baskası da degil ben hehehehe adet agrım var kız bugün iyice arttı
Hadi gozun aydin senin bisey kalmamisss tey tey tey
hobaaaa
Kız ben aksatmadım ki dr üc ay sonraya randevu verdi yuh dedim ama dr iyi olunca mecbur bekledimbirini yapak daaaaaaaaaa
Hadi gozun aydin senin bisey kalmamisss tey tey tey
hobaaaa
heeee kız acaba benım kı de mı adet sancısı ben normalde duzensız olurdummm olacak mı onua bılmıyom napıcık bende dıyom artık saldım çayıra mevlam kayır bırde senın söz hoşuma gittik duvar çeltik atacak duruma geldik bizde de değişen bişi yok benimki bal yedirip duruyo bebiş gelcek diye vah zavallım bi bilse neyle uğraştığını
selamunaleykum arkadaşlar. bende bekleyenlerdenim... hep bir umut var içimizde...
olsun biz hedefleri yüksek tutalımmm 1 tan e 1 tane değil allahın ıznıyle çıfter çifter hey maşallah
selamunaleykum arkadaşlar. bende bekleyenlerdenim... hep bir umut var içimizde...
iyiyim hamdolsun. bu aralar psikolojik olarak çöküntüdeyim.hoşgeldinn cnım nasılsın umudunu kaybetme zaten
aynen yaaa bi bilselerrrrrrrrr gariplerim kız bi nevi mapusluk bu da gün sayıyoruz ama tek farkı ne zaman cıkacaz onu bilmiyoruz
iyiyim hamdolsun. bu aralar psikolojik olarak çöküntüdeyim.
neyse sizler nasılsınız...
evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.Cifter cifter geldiler de biz mi yok dedik kızben ikiz delisiyim zaten
A.s cnm hosgeldin Rabbim umutlarımızı bosa cıkarmasın ne zamandır bekliyosun bebisini
sümeyyab ,aybizim, tivitoş merhabalarrrr
sevil sende hoşgeldin canımm
nasılsınız kızlarrr
hoşbulduk canım. iyiyim hamdolsun...idare eder sen nasılsın??sümeyyab ,aybizim, tivitoş merhabalarrrr
nasılsınız kızlarrr
nasılsınız kızlarrr
evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.
sizlerde ne var ne yok . kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadım ...
nasılsınız kızlarrr
evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.
sizlerde ne var ne yok . kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadım ...
[video=youtube;-AXXMjUAZTM]http://www.youtube.com/watch?v=-AXXMjUAZTM[/video]
Haydin halaya hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?