Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ayyyy insallahhhhhh cnmm artık herseye razıyım keserler mi bicerler mi onlara kalmıs bende öyle bi sorunla karsılasmam insallah yoksa eski drumun boynuna yapısırım saka maka da iki yumurtam gelismis deyince cok heyecanlandım niyeyse ikiz bebek düsüncesi bile coook heyecanlandırıyo beni

benim ilk defa 2 yumoşum gelişiyor bende çok şaşırdımm hayırlısını diliyorum inşallah 1 tanesi tutsa sağlıklı olsa razıyım ama ikiz olsa tadından yenmez o bebişler... daha fazla beklemem inşallahh... bende senin gibiydim anestezisiz çektirdim adet sancısı gibi sancı oluyor hep aklıma bebeğimi getirdim ve doğum sancısını düşündümm sonra bi baktım 5 dk içinde işlem bitmiş..dedim daha fazla acımıcak mı bitti geçmiş olsun diyolar ben hala şaşkın şaşkın bakıyorum inşallah seninde çok kolay geçer canım benimm
merhaba adetime 4 5 gun var kan testi 8.04 sizce hmlenyim

canım kimyasal gebelikte olabilir..ama eğer betahcg seviyen düşükse katlanabilir sağlıklı bir gebelikte olabilir adet gününde kan testini yenile yükselip katlıyorsaa inşallahh hamilesindir..

merhaba adetime 4 5 gun var kan testi 8.04 sizce hmlenyim

bacımm evet kesin hamilesin kanda bu rakamlar cıkınca hamile oluyon gözün aydın bacıl ALLAH kucagınıda doldurmayı saglıklı bebegini nasip eder inş

Evet cogu kisi abartıyo ama inanmıyom onlara millet sehir efsanesi gibi anlatıyo dogum kadar acı vermez yani önceki druma cekeyim mi diyodum gerek yok diyodu sinir oluyodum bıraktım o dru bu nasıl cıkacak bakalım kızzz hadi sen bi hamis kalda umut olsun bize benim de bi defa iki yumosum oldu ama pek büyümemisti dr eh iste diyodu

millete kulaklarını tıka ağrı eşiğin düşükse acı çok hisssedebilirsin ama ölmeyiz yani sonuçtaa bebişe giden yolda çekilen çile kutsaldır bırakmakla iyi yapmışsın doktorunu canım..tüplerin tıkalıysa boşuna hormon kullanmış olursun mantıksız yanii..merak etme gonal f le canavar gibi büyüyolar

Günaydın herkese

truecum inş tutar bu ay :) sen böyle yazınca sevindim ben de

bu arada benim kırmızılar geldi bu sabah
yeni batım 14 kasım
ama zor geldi niyeyse 2 gün kahverengilerle geçti
doktora gidicem ben hormon testi için
yarın mı gideyim salı mı?

inş.bebişim yaa hepimizin ki tutsunn inşallahh
üzüldüm hastalanmana yaaaaa biride hamiş kalsın sevinelim yaa
aklıma geldide 14 kasım benim eşimin doğum günü
canım adetin 2. yada 3. günü gidilmesi öneriliyor farketmez yani ben 3. günü hormon testi verdim hep..hadi bakalım bu ay sıkı tutalım prolaktinine falanda baktır bakalım engel olan bi hormonun var mı? inşallah bi sorun yoktur canım benim yaa

40 günden hesapladım 14 kasıma geldi
bakayım hangi güne uygunsa randevu alayım.baksınlar prolaktinime falan
belki de yükseldiyse yine ondan hamiş kalamadım
kist mist olmasında yine dkh kullanmak istemiyorum Allah biliyor gerçi

ben geldım gızlarrrrr hadi bagalımmmmmm

hoş geldin nasılsın demirbaşçım :)

dersim vardı benim de o yüzden yoktum

selam kızlar..bebecik heyecanıyla hop hopum ama dün adet oldum off 2 aydır yoğun olmasada deniyoruz yumurtlama günümde deniyoruz tek ilişki vss..bebek yapmak zor bence ya bu ergen kızlar aman sevgilim bana sürtündü h amilemiyim diye korkmasın şurayı okusunlarda görsünler..
ne yapıcaz bacılar hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşaallah ama heyecan yapıyoinsan bide iki aydır kahve lekeler geliyo umutlnıyorum ertesi gün püfffff...

ben yemeğe çıkıyorum canlarım
gelince burda olursanız görüşürük

Salı gününe aldım randevu
şimdiden heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…