Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bilinçli yapmadigini biliyorum canim
ama her defasinda da boyle olunca insan niye diye soruyo ?
Kendisine de sordum cok uzuluyorum gozum hicbisey gormuyo o an diyo mesela..
Ama iste her seferinde de olmaz ki diye dusunuyor insan az toparlansin kendine gelsin bana destek olsun istiyorum bende

SLm bende geldim..hatta forma yeni geldim..3 senedr o duyguyu yaşamak için mücadele veriyorum.Umarım birgün biZde anne oLucağız ama inşallah bu en kısa zamanda olur :)

kibariyeee duygulandırdın beni demek benle mutlusun haa

Rabbim o güzel gönlünü ferahlatacak sağlıklı bebişini sana nasip etsinn bi an evvel inş.

bu arada senin bat kaçıydı?

eveeet truuusuuzz asllaaa

ammiin ammin inşallahhh, dün adet olmam lazımdı 4 ay öncesin de 28 günde bir adet oluyodum, korunmayı bıraktıktan sonra erken olmaya başladım, o yüzden karıştı biraz yarın da görebilirim kırmızıları bakalımm

SLm bende geldim..hatta forma yeni geldim..3 senedr o duyguyu yaşamak için mücadele veriyorum.Umarım birgün biZde anne oLucağız ama inşallah bu en kısa zamanda olur :)

hoş geldin canıım varmı b sıkıntı peki tedavi falan görüyomusunn

baktır baktırrr bende alıstım ggalba artık doktora gıttım mı yrı bılıyom gıdıom cıkrtıyom çıyom :) bakıyo :)

oooh ben hala o duyguyu tadmadım ama korkuyoruum aybizimm burcumm benim yerimede sen açıp baktırsan keşke, alışkanlık yapmış

aleyküm selam hoşgeldin cnm
amiiiiin inş. canımm
sen kaç yaşındasın ?sorununuz ne? kendinden bahset azıcık bize

Ayy inş. geç döllenme olur bi mucize olur 9 ay adet görmezsin inş.
ben kırmızıları görene kadar umudu kesmem sonuna kadar dua ederim

Ayy inş. geç döllenme olur bi mucize olur 9 ay adet görmezsin inş.
ben kırmızıları görene kadar umudu kesmem sonuna kadar dua ederim

ayyy deli kızzz ne güldümmya, inşallaaahh diyeyimdee belki tutar kız

sen hamişsin bol bool dua et bana bakarsın belki hamişimdir, çok bekletmesin sağlıklı olsun başka bişey istemem

ayyy deli kızzz ne güldümmya, inşallaaahh diyeyimdee belki tutar kız

sen hamişsin bol bool dua et bana bakarsın belki hamişimdir, çok bekletmesin sağlıklı olsun başka bişey istemem

ben çok geniş çaplı düşünüp dua ederim
oyşşşş hemideeee bol boll ediyorumm

ben çok geniş çaplı düşünüp dua ederim
oyşşşş hemideeee bol boll ediyorumm

bebişle ko0nuşmaya başla benden bahset senin bi kib teyzen var de,ilk önce beni tanımalı, en karizmatik beni
aybizimi demirbaş olarak duyarsa bebiş demirbaş ne demek anne diye sorabilir ve açıklaması çççookk zor olabilirr

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dünden beri midemi üşütmüşüm mide bulantısı ateş baş ağrısı hepsi bi arada çok kötüydüm dün akşam yemek yiyemedim doğru düzgün sizler iisiniz maşallah geçmişi okudumda ne güzellsiniz.true ben sana ne demiştim yerleşme kanamsıdır demiştimde yok değil demiştin ayrıca bu ay hiç ümidin yoktu kız kardeşin yüzünden çok üzgündün zaten yumurtada çok ii değil demiştin iğneni vurulmucaktın ama bizi dinledin vuruldun iğneyi bak gördün mü

hoş geldin canıım varmı b sıkıntı peki tedavi falan görüyomusunn
Hoşbuldum teşekkürler;
Biraz uzun bi süreç bu konuyla ilgili başlıkta açtım hatta http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/662997-hamileyim-desemartik.html diye ama burdada paylaşabilirm ;

Ben 3 senelik evliyim ve 3 defa düşük yaptım.İlk ikisi 4 haftalıkken kendiliğnden düştü.3.sünde 2aylıkken düştü ve kürtaj oldum.Bu arada çapa infertilite bölümüne başladım.Gerekli istedkleri bütün tahlilleri yaptrdım.Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu istenilen tarihte tekrar tahlil yaptı ve herşeyin normal olduğu söylendi herhangi bi sorun yok denildi.Sonra çapadan rahimden parça alınp patalojiye gönderilcek denildi onuda yaptık ondada bi sıkıntı çıkmadı.Yine buara Bakırköyde Op.Dr.Ali gedikbaşın'a da gittim oda herhangi bi sorun olmadığını söyledi ve 2 ay corasprin kullanıp çocuk düşünebilecğimi söyledi.Fakat 6 ay geçti hala hamile kalamadım ..işte böyle bidurum beklemekteyiz yani ..

Son düzenleme:
amiiiiin inş. canımm
sen kaç yaşındasın ?sorununuz ne? kendinden bahset azıcık bize
HoşbuLdum teşekkürler ;
Ben 27 yaşındayım kib arkadaşa cvp verdiğim gibi uzun yani benim için uzun bi süreçten geçtikten sonra şuan için bi problem yok bekliyorz artık mevLa nezaman nasip ederse :)

demirbaşşş tannn önce bahsetmeli çünkü ben demir -başım

hoşgeldin mukurose bana d bişi de allah için

HoşbuLdum teşekkürler ;
Ben 27 yaşındayım kib arkadaşa cvp verdiğim gibi uzun yani benim için uzun bi süreçten geçtikten sonra şuan için bi problem yok bekliyorz artık mevLa nezaman nasip ederse :)

hoşgeldin gülbeşekr ben okudum az önce yazdıklarını.uzuldum .hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bir an önce bebişine kavuşşş hayırlısı ile .

7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…