Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

günaydınn hanımlarrrr
cumadan beri yokum..
cuma çok fena rahatsızlandım...baş dönmesi mide bulantısı berbattı..c.tesi tüm gün yattım diyebilirim kalktığımda dünya sallanıyordu..
şükür dün hafifledi..bugünde hafif midem bulanıo ama iyiyim..
kk yi bile okuyamadım oturduğum yerden..çok beter birşeymiş bu baş dönmesi yahuuu

günaydın kızlarr ,,iyi haftalarr

bugün regl günüm ama hiçbişi yok , ne adet ne de hamişlik belirtisi

akşama kadar olur sanırım bakalım

isyan geçmiş olsun , hayırdır neden döndü başın

günaydin canim sen test yaptinmi? bence yap belirtilerin var ne de olsa :) insallah hamissindir..

günaydin kizlar

ben 3-4 gecedir tuhaf rüyalar görüyorum karisik karisik.. dün gecede rüyamda esmer güzeli, tatli mi tatli, tombik bir oglan cocugu gördüm yeni yeni yürümeye baslamis.. beni görünce anne diye bana dogru kosmaya basladi bende ona nasil sariliyodumm
uyandigimda maalesef rüya oldugunu anladim ve cok üzüldüm.. hayirdir insallah... 2-3 güne regl olmam lazim insallah olmam :18::18:

evet isyan sen öyle normal bişiymiş gibi bahsedince bende şaşırdım

bi rahatsızlığın mı var yoksa belirtimii

merhaba nazar , rüyalarda belirti olabilir, az kalmış bakalım hayırlısı olsun

günaydin canim sen test yaptinmi? bence yap belirtilerin var ne de olsa :) insallah hamissindir..

canım hamilelik ile alakalı değil çünkü adetim yeni bitti..c.tesi son günümdü...

ayy inş rüyaların gerçek olur canım..birçok arkadaşımız böle rüya gördü ve hamiş kaldı hadii inşşş

evet isyan sen öyle normal bişiymiş gibi bahsedince bende şaşırdım

bi rahatsızlığın mı var yoksa belirtimii

merhaba nazar , rüyalarda belirti olabilir, az kalmış bakalım hayırlısı olsun

anammm hiçi belirti yok adetle alakalı ağrı falan...süper bu haber kuzumm..inş gelmez kırmızılarrr
canım şüphem yok çünkü c.tesi adetim bitti..sanırım orta kulak iltihabı oldu o yüzden böle oldum...ama berbat birşeymiş yanii..sallan sallan çok kötü yahuu

isyan hamilemisin acaba ne kadar var regline canım test yapsanaaaaaaaaaaa

anammm hiçi belirti yok adetle alakalı ağrı falan...süper bu haber kuzumm..inş gelmez kırmızılarrr
canım şüphem yok çünkü c.tesi adetim bitti..sanırım orta kulak iltihabı oldu o yüzden böle oldum...ama berbat birşeymiş yanii..sallan sallan çok kötü yahuu[/QUOTE]

hadi yaaa

anladım cnm geçmiş olsun ,

hiçbir belirtim yok adetle ilgili ama diğeriyle ilgili de belirti yok ama hiç umudum da yok

neden dersen bende bilmiyorum bakalım bugün gelmezse kırmızıalr yarın bi test yaparım , İNşallah olur

normalde nasıl olurdun peki kuzum..adet belirtin olurmuydu hiç....ağrı akıntı gibi falan..yoksa bu ayamı özel bu durum:44::44:

normalde nasıl olurdun peki kuzum..adet belirtin olurmuydu hiç....ağrı akıntı gibi falan..yoksa bu ayamı özel bu durum:44::44:

normlade ağrım sızım olurdu

ama bu ay ben kendimi çok korudum çorapsız gezmedim , belimi hep korudum , ay içinde 2 kere yakı yapıştırdım

o yüzden adetim ağrısız geçicek sanırım, bakalım bugün olmazsam yarın sabah yaparım bi test

gnaydınnnnnnnnn ben geldi kızlar sabah sol tarafımda sancıyla ıyandım sırtımın kemiği agrıordu adet oldumm zannettım ama bısı yok hemen ykalktım sıze danısmak ıstedımmmm:2::2:

inşallah olmassın cnm zaten orda bebş buyukmuş bebişliğinde yanında gerçeği olur inşallah en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…