- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
benmde sabah metroda aklıma geldi naptı acaba dedim buarada bugun 1 ekim ekim ayında inşallah bol hamiş haberi alırız
inşallah ortada kimsecikler yok evet esmerşirinem bu ay benim doğum günüm kızlar 25 i inşallah bu mutlu haberi alırım ve bana doğum günü sürprizi olur
selam.bu gece uyuyamadim.sabah 6tida kalkip test yapdim.ama sonuc negativ.moralim bozuldu ama umudumu kaybetmedim.neyse 6tida yaptim bisey cikmayinca uyudum.kalktigimda ikinci cizgi olusmustu ama cok hafif acik renkte karanlik oldugundan gormemisim.cizgi bwlirgin degil ilk cizgi gibi degil.kizlar yardim edin.bu ne dwmek?herkes fikrini soylesin lutfen
ne kadr sonra baktınız yani yarım saati gectimi bide yeni bir test yapma sansınız yokmu
testi yaptiktan sonra ilk cizgiyi gorup ikinciyi gormeyince biraktim banyoda gidip uyudum .moralim bozuldu ve hic dikkatle bakmadim.kalktigimda bakinca boyle bisey gordm evet ya yarim saat gecmisti.ama gecen ay test yaptigimda iki saatte gecti ama boyle bir cizgi olusmamisti.
testi yaptiktan sonra ilk cizgiyi gorup ikinciyi gormeyince biraktim banyoda gidip uyudum .moralim bozuldu ve hic dikkatle bakmadim.kalktigimda bakinca boyle bisey gordm evet ya yarim saat gecmisti.ama gecen ay test yaptigimda iki saatte gecti ama boyle bir cizgi olusmamisti.
ya esim istemiyor test yapmami.akisina birak diyor.bu testlere guven olmaz yanilta bilir uzulursun diyor.evde de yedek test yokki..ben bekligim bari.iki gun sonra tekrar yaparim
sovr nerdesinnnnn
günaydın kızlaaar biri benden mi bahsetti
aaaaaa cancagzım aynısı bende de var bnm sol kasıgım cok fena agrıyor adım atamadım bugun kendımı koltuga zor attım belimdeç ok agrıyor goguslerımde sıstı sadece sol dızıme kadar butun sol tarafım agrııyorrr hadi bakalımm güzel hhaberler gelecek sanırım
benim göğüslerim küçcük normalde, kocaman oldularççoook güzel hep böyle olsun istemiştimm
devreeemm cannıım hoşbuldumm, bileydim iki saat yatakta dönüp durmazdımmdevroşşşşş neşemiz hosgeldin
naber yavrummm
şovr zannımca heyecandan bayıldı kızzzzzzzzzzz nerdesinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?