Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

7 YILDIR EVLİYİM 4 SEFER KAYBETTİM.. HEMDE 20 HAFTALIK facede grubumuz var.. özelden mesaj atıyorum... kendinizi tanıtınız kk dan diye.. grubumuz gizlidir.. sadece arkadaşlarımızı ekliyebiliyoruz... hiç kimse yaptığınız yorumları görmez... SİZ VE SİZİNGİBİBİ ÇOK ARKADAŞIN DERDİNE DERMAN OLMAKİÇİN GRUBUMUZU AÇTIK...

7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...

7yıllık evliyim seningibi...4 sefer hamilekaldım ve hepsini kaybettim... En son 2 tanesi 20 haftalık erken doğumla kaybettim... Rahim ağzı yetmezliği var.. Ve rahimde septum var yani perde.. Ameliyatlar tedaviler... Oooff off...... En son memoriale gittim orda ameliyat oldum.... şimdi düşünebilirsin diyorlar... Hamilekaldığımda dikiş atılcak rahim ağzıma ki bebek düşmesin... Ve yatıcam devamlı.... Demem o ki benim gibi yaşayacağına bırak geç olsun ama temiz olsun arkadaşım...ne dertler var gördüğün gibi... üzülme..

çok geçmiş olsun tabii ki benim derdimden büyük dertlerde var bugünümede şükür...benden sonra evlenenlerin bebeklerini sevmek zorunda kalmak,onların acıyan gözlerle bana bakması(acınacak halim yok oysaki) zor geliyor.Allahım sana da bana da isteyen herkese de hayırlısıyla bebek nasip etsin inşallah...

7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...
inş inş duamda öncelikli çok senedir bekleyenler var,inş tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

acı şeyler yaşamışsınız,Allah bir daha yaşatmasın..inş bebeğinize kavuşursunuz hayırlısıyla..

inşallah teşekkür ederim dualarınız için...en büyük imtihanımız bu olsun Allah daha beterlerinden saklasın.7 yıldır sabırla bekledik yine bekleriz...:126:

hahahaha çılgınlar sizi öyle göbek sevme bebekle konuşmaya başlamadım...kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..evdede konusu geçmiyor ailecek manyağız önceki bebişle konuşurdum,sürekli süt,yoğurt,meyve,sebze beslenirdim..ambalajlı ve asitli ürün tüketmezdim..ama taktiri ilahi kalbi durdu..bundada saldım çayıra yapıyorum eşimde en azından 1 bardak süt iç kalsiyum al dedi..dahaca 1 bardak içtim

canıımmm çok çok geçmiş olsun...dikkat et kendinee
bu geçtiğimiz ay gerçekten çok kötü şeyler yaşadım..
anneannemi kaybetmemiz,kardeşimin yaptıkları,annemin yaşayan ölüye dönmesi,sonrasındada gelişen 4-5 yumurtanın gelişiminin durup sadece 1 tanesinin gelişmesi ve doktorun çok kaliteli değil demesi hep moral bozukluğuyla geçti....ben tutmaz diye çatlama iğnesini israf etmek istememiştim 70 tl bir dahaki ay vurunurum dedim..birde kaynımdan alıyoruz para almıyor mahçup oluyorum..yine ne yaşarım bilmiyorum ama sizi dinleyip iiyiki vurunmuşum...eğerki sizlerde hamiş kalırsanız bu topiğin en mutlusu ben olurum..böyle biraz yarım kaldım...dualarım her zaman sizinleee hadi bakalım bu ayy herkez iyi çalışsın
canım çoook çokk geçmiş olsun bir daha aynı acıları yaşamazsın inş...
hamile kalmaya çabalamak çok zor, kaybetmek çok daha zor..Rabbim kimseye yaşatmasın 3 düşük dile kolay söylemesi ama yaşayana sormak lazım..tekrar hamile kalınca insan sürekli kaygı içinde oluyor..bende 2 kere kaybettim ben artık doğurana kadar inanamam bir bebeğim olacağınaa...Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeiş nasip etsin inş.

demirbaşşş tannn önce bahsetmeli çünkü ben demir -başım
sen bana çişli demeden evvel düşünecektin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn...

aman Allahım ne acı yaaa...çok ama çok üzüldüm.Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın...Tez zamanda acılarınızı dindirecek sağlıklı bebişler versin sizee...

GünaydınLar ..
Aminnn inşallah mevLam kimseye yaşatmasın ama gerçekten zorya yaşayan daha iyi anlıyor beni..aynen hamile kaldığımdada son güne kadar hep bi tedrginlikle geçicek sanki..mevLam en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişcikLer nasip eder inşallah ..aminn

günaydın topikcanlar

ya ben hala adet olmadım nedendir ;(

en kötü ihtimalle bu sabah olmam gerekti ama yokkk,

günaydın topikcanlar

ya ben hala adet olmadım nedendir ;(

en kötü ihtimalle bu sabah olmam gerekti ama yokkk,
kız gelmesin boşver geç döllenme olur inş. kırmızı kart yiyene kadar dua etmekten vazgeçmee

ıyıyz bebegm sukur gozn aydın mınıgın sennleymş

evet canm çok şükür....sen neler yaptın çalışmalar nasıl gidiyor...Rabbim isteyen herkezee ve banada sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin

günaydın bitti tünaydın mı oluyor şimdi hatun kişiler nasılsınız???herkese mutlu pazarlar....
evet braz tunaydın oluyo mutlu pazar degl bnm kı esım bgun yok temzlk var

bnde yarın tedavye baslıyorum cnm btun ıslemler temz cıktı bakalım asılama herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…