Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhaba arkadaşlardan bende sizlerdenim tedavi görüyorum şu siteyide sık sık ziyaret ediyorum burayı görünce koştum g eldim bende.inşallah hepimiz istekleri hayırlı zamanlarda bizlerii bulur:)

INSALLAH hosgeldin

Yorulmus demek ki kız bırak acıkk dinlensinn

daha yeni koymuştum hemen yorulmasın

merhaba arkadaşlardan bende sizlerdenim tedavi görüyorum şu siteyide sık sık ziyaret ediyorum burayı görünce koştum g eldim bende.inşallah hepimiz istekleri hayırlı zamanlarda bizlerii bulur:)

inş :)
tedaviden olumlu sonuç alırsın umarım

ya ben yatıyorum arkidişler
çok uykum geldi
ben yatmazsam eşim gelcek birazdan çemkircek

oo çok güzel hoş bulduk mutlu oldum aranızda olmaktan polikistik over (yani kistlerim var )doktorum bu kistlerin hiç geçmeyeceğini ömür boyu taşıyacağımı söyledi bebiş istiyorduk malesfte normal olarak olmadı zaten kist olanlarda gebelik geç ve zor oluyormuş.yumurtalıklarımda da tembellik var.ilaç kullanmaya başladım haftaya salı günü tekrar gideceğim bakalım ne olacak :)

Hmmm anladım cnm Rabbim herseyin hayırlısını versin drun söyledigini cok takma bence yani ömür boyu kistlerin kalacagı kısmını benim arkadasımın hem kendinde hem esindeydi sorun dr tüp bebekle bile olmaz dedi simdi dogal yolla yedi aylık hamile bize de tüp yapmazsanız kesinlikle olmaz dediler ama sorun kalktı ortadan hamis degilim ama sorunlarımız azaldı yani

kesinlikle takmıyorum zaten çünkü yeniyim daha allah istediği zaman imkansız bile olur herşeyin hayırlısı diyorum ve bekliyorum.sizden güzel habeler gelir yakında o zaman inşallah hayırlısı ile .sizin problem özel değilse konuşabiliriz

daha yeni koymuştum hemen yorulmasın

inş :)
tedaviden olumlu sonuç alırsın umarım

ya ben yatıyorum arkidişler
çok uykum geldi
ben yatmazsam eşim gelcek birazdan çemkircek
hadi git sen esinin tansiyonu yukselmesin :60.

INSALLAH sonuc alirsiniz canim..

Tivitim bu arada ilk sayfa ne güzel olmuş
cıvıl cıvıl bıcır bıcır
Kendi capimda yaptim bisiyler begenmene sevindim

Benim esimde sperm azlıgı bende yumurta tembelligi var cnm kısmet insallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz bizde eskiden 1 milyon bile degildi sperm simdi 10 milyon civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…