Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

benmde sabah metroda aklıma geldi naptı acaba dedim buarada bugun 1 ekim ekim ayında inşallah bol hamiş haberi alırız

inşallah ortada kimsecikler yok evet esmerşirinem bu ay benim doğum günüm kızlar 25 i inşallah bu mutlu haberi alırım ve bana doğum günü sürprizi olur

ne kadr sonra baktınız yani yarım saati gectimi bide yeni bir test yapma sansınız yokmu

ne kadr sonra baktınız yani yarım saati gectimi bide yeni bir test yapma sansınız yokmu

testlerde 5 dakikadan sonrasını dikkate almayınız diyo canım zaten çok silikmiş tekrar bi idrar testi yap bence yarın varsada dahada belirginleşir çizgin ama kafanı rahatlatmak için şimdide yapabilirsin inşallah bebiş vardır hadi hayırlısı

testi yaptiktan sonra ilk cizgiyi gorup ikinciyi gormeyince biraktim banyoda gidip uyudum .moralim bozuldu ve hic dikkatle bakmadim.kalktigimda bakinca boyle bisey gordm evet ya yarim saat gecmisti.ama gecen ay test yaptigimda iki saatte gecti ama boyle bir cizgi olusmamisti.

ne duruyorsun tekrar yapsana tekrar yapsanaaaa tekrar yapsanaaaaaaa yok mu evde yedekkkk bazılarında sonradan çizgi beliriyomuş canım hatta geçen ay bendede oldu çişi biraz fazla kaçırdım sanırım ondan çıktı 2 saat sonra bende ama hamile değildim belkim sen hamilesindirrrrr

ya esim istemiyor test yapmami.akisina birak diyor.bu testlere guven olmaz yanilta bilir uzulursun diyor.evde de yedek test yokki..ben bekligim bari.iki gun sonra tekrar yaparim

tatlım bende de oldu böle birşey..testler yarım saat sonra geçerli olmuyor..bende de 2.çizgi çok aama çok belirgindi 1 saat sonra baktığımda ve fos çıktı..

günaydın kızlaaar biri benden mi bahsetti

benim göğüslerim küçcük normalde, kocaman oldular ççoook güzel hep böyle olsun istemiştimm

bende belirti falan yok kaldı 10 gün demek ki ben hamile değilim kızlar ayyyyyy şu göğus nasıl ağrıyo nasıl büyüyo bende niye hiç olmuyo böyle şeyler ala ala hormonlarımda normal çıktı halbuki var bi terslik ama neeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…