cıkmak zorunda kaldım canım napıyosunnnnnn
Aaaa hadi yaaa senin icin test yapacam kızolmadım daha cnm nasıl bi rüyaydı anlatsanaaaa
İyiyim sen nasılsın
burdayımmmmmmmmm
Önceki sayfada cevap yazdım ama görmedin galiba cnm anlat rüyayı catladım yahuuuuuuu
Hmmm güzelmissss kızzz bu ay beni hamile gören 4. Kisisin ben kendimden umutlu degilim ama yaaa icimde olmayacakmıs gibi bi his var yarın sabah test yaparım ama sonuc belli :26:yap valla ben umutluyum senin adınaelinde testin sonunda oldu başardım allahım sana hamd olsun die deli deli bağrınıp önüne geleni öpüyodun
yazdımya kızzzz allah senii ama görünmüyo sanırım nette sorun var herhalde.... elinde testin sonunda BAŞARDIM ALLAHIM SNA HAMD OLSUN die deli deli bağırırnıp duruyodun kız güzel bi rüyadı allahım gerçeğinide yaşatsın sana hepimizeeeeeeeeee
Hmmm güzelmissss kızzz bu ay beni hamile gören 4. Kisisin ben kendimden umutlu degilim ama yaaa icimde olmayacakmıs gibi bi his var yarın sabah test yaparım ama sonuc belli :26:
olumsuz düşünme canım benim çıkmam lazım sabah erkekn kalıp eşimle hafta sonu kahvaltısına gidicez çiftliğe öpüyorum senii yaz bana testin snucunu ii geceler canım
Esmersirine kib twety aybizim bitter kuzucuk nirelerdesiniz leynnnnnnn bu topic böyle bos bırakılır mıııı
Burdayim ama gidicem birazdan... odanin yerlerini silecem..
ıım cnm sen nasılsın bende baya bozuldum beni gören kaçıyo die
Ooooo sizin de bugün isiniz bitmediii
ben geldim uyumuşum ya yeni kalktım
Uykucu sirine seniiiiiii hosgeldinnnnnn cnmm nasılsın
kızlar üstünüze saglık başım agrıyoda agrı kecici içmeyeyim degilmi
saol canım ne olsun eşim uyuyodu bende cekyatta uyumusum o uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?