Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hadi bakalım 12-13 gün sonra ya aglicaz ya da mutluluktan duvara tırmanıcaz sen ne yemek yaptın bugün akşam menünde ne var

dünkü yemegım vardı cok sade pılav salata ve çorba bugun de yine corba pilav barbunya salata yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemde yıyecegız orda menu daha guzel gorumcem gelıyyo bgun

o kadra yoruldum ki bir kurabiye tarifi gördümm onu deneyyeim diyom cok basit eger tuturursam szede yazayım deneyim test edeyim en az 3 makina çamaşır yıkandı serildi süpürdüm evi sildim toz aldım dolma doldurdum kurbiye yapacam ama basım agrıdı ilaçta alamıyom inşallah dolmam tutar ya biri beni durdursunnn

selaaam kızlaaar iki gündür yokumm, misafir üstüne misafir geldi, aha daa şimdi girebildim kk ne ayyyy ne yoğunluktuu beee, özledim sizleriiiii

yapp canım ya ben kurabiye yaptım ama dagıldı tepsidhttp://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/421640-cok-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.htmle nasıl bişe olacak bilmiyom cok kolay tarif

bu aralar yogrulan seylerden uzagim maglum eller skntili.. ama keki yapabilirim birazdan kalkip yapayim yemegimide pisireyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…