Drunun adı ne cnm bilmem ki yaa bu gidecegim dr profesör bakalım o ne dicek annemler de burada iyi bi dr var ona gel dedi bi bakalım belki oraya gelirim
iyiyim sümeyyabcım
uyuyamadım ki yahu cin gibiyim şu an
ben sol tarafımda sancım vardedim muayene etti ederken sol taraf cok agrıyor dedimm evet çünkü gelişme var dedi eger gelişme olmasaydı farklı tedavı yapacaktı 6 aya kadar olmazsa tekrar gel dedi
Yumurta gelisince agrı yapıyo cnm olmazsa bi daha gitmeyecen mi yani
Drunun adı ne cnm bilmem ki yaa bu gidecegim dr profesör bakalım o ne dicek annemler de burada iyi bi dr var ona gel dedi bi bakalım belki oraya gelirim
Niye uyuyamadın kıızzz benim gözlerden uyku akıyooo
Yumurta gelisince agrı yapıyo cnm olmazsa bi daha gitmeyecen mi yani
6 ay boyle kendın evde kullanacaksın dedi 6 aya kadar olmazsa tekrar gel dedi
en azından gorunursun bır canım cunku ben memnun kaldım yanı ılk tedavı buymuş erkende daha dedi ama baya dıkkatlı bır dr du bırde aşırı hastası varr 1 hafta boyunca randevu bulamamıştım
6 ay boyle kendın evde kullanacaksın dedi 6 aya kadar olmazsa tekrar gel dedi
Kızzz kendi kendine kullanma bence sorun olur yani bunlar basit ilaclar degil ne olur ne olmaz ben gelmek istiyorum de ilk kez. Bi drun kendi kendine ilac kullan dedigini duyuyom
Benim simdi gidecegim drun hastasıda cok düsün üc ay sonraya gün verdiler randevular full dediler üc ay gecti cok sükür cnm zaten ilk tedavi klomen sonra igne ..... Öyleee gidiyo tüp bebege kadar bakalım buna bi gidim de geldigimde testlerimi de alır gelirim belki
halbuki ard arda 4 derse girdim çok yorgun olmam lazım da
niye böyle oldum bilemedim:44::44:
Kızzz kendi kendine kullanma bence sorun olur yani bunlar basit ilaclar degil ne olur ne olmaz ben gelmek istiyorum de ilk kez. Bi drun kendi kendine ilac kullan dedigini duyuyom
sey dedi adetinin 5. gunu klomene basla gunde 2 tane bittikten 3 gun sonra da yumurtlama zamanı dedi o zamanda gu n asırı esınle bırkıktelık 6 ay sonra tekrar gorusuruz dedi egeradet olmazsanda hamılesın dedı .bilmem sence gıdımmı olmazsa?
beklerim canım sadece hani elimde n birşey gelir mi bılmıyorumm istersen maraştan da prof araştırırım bundan inşallah soonuç çıkar gerek kalmz.evet tedavının basından belli olmaz ondan önceki aylar kendı cabamızla olmadı ondan sonra dr gıttım zaten sımdı bakalım nolcak bana oyle hemen pat dıye olacakmıs gıbı gelmıyor ne olduysa bunyeme evlendıkten snra oldu:S
halbuki ard arda 4 derse girdim çok yorgun olmam lazım da
niye böyle oldum bilemedim:44::44:
Hmm anladım cnmm cok sagollll datlummm dr cok da sipali lazımneyse ben cıkayım esim yatalım diyo öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
sey dedi adetinin 5. gunu klomene basla gunde 2 tane bittikten 3 gun sonra da yumurtlama zamanı dedi o zamanda gu n asırı esınle bırkıktelık 6 ay sonra tekrar gorusuruz dedi egeradet olmazsanda hamılesın dedı .bilmem sence gıdımmı olmazsa?
Git yani cnm ne bilim agrı kesici degil ki bu gelisir catlamaz yani ne bilim kontrolsuz kullanma derim bidenem
aaaaaa cancagzım aynısı bende de var bnm sol kasıgım cok fena agrıyor adım atamadım bugun kendımı koltuga zor attım belimdeç ok agrıyor goguslerımde sıstı sadece sol dızıme kadar butun sol tarafım agrııyorrr hadi bakalımm güzel hhaberler gelecek sanırım
napıyosunuz gececiler yne kaynatmış ben bayılmışım uykududan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?