ameliyat olacaktık ama dogudaydik o zaman ve batıya dönünce daha iyi bi hastanede yaptiririz diye düşündük ve batıda daha teşekkürlü bi hastanede tekrar doktora göründük ve meğerse varikosel değilmiş yalnış taniymis.... Şimdi üç aylık ilaç tedavisinin iki ayı bitti önümüzdeki aydan sonra kontrolde gitcez değişiklik yoksa artık normal yolla olma umitlerimizde bitiyo zaten... Önce aşılama olcak ama ben sırf aklımda kalmasın diye bi kere denicem asilamayi... Sonra hemen tüpe gidicez... Anne olmak istiyorum artık :'(
merhabalar kızlar nasılsınız?
anneannem vefat etti o yüzden giremedim??
varikoselden ameliyat olacaktık ama dogudaydik o zaman ve batıya dönünce daha iyi bi hastanede yaptiririz diye düşündük ve batıda daha teşekkürlü bi hastanede tekrar doktora göründük ve meğerse varikosel değilmiş yalnış taniymis.... Şimdi üç aylık ilaç tedavisinin iki ayı bitti önümüzdeki aydan sonra kontrolde gitcez değişiklik yoksa artık normal yolla olma umitlerimizde bitiyo zaten... Önce aşılama olcak ama ben sırf aklımda kalmasın diye bi kere denicem asilamayi... Sonra hemen tüpe gidicez... Anne olmak istiyorum artık :'(
merhabalar herkese
başın sağolsun
sağoasın dostlar sağolsun canım..çok acı çekiyorum diyordu durumu çok kötüydü zaten Allah daha fazla çektirmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?