:111::111::111: mutluluktan deliririz inşallahhh
hiç korkma canım inşallah bi sorunda çıkmaz yapışıklık varsa hsg açar ve rahim fliminden sonra 1-2 ay hamile kalma şansın daha yüksek bende rahim fliminin ertesi ayı tedaviyle hamiş kalmıştım..ama daha önceki aylar tedavilerim hep boşa gitmişti..ondan korkuyorum kürtaj sonrası yapışıklık tüplerde tıkanıklık olabiliyormuş..umarım başıma gelmez daha fazla beklemem
merhaba adetime 4 5 gun var kan testi 8.04 sizce hmlenyim
benim ilk defa 2 yumoşum gelişiyor bende çok şaşırdımm hayırlısını diliyorum inşallah 1 tanesi tutsa sağlıklı olsa razıyım ama ikiz olsa tadından yenmez o bebişler... daha fazla beklemem inşallahh... bende senin gibiydim anestezisiz çektirdim adet sancısı gibi sancı oluyor hep aklıma bebeğimi getirdim ve doğum sancısını düşündümm sonra bi baktım 5 dk içinde işlem bitmiş..dedim daha fazla acımıcak mı bitti geçmiş olsun diyolar ben hala şaşkın şaşkın bakıyorumAyyyy insallahhhhhh cnmm artık herseye razıyım keserler mi bicerler mi onlara kalmısbende öyle bi sorunla karsılasmam insallah yoksa eski drumun boynuna yapısırım saka maka da iki yumurtam gelismis deyince cok heyecanlandım niyeyse ikiz bebek düsüncesi bile coook heyecanlandırıyo beni
tekrar selamün aleyküm ben geldimm
benim ilk defa 2 yumoşum gelişiyor bende çok şaşırdımm hayırlısını diliyorum inşallah 1 tanesi tutsa sağlıklı olsa razıyım ama ikiz olsa tadından yenmez o bebişler... daha fazla beklemem inşallahh... bende senin gibiydim anestezisiz çektirdim adet sancısı gibi sancı oluyor hep aklıma bebeğimi getirdim ve doğum sancısını düşündümm sonra bi baktım 5 dk içinde işlem bitmiş..dedim daha fazla acımıcak mı bitti geçmiş olsun diyolar ben hala şaşkın şaşkın bakıyoruminşallah seninde çok kolay geçer canım benimm
canım kimyasal gebelikte olabilir..ama eğer betahcg seviyen düşükse katlanabilir sağlıklı bir gebelikte olabilir adet gününde kan testini yenile yükselip katlıyorsaa inşallahh hamilesindir..
A.s hosgeldin cnmtekrar selamün aleyküm ben geldimm
aleyküm selam hoşgeldin
kızlarr ben eşimin kıyafetlerini ütüleyip geliyorum hemen inşallah burada olursunuzz çıkan olursada yarın görüşürüz artık
Evet cogu kisi abartıyo ama inanmıyom onlara millet sehir efsanesi gibi anlatıyo dogum kadar acı vermez yani önceki druma cekeyim mi diyodum gerek yok diyodu sinir oluyodum bıraktım o dru bu nasıl cıkacak bakalım kızzz hadi sen bi hamis kalda umut olsun bizebenim de bi defa iki yumosum oldu ama pek büyümemisti dr eh iste diyodu
bende dün doktora gittim 2 yumoşum büyümüş bugünde son gonal-f'imi vurundum..pazartesi tekrar doktora gidicem tekrar yumoşlara bakıcak çatlama iğnesini ve ilişki saati vericekAllahımmm nolur hepimize nasip ett
inş.bebişim yaa hepimizin ki tutsunn inşallahhGünaydın herkese
truecum inş tutar bu ay :) sen böyle yazınca sevindim ben de
bu arada benim kırmızılar geldi bu sabah
yeni batım 14 kasım
ama zor geldi niyeyse 2 gün kahverengilerle geçti
doktora gidicem ben hormon testi için
yarın mı gideyim salı mı?
iyiyim canummm senn nasılsınnn
inş.bebişim yaa hepimizin ki tutsunn inşallahh
üzüldüm hastalanmanayaaaaa biride hamiş kalsın sevinelim yaa
aklıma geldide 14 kasım benim eşimin doğum günü
canım adetin 2. yada 3. günü gidilmesi öneriliyor farketmez yani ben 3. günü hormon testi verdim hep..hadi bakalım bu ay sıkı tutalım prolaktinine falanda baktır bakalım engel olan bi hormonun var mı? inşallah bi sorun yoktur canım benim yaa
ben geldım gızlarrrrr hadi bagalımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?