bi de rüzgargülü bence eşin sana bilinçlimi böyle davranıyo yoksa dalgınlıktan mı psikolojik mi bunu bilmek lazım belki de gerçekten kendine çok stres yapıyosa olabilir insan zaman zaman psikolojik dengesizlik yaşayabiliyo söyle ona bu durumdan rahatsızım de bakalım belki farkında bile değil bu durumdan bi de erkeklerden çok düşünceli davranışlar beklememek lazım diyorum ya benim eşim sağolsun benim başıma hiç bu durumu kakmadı hatta üzülme dedi ama ay içinde ben mesela sıkıntı yapıyorum ve başım agrıyo diyorum oralı bile olmuyo umursamıyo beni fazla günü gelince regli olup olmadığımı sorup geçiyo o da haklı benim gibi sıkılmasın birimizin daha dik durması lazım benim eşim rahat ama herkes bir olamaz
kibariyeee duygulandırdın beni demek benle mutlusun haa
Rabbim o güzel gönlünü ferahlatacak sağlıklı bebişini sana nasip etsinn bi an evvel inş.
bu arada senin bat kaçıydı?
SLm bende geldim..hatta forma yeni geldim..3 senedr o duyguyu yaşamak için mücadele veriyorum.Umarım birgün biZde anne oLucağız ama inşallah bu en kısa zamanda olur :)
baktır baktırrr bende alıstım ggalba artık doktora gıttım mı yrı bılıyom gıdıom cıkrtıyom çıyom :) bakıyo :)
aleyküm selam hoşgeldin cnmSLm bende geldim..hatta forma yeni geldim..3 senedr o duyguyu yaşamak için mücadele veriyorum.Umarım birgün biZde anne oLucağız ama inşallah bu en kısa zamanda olur :)
eveeet truuusuuzz asllaaa
ammiin ammin inşallahhh, dün adet olmam lazımdı 4 ay öncesin de 28 günde bir adet oluyodum, korunmayı bıraktıktan sonra erken olmaya başladım, o yüzden karıştı biraz yarın da görebilirim kırmızıları bakalımm
aleyküm selam hoşgeldin cnm
Ayy inş. geç döllenme olur bi mucize olur 9 ay adet görmezsin inş.
ben kırmızıları görene kadar umudu kesmem sonuna kadar dua ederim
kız yinemi sen geldin işin gücün yokmu senin
hoş geldin canıım varmı b sıkıntı peki tedavi falan görüyomusunn
oooh ben hala o duyguyu tadmadım ama korkuyoruum aybizimm burcumm benim yerimede sen açıp baktırsan keşke, alışkanlık yapmış
ayyy deli kızzz ne güldümmya, inşallaaahh diyeyimdee belki tutar kız
sen hamişsin bol bool dua et bana bakarsın belki hamişimdir, çok bekletmesin sağlıklı olsun başka bişey istemem
yokkk gitmiyorumm artıkkkkben işi devrettimmm
ben çok geniş çaplı düşünüp dua ederim
oyşşşş hemideeee bol boll ediyorumm
Hoşbuldum teşekkürler;hoş geldin canıım varmı b sıkıntı peki tedavi falan görüyomusunn
HoşbuLdum teşekkürler ;aleyküm selam hoşgeldin cnm
amiiiiin inş. canımm
sen kaç yaşındasın ?sorununuz ne? kendinden bahset azıcık bize
demirbaşşş tannn önce bahsetmeli çünkü ben demir -başımbebişle ko0nuşmaya başla benden bahset senin bi kib teyzen var de,ilk önce beni tanımalı, en karizmatik beni
aybizimi demirbaş olarak duyarsa bebiş demirbaş ne demek anne diye sorabilir ve açıklaması çççookk zor olabilirr
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dünden beri midemi üşütmüşüm mide bulantısı ateş baş ağrısı hepsi bi arada çok kötüydüm dün akşam yemek yiyemedim doğru düzgün sizler iisiniz maşallah geçmişi okudumda ne güzellsiniz.true ben sana ne demiştim yerleşme kanamsıdır demiştimde yok değil demiştin ayrıca bu ay hiç ümidin yoktu kız kardeşin yüzünden çok üzgündün zaten yumurtada çok ii değil demiştin iğneni vurulmucaktın ama bizi dinledin vuruldun iğneyi bak gördün mü
HoşbuLdum teşekkürler ;
Ben 27 yaşındayım kib arkadaşa cvp verdiğim gibi uzun yani benim için uzun bi süreçten geçtikten sonra şuan için bi problem yok bekliyorz artık mevLa nezaman nasip ederse :)
hoşgeldin gülbeşekr ben okudum az önce yazdıklarını.uzuldum .hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bir an önce bebişine kavuşşş hayırlısı ile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?