Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Önceki sayfada cevap yazdım ama görmedin galiba cnm anlat rüyayı catladım yahuuuuuuu

yazdımya kızzzz allah senii ama görünmüyo sanırım nette sorun var herhalde.... elinde testin sonunda BAŞARDIM ALLAHIM SNA HAMD OLSUN die deli deli bağırırnıp duruyodun kız güzel bi rüyadı allahım gerçeğinide yaşatsın sana hepimizeeeeeeeeee

yap valla ben umutluyum senin adına elinde testin sonunda oldu başardım allahım sana hamd olsun die deli deli bağrınıp önüne geleni öpüyodun
Hmmm güzelmissss kızzz bu ay beni hamile gören 4. Kisisin ben kendimden umutlu degilim ama yaaa icimde olmayacakmıs gibi bi his var yarın sabah test yaparım ama sonuc belli :26:

Amiiiiinnnnnnnn amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmm ne güzel bi rüya görmüssün yaaaa insallah gerceklesir rüyan yaa

Hmmm güzelmissss kızzz bu ay beni hamile gören 4. Kisisin ben kendimden umutlu degilim ama yaaa icimde olmayacakmıs gibi bi his var yarın sabah test yaparım ama sonuc belli :26:

olumsuz düşünme canım benim çıkmam lazım sabah erkekn kalıp eşimle hafta sonu kahvaltısına gidicez çiftliğe öpüyorum senii yaz bana testin snucunu ii geceler canım

Esmersirine kib twety aybizim bitter kuzucuk nirelerdesiniz leynnnnnnn bu topic böyle bos bırakılır mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…