bende sana öerimmm olmadı öğrenırım tekrar oda olmadı yaptırırık zaarbn sana kocaman olana kadar örcemmmm
ahhh canım benimm aybizimin bebişi hoopp beni duyuyon muu???? ben senin teyzen oluyorum bakk anan kafayı yedi nolur bekletmeden gel
yavrum teyzenı duydun kafaı yemiş benide çok beklet me olur mu hadı hadı bagalım bebişim
ayyy sogal cnm benim yaaaa telin sarjı bitti de ancak acıldı
sümeyye sali gunu tedaviye basliyormus.. bende 2 ay kaldi baslamama diye
Aksam ne yemek yaptiniz bakalim
yavrum 2 ay çok değil mi yaa bu ay başlasanayok yani 2 ay sen dursan ben seni durdurmam teyze olmak istiyorum banaaneee yaaa
yavrum 2 ay çok değil mi yaa bu ay başlasanayok yani 2 ay sen dursan ben seni durdurmam teyze olmak istiyorum banaaneee yaaa
problem değil cnlarımmmm beklıyordum bende ayol ben bu topiğe gırdığımde çok geç yazıyom sandıydım bakıyorum da ilk gunden berı en erken ben yorum atıyom maşallah
Sartlar 2 ay sonrasini gerektiriyor canim yoksa bana kalsa yarin baslarim
ben yine kayınvalidemde yedim uğraşmadım ama şimdi de çooooookkkkkkkkkkk ACIKTIM MMMMMMMMM birazdan tekrar aşçı olarak mutfaga giriicim siz naapdınız bagalaımmm
makarna,salata,tavuk kızartması hepsi tembel karı işisiz neler yaptınız bakem
makarna,salata,tavuk kızartması hepsi tembel karı işisiz neler yaptınız bakem
topiğimiz yıkılıyo annelerden yıkılıyor hergün kocişler iş başa düşüyo azıcık kaldı tahmının dogru yasla hadi kulağını bebişimize doğru heyttttttttttttt
ahhh canım benimm aybizimin bebişi hoopp beni duyuyon muu???? ben senin teyzen oluyorum bakk anan kafayı yedi nolur bekletmeden gel
yavrum teyzenı duydun kafaı yemiş benide çok beklet me olur mu hadı hadı bagalım bebişim
ovülasyon günüme daha çok var ama gaza geldim bu akşamdan çalışmaları başlatıyorummbenced e ayol elinizi çabuk tutun bu ne saknlıkkk true bold gel bız senın el ele verek teyze olucuk biz ayolllsen teyze ol yanii başka istediğim yok canım
ovülasyon günüme daha çok var ama gaza geldim bu akşamdan çalışmaları başlatıyorummsen teyze ol yanii başka istediğim yok canım
tamam sen şimdi kapa git bagalım elektırıkler var mı yok muuuuuuuuuuuu
Ben makarna yapip patlican yemegini onun uzerine sos mu yapsam aklima geldi simdi
Gecen firin posetinde yemek yaptim cok lezzetli oldu tavuklu patatesli.. bidahakine de tavuk doldurmayi deniyecegim bezelyeli filan bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?