Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Drunun adı ne cnm bilmem ki yaa bu gidecegim dr profesör bakalım o ne dicek annemler de burada iyi bi dr var ona gel dedi bi bakalım belki oraya gelirim

en azından gorunursun bır canım cunku ben memnun kaldım yanı ılk tedavı buymuş erkende daha dedi ama baya dıkkatlı bır dr du bırde aşırı hastası varr 1 hafta boyunca randevu bulamamıştım

iyiyim sümeyyabcım

uyuyamadım ki yahu cin gibiyim şu an

Niye uyuyamadın kıızzz benim gözlerden uyku akıyooo

en azından gorunursun bır canım cunku ben memnun kaldım yanı ılk tedavı buymuş erkende daha dedi ama baya dıkkatlı bır dr du bırde aşırı hastası varr 1 hafta boyunca randevu bulamamıştım

Benim simdi gidecegim drun hastasıda cok düsün üc ay sonraya gün verdiler randevular full dediler üc ay gecti cok sükür cnm zaten ilk tedavi klomen sonra igne ..... Öyleee gidiyo tüp bebege kadar bakalım buna bi gidim de geldigimde testlerimi de alır gelirim belki

halbuki ard arda 4 derse girdim çok yorgun olmam lazım da
niye böyle oldum bilemedim:44::44:

beklerim canım sadece hani elimde n birşey gelir mi bılmıyorumm istersen maraştan da prof araştırırım bundan inşallah soonuç çıkar gerek kalmz.evet tedavının basından belli olmaz ondan önceki aylar kendı cabamızla olmadı ondan sonra dr gıttım zaten sımdı bakalım nolcak bana oyle hemen pat dıye olacakmıs gıbı gelmıyor ne olduysa bunyeme evlendıkten snra oldu:S

Hmm anladım cnmm cok sagollll datlummm dr cok da sipali lazım neyse ben cıkayım esim yatalım diyo öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun

günaydın kızlar bendede sol kasık ağrısı var gecen ay da vardı yumurtlama dönemi diye sanırım

benmde sabah metroda aklıma geldi naptı acaba dedim buarada bugun 1 ekim ekim ayında inşallah bol hamiş haberi alırız

selam.bu gece uyuyamadim.sabah 6tida kalkip test yapdim.ama sonuc negativ.moralim bozuldu ama umudumu kaybetmedim.neyse 6tida yaptim bisey cikmayinca uyudum.kalktigimda ikinci cizgi olusmustu ama cok hafif acik renkte karanlik oldugundan gormemisim.cizgi bwlirgin degil ilk cizgi gibi degil.kizlar yardim edin.bu ne dwmek?herkes fikrini soylesin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…