Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bende cok özeniyom kızzz hele ki bebis elbiselerine icim gidiyo eriyom görünce yaaaaa

bu ne yaaa topik yıkılıyo, ayyyy tey teey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bende duramıyorum şimdiiii

halay başı çekeyim bariii

hoşbulduk canım. iyiyim hamdolsun...idare eder sen nasılsın??
evleneli 2 yıl 1 ay oldu ve biz tam 2 yıl bir aydır yani ilk günden beri istiyoruz.
sizlerde ne var ne yok . kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadım ...
bizde istiyoruz evlendiğimizden beri ama haa diyince olmuyomuş anladık pkoluyum ileri derecede ama tedavi ile 1 kimyasal gebelik birde 3 aylık bebişimin kalbi durdu inşallah hep beraber buradan hamişliğimizi ve bebeklerimizi konuşucaz

bana seslendınn kızz daaa az once yazdıklarını okuyordum ıyı ınsan mesajının ustune gelirmişş hoşgeldin true blood nasılsın baalımmm
iyi yavrum senden naber
demek yokluğumda mesajlarımı okuyosun vayy beee sevgiyee bak

gel gel cok pis gaza geldim halay cekiyoruz
ayaklarınızı savunun bende halayaa geldimmm...ama niye halay çekiyozzz bi diyin heleee

Sende hosgeldinnn cnmmm iyiyim cnm sen nasılsın özlettin kendini

Ne kusuru cnm oku oku bitmez o sayfalar bende 3,5 senedir istiyorum bekliyorum bebisimi
bendee özledimm canımm yaaaa iyiyim canım hep aynı iştee

Bende cok özeniyom kızzz hele ki bebis elbiselerine icim gidiyo eriyom görünce yaaaaa

allahımmmmmmmmmmmmmm bi r bebiş ayakkabısı gordummm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm depresyone gırdım gelmezsen çıkmam bebişim rtık şarkı yazıyorumm

nabersiniiizzz topikcanlaaarr özledim sizi beyaaa

allahımmmmmmmmmmmmmm bi r bebiş ayakkabısı gordummm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm depresyone gırdım gelmezsen çıkmam bebişim rtık şarkı yazıyorumm

Ayyy o kücük kücük ayakkabılar ayrı bi tatlı oluyo zaten offffffff oooffffffffffff icim yaniyiiiiiii

Bizde seni özledik beyaaaa iyidir senden naberrrrr

bu ne yaaa topik yıkılıyo, ayyyy tey teey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bende duramıyorum şimdiiii

halay başı çekeyim bariii

topiğimiz yıkılıyo annelerden yıkılıyor hergün kocişler iş başa düşüyo azıcık kaldı tahmının dogru yasla hadi kulağını bebişimize doğru heyttttttttttttt

:):):))zlddddddddddddkkkkkkkkkkkkkkkkkk dik ddik dikkkkkkkk

sümeyye sali gunu tedaviye basliyormus.. bende 2 ay kaldi baslamama diye

ahhh canım benimm aybizimin bebişi hoopp beni duyuyon muu???? ben senin teyzen oluyorum bakk anan kafayı yedi nolur bekletmeden gel

kibariyede gelmişşş iyi sen nasılsın beyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…