- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Ben geldim
v
e
e
e
e
gidiyoruuuummm
ders bitti ece gitme zamanı
hiç demeyaaaa12 sayıyorummmm daaa dahaaa ne 12 ünler sayacam onu bilmiyorumm kendimi hiç hamile gibi hissemiyorum da çok özenıyorum lohusa pijama takımlarına baktım bugun çarsıda pembiş pembişş içim gitti kendimi hayal ettim sınra dedim ki sen bir mapussun hadi bagalımmm
Ben geldim
v
e
e
e
e
gidiyoruuuummm
ders bitti ece gitme zamanı
hoşbulduk canım. iyiyim hamdolsun...idare eder sen nasılsın??
bizde istiyoruz evlendiğimizden beri ama haa diyince olmuyomuş anladık pkoluyum ileri derecede ama tedavi ile 1 kimyasal gebelik birde 3 aylık bebişimin kalbi durduevleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.
sizlerde ne var ne yok . kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadım ...
iyi yavrum senden naberbana seslendınn kızz daaa az once yazdıklarını okuyordum ıyı ınsan mesajının ustune gelirmişşhoşgeldin true blood nasılsın baalımmm
ayaklarınızı savunun bende halayaa geldimmm...ama niye halay çekiyozzz bi diyin heleeegel gel cok pis gaza geldim halay cekiyoruz
bendee özledimm canımm yaaaa iyiyim canım hep aynı işteeSende hosgeldinnn cnmmm iyiyim cnm sen nasılsın özlettin kendini
Ne kusuru cnm oku oku bitmez o sayfalarbende 3,5 senedir istiyorum bekliyorum bebisimi
Bende cok özeniyom kızzz hele ki bebis elbiselerine icim gidiyo eriyom görünce yaaaaa
bu ne yaaa topik yıkılıyo, ayyyy tey teey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bende duramıyorum şimdiiii
halay başı çekeyim bariii
bizde istiyoruz evlendiğimizden beri ama haa diyince olmuyomuş anladık pkoluyum ileri derecede ama tedavi ile 1 kimyasal gebelik birde 3 aylık bebişimin kalbi durduinşallah hep beraber buradan hamişliğimizi ve bebeklerimizi konuşucaz
iyi yavrum senden naber
demek yokluğumda mesajlarımı okuyosun vayy beee sevgiyee bak
sen yokken hayalınle yaşıyorum ayıb edıyonn:) diyom ki şımdı olsada bir halaya dursa dıyommm bebişlerimiz olsun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kız biraz oturaklı ol hemen daldın halaya
allahımmmmmmmmmmmmmm bi r bebiş ayakkabısı gordummm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm depresyone gırdım gelmezsen çıkmam bebişim rtık şarkı yazıyorumm
nabersiniiizzz topikcanlaaarr özledim sizi beyaaa
bugun gececimiydin .. bu saatte dersmi anlatilir beya
Ayyy o kücük kücük ayakkabılar ayrı bi tatlı oluyo zaten offffffff oooffffffffffff icim yaniyiiiiiii
Bizde seni özledik beyaaaa iyidir senden naberrrrr
bu ne yaaa topik yıkılıyo, ayyyy tey teey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bende duramıyorum şimdiiii
halay başı çekeyim bariii
aman neoturucuk gızz sende takıl peşimehadi bagalım ala alaaa
hle hiççç deme kız bebişin olsun patik örecem inşallah şapka gibi olmaz
bizde istiyoruz evlendiğimizden beri ama haa diyince olmuyomuş anladık pkoluyum ileri derecede ama tedavi ile 1 kimyasal gebelik birde 3 aylık bebişimin kalbi durduinşallah hep beraber buradan hamişliğimizi ve bebeklerimizi konuşucaz
iyi yavrum senden naber
ayaklarınızı savunun bende halayaa geldimmm...ama niye halay çekiyozzz bi diyin heleee
oh hoşgeldinn
bendee özledimm canımm yaaaa iyiyim canım hep aynı iştee
iyi yavrum senden naber
ayaklarınızı savunun bende halayaa geldimmm...ama niye halay çekiyozzz bi diyin heleee
bendee özledimm canımm yaaaa iyiyim canım hep aynı iştee
Takıldımmm pesine pek oynamayı da bilmem amasaa
Ben sana örerim kızzzzzzz kücük kücük böyleee
ahhh canım benimm aybizimin bebişi hoopp beni duyuyon muu???? ben senin teyzen oluyorum bakk anan kafayı yedi nolur bekletmeden gelallahımmmmmmmmmmmmmm bi r bebiş ayakkabısı gordummm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm depresyone gırdım gelmezsen çıkmam bebişim rtık şarkı yazıyorumm
nabersiniiizzz topikcanlaaarr özledim sizi beyaaa
kibariyede gelmişşşiyi sen nasılsın beyaa
sen yokken hayalınle yaşıyorum ayıb edıyonn:) diyom ki şımdı olsada bir halaya dursa dıyommm bebişlerimiz olsun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh canım beniiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?