Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

baskası da degil ben hehehehe adet agrım var kız bugün iyice arttı

heeee kız acaba benım kı de mı adet sancısı ben normalde duzensız olurdummm olacak mı onua bılmıyom napıcık bende dıyom artık saldım çayıra mevlam kayır bırde senın söz hoşuma gittik duvar çeltik atacak duruma geldik bizde de değişen bişi yok benimki bal yedirip duruyo bebiş gelcek diye vah zavallım bi bilse neyle uğraştığını

selamunaleykum arkadaşlar. bende bekleyenlerdenim... hep bir umut var içimizde...

aynen yaaa bi bilselerrrrrrrrr gariplerim kız bi nevi mapusluk bu da gün sayıyoruz ama tek farkı ne zaman cıkacaz onu bilmiyoruz

olsun biz hedefleri yüksek tutalımmm 1 tan e 1 tane değil allahın ıznıyle çıfter çifter hey maşallah

Cifter cifter geldiler de biz mi yok dedik kız ben ikiz delisiyim zaten
selamunaleykum arkadaşlar. bende bekleyenlerdenim... hep bir umut var içimizde...

A.s cnm hosgeldin Rabbim umutlarımızı bosa cıkarmasın ne zamandır bekliyosun bebisini

aynen yaaa bi bilselerrrrrrrrr gariplerim kız bi nevi mapusluk bu da gün sayıyoruz ama tek farkı ne zaman cıkacaz onu bilmiyoruz

hiç demeyaaaa12 sayıyorummmm daaa dahaaa ne 12 ünler sayacam onu bilmiyorumm kendimi hiç hamile gibi hissemiyorum da çok özenıyorum lohusa pijama takımlarına baktım bugun çarsıda pembiş pembişş içim gitti kendimi hayal ettim sınra dedim ki sen bir mapussun hadi bagalımmm

[video=youtube;-AXXMjUAZTM]http://www.youtube.com/watch?v=-AXXMjUAZTM[/video]

Haydin halaya hep beraber

sümeyyab ,aybizim, tivitoş merhabalarrrr
sevil sende hoşgeldin canımm

nasılsınız kızlarrr

Cifter cifter geldiler de biz mi yok dedik kız ben ikiz delisiyim zaten

A.s cnm hosgeldin Rabbim umutlarımızı bosa cıkarmasın ne zamandır bekliyosun bebisini
evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.
sizlerde ne var ne yok . kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadım ...

evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.

bnde polikistik over vve yumurta tembelliğim var bundan dolayı duzensız adet goruyorum uzun sure olmadıgım da aoluyor klomen ve çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 6 oldu benimkisi biz şimdiden başladık çünkü araştırdım hemen bebiş sahıbı olamıyoruz malesef sızın problemnız ne ozel olmazsa?

sümeyyab ,aybizim, tivitoş merhabalarrrr
sevil sende hoşgeldin canımm

nasılsınız kızlarrr

Sende hosgeldinnn cnmmm iyiyim cnm sen nasılsın özlettin kendini

Ne kusuru cnm oku oku bitmez o sayfalar bende 3,5 senedir istiyorum bekliyorum bebisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…