günaydınn hanımlarrrr
cumadan beri yokum..
cuma çok fena rahatsızlandım...baş dönmesi mide bulantısı berbattı..c.tesi tüm gün yattım diyebilirim kalktığımda dünya sallanıyordu..
şükür dün hafifledi..bugünde hafif midem bulanıo ama iyiyim..
kk yi bile okuyamadım oturduğum yerden..çok beter birşeymiş bu baş dönmesi yahuuu
günaydin canim sen test yaptinmi? bence yap belirtilerin var ne de olsa :) insallah hamissindir..
günaydın kızlarr ,,iyi haftalarr
bugün regl günüm ama hiçbişi yok , ne adet ne de hamişlik belirtisi
akşama kadar olur sanırım bakalım
isyan geçmiş olsun , hayırdır neden döndü başın
günaydin kizlar
ben 3-4 gecedir tuhaf rüyalar görüyorum karisik karisik.. dün gecede rüyamda esmer güzeli, tatli mi tatli, tombik bir oglan cocugu gördüm yeni yeni yürümeye baslamis.. beni görünce anne diye bana dogru kosmaya basladi bende ona nasil sariliyodumm
uyandigimda maalesef rüya oldugunu anladim ve cok üzüldüm.. hayirdir insallah... 2-3 güne regl olmam lazim insallah olmam :18::18:
evet isyan sen öyle normal bişiymiş gibi bahsedince bende şaşırdım
bi rahatsızlığın mı var yoksa belirtimii
merhaba nazar , rüyalarda belirti olabilir, az kalmış bakalım hayırlısı olsun
günaydınn hanımlarrrr
cumadan beri yokum..
cuma çok fena rahatsızlandım...baş dönmesi mide bulantısı berbattı..c.tesi tüm gün yattım diyebilirim kalktığımda dünya sallanıyordu..
şükür dün hafifledi..bugünde hafif midem bulanıo ama iyiyim..
kk yi bile okuyamadım oturduğum yerden..çok beter birşeymiş bu baş dönmesi yahuuu
anladım cnm geçmiş olsun ,
hiçbir belirtim yok adetle ilgili ama diğeriyle ilgili de belirti yok ama hiç umudum da yok
neden dersen bende bilmiyorum bakalım bugün gelmezse kırmızıalr yarın bi test yaparım , İNşallah olur
normalde nasıl olurdun peki kuzum..adet belirtin olurmuydu hiç....ağrı akıntı gibi falan..yoksa bu ayamı özel bu durum:44::44:
günaydın kızlarr ,,iyi haftalarr
bugün regl günüm ama hiçbişi yok , ne adet ne de hamişlik belirtisi
akşama kadar olur sanırım bakalım
isyan geçmiş olsun , hayırdır neden döndü başın
normalde hr ay bugun mu olurdun canım ?
günaydin kizlar
ben 3-4 gecedir tuhaf rüyalar görüyorum karisik karisik.. dün gecede rüyamda esmer güzeli, tatli mi tatli, tombik bir oglan cocugu gördüm yeni yeni yürümeye baslamis.. beni görünce anne diye bana dogru kosmaya basladi bende ona nasil sariliyodumm
uyandigimda maalesef rüya oldugunu anladim ve cok üzüldüm.. hayirdir insallah... 2-3 güne regl olmam lazim insallah olmam :18::18:
normalde hep 28 günde bir olurum 2 gün öne çeker yani, bugün günüm, beklemedeyim,
ssende bugünmü günün ağrıyla uyandım demişsin ya[/QUOT
adet belirtileri 1 hafta 10 gun oncesınden başlar şu an adet belirtisi yoksa bekle bakalım belki hamilesindir.belirti yoksa bugun olmazsın bence.benım gunum 12 si ama agrlarım vr dunde farkttım afedersın bıraz goguslerım şişmişti
normalde hep 28 günde bir olurum 2 gün öne çeker yani, bugün günüm, beklemedeyim,
ssende bugünmü günün ağrıyla uyandım demişsin ya[/QUOT
adet belirtileri 1 hafta 10 gun oncesınden başlar şu an adet belirtisi yoksa bekle bakalım belki hamilesindir.belirti yoksa bugun olmazsın bence.benım gunum 12 si ama agrlarım vr dunde farkttım afedersın bıraz goguslerım şişmişti
bende hiç belirti yokkkkkk
ssende bugünmü günün ağrıyla uyandım demişsin ya
bende hiç belirti yokkkkkk
iyi iyi olmasın da zaten hayırlısıynan
iyi iyi olmasın da zaten hayırlısıynan
kızlar benımkı ne anlamadımmmS::S:S sadece sol tarafım sancılandı hafıften goguslerım şiş bide:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?