Calısma yok cnm istedikce yapıyokilk kez gidecem bu dra ne yapacak bilmiyom kuzum yaaa asılama bile olsbilir yani
canınm en güzeli free takılıyon dedıgın gıbı saatlı gunlu munlu oldumu zor oluyor beee dr bana ılk bırlıkte oldedıgı gun esım telefon actı maca gıdecem dıye gıdemezsın dedım neden dedı gelınce konusurz dedım yanımda kuzenım vardı eve geldi dedim dr dedi bugun yapcakmısız yarın olsun dedi ama bugun dedım falan ama çok garip oluyor sen enguzelını yapıyonnn
Calısma yok cnm istedikce yapıyokilk kez gidecem bu dra ne yapacak bilmiyom kuzum yaaa asılama bile olsbilir yani
hhayrılısı olsun canım ya hayırlısı ıle bebısın olsun da
canınm en güzeli free takılıyon dedıgın gıbı saatlı gunlu munlu oldumu zor oluyor beee dr bana ılk bırlıkte oldedıgı gun esım telefon actı maca gıdecem dıye gıdemezsın dedım neden dedı gelınce konusurz dedım yanımda kuzenım vardı eve geldi dedim dr dedi bugun yapcakmısız yarın olsun dedi ama bugun dedım falan ama çok garip oluyor sen enguzelını yapıyonnn
Öyle cnm yaa adamlar saatini belirliyo su satte olacak diyo ne tuhafama tedaviye baslayınca onların dedigi gibi olacak yine mecbuuurrrrr
hhayrılısı olsun canım ya hayırlısı ıle bebısın olsun da
Bize zaten kac dr tüp bebek dedi ama biz yapmadık cnm hayırlısı bakalım bu ne dicek
Öyle cnm yaa adamlar saatini belirliyo su satte olacak diyo ne tuhafama tedaviye baslayınca onların dedigi gibi olacak yine mecbuuurrrrr
aynen dr bana da öyle dedi canım olmazsa tekrar klomen al kullan 3 gun sonra 1 hafta boyunca gun asırı dıyordu bızde mcbur
Bize zaten kac dr tüp bebek dedi ama biz yapmadık cnm hayırlısı bakalım bu ne dicek
öyle diyorlar ama inan bazen gerek kalmıyor bencede bıraz daha bak aslında tüp bebeik diğerlerine göre daha sağlıklıymışş ben ve eşim araştırmıştık bende baya araştırdım evde kaldıgım surede cocuk dusunmeye basladıgımzda
aynen dr bana da öyle dedi canım olmazsa tekrar klomen al kullan 3 gun sonra 1 hafta boyunca gun asırı dıyordu bızde mcbur
Hmm kız sen catlatma ignesi kullandın mı kac yumurtan olustu klomeni günde kac tane aldın
evet ben geldim :))
yatmıştım kalktım geldim uyku tutmadı
Hmm kız sen catlatma ignesi kullandın mı kac yumurtan olustu klomeni günde kac tane aldın
valla bılmıyorum bir hafta kullandım sabah akşam 3 gun sonra da çatlatma iğnesi oldum.hatta ıkı tane bır yaptırıp vurdurdu
evet ben geldim :))
yatmıştım kalktım geldim uyku tutmadı
öyle diyorlar ama inan bazen gerek kalmıyor bencede bıraz daha bak aslında tüp bebeik diğerlerine göre daha sağlıklıymışş ben ve eşim araştırmıştık bende baya araştırdım evde kaldıgım surede cocuk dusunmeye basladıgımzda
Bilmiyorum ki cnm bi sene daha olmazsa tüp bebek yapacaz zaten insallah gerek kalmaz ama altı ay sonra asılama bi seneye de tüp bebek yapacaz biz
valla bılmıyorum bir hafta kullandım sabah akşam 3 gun sonra da çatlatma iğnesi oldum.hatta ıkı tane bır yaptırıp vurdurdu
Hmm anladım cnm bende klomeni günde üc tane alıyodum yine de yumurtam cok büyümüyodu
gunaydın bıtterım sukur kavusturunaa
Oooo sen yattın kalktın biz yeni yatacaznasılsın görüsmeyeli
Bilmiyorum ki cnm bi sene daha olmazsa tüp bebek yapacaz zaten insallah gerek kalmaz ama altı ay sonra asılama bi seneye de tüp bebek yapacaz biz
istersen buraya gelirsen bir de benim dr gosterırız senı farklı bır sonuc cıkar belki ne dersın?
kim yazmıştı onu unuttum
ben de sözde kafamda plan yapmıştım eylül ekim gibi hamile kalsam da
işyerinde de 1 senemi doldursam da sonra da ayrılıp işten bebişi mi büyütsem
heyt be Allah biliyor her şeyi
sen sanki neden plan yaparsın ki bitter
kim yazmıştı onu unuttum
ben de sözde kafamda plan yapmıştım eylül ekim gibi hamile kalsam da
işyerinde de 1 senemi doldursam da sonra da ayrılıp işten bebişi mi büyütsem
heyt be Allah biliyor her şeyi
sen sanki neden plan yaparsın ki bitter
Drunun adı ne cnm bilmem ki yaa bu gidecegim dr profesör bakalım o ne dicek annemler de burada iyi bi dr var ona gel dedi bi bakalım belki oraya gelirimevet öyle ben eve annemden bana gelen hedıye bebek kıafetlrını aldım artık cocuk dusunuyoruz nasıl olsa olur dıyee sımdı bebısyok ortada kıyafetler oylecene duruyor gerı gonderecem hayırlısı bakalımmm
Hmm anladım cnm bende klomeni günde üc tane alıyodum yine de yumurtam cok büyümüyodu
ben sol tarafımda sancım vardedim muayene etti ederken sol taraf cok agrıyor dedimm evet çünkü gelişme var dedi eger gelişme olmasaydı farklı tedavı yapacaktı 6 aya kadar olmazsa tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?