Hoşbuldum teşekkürler;
Biraz uzun bi süreç bu konuyla ilgili başlıkta açtım hatta http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/662997-hamileyim-desemartik.html diye ama burdada paylaşabilirm ;
Ben 3 senelik evliyim ve 3 defa düşük yaptım.İlk ikisi 4 haftalıkken kendiliğnden düştü.3.sünde 2aylıkken düştü ve kürtaj oldum.Bu arada çapa infertilite bölümüne başladım.Gerekli istedkleri bütün tahlilleri yaptrdım.Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu istenilen tarihte tekrar tahlil yaptı ve herşeyin normal olduğu söylendi herhangi bi sorun yok denildi.Sonra çapadan rahimden parça alınp patalojiye gönderilcek denildi onuda yaptık ondada bi sıkıntı çıkmadı.Yine buara Bakırköyde Op.Dr.Ali gedikbaşın'a da gittim oda herhangi bi sorun olmadığını söyledi ve 2 ay corasprin kullanıp çocuk düşünebilecğimi söyledi.Fakat 6 ay geçti hala hamile kalamadım ..işte böyle bidurum beklemekteyiz yani ..
7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...
7yıllık evliyim seningibi...4 sefer hamilekaldım ve hepsini kaybettim... En son 2 tanesi 20 haftalık erken doğumla kaybettim... Rahim ağzı yetmezliği var.. Ve rahimde septum var yani perde.. Ameliyatlar tedaviler... Oooff off...... En son memoriale gittim orda ameliyat oldum.... şimdi düşünebilirsin diyorlar... Hamilekaldığımda dikiş atılcak rahim ağzıma ki bebek düşmesin... Ve yatıcam devamlı.... Demem o ki benim gibi yaşayacağına bırak geç olsun ama temiz olsun arkadaşım...ne dertler var gördüğün gibi... üzülme..
inş inş duamda öncelikli çok senedir bekleyenler var,inş tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza.7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...
acı şeyler yaşamışsınız,Allah bir daha yaşatmasın..inş bebeğinize kavuşursunuz hayırlısıyla..7yıllık evliyim seningibi...4 sefer hamilekaldım ve hepsini kaybettim... En son 2 tanesi 20 haftalık erken doğumla kaybettim... Rahim ağzı yetmezliği var.. Ve rahimde septum var yani perde.. Ameliyatlar tedaviler... Oooff off...... En son memoriale gittim orda ameliyat oldum.... şimdi düşünebilirsin diyorlar... Hamilekaldığımda dikiş atılcak rahim ağzıma ki bebek düşmesin... Ve yatıcam devamlı.... Demem o ki benim gibi yaşayacağına bırak geç olsun ama temiz olsun arkadaşım...ne dertler var gördüğün gibi... üzülme..
inş inş duamda öncelikli çok senedir bekleyenler var,inş tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
acı şeyler yaşamışsınız,Allah bir daha yaşatmasın..inş bebeğinize kavuşursunuz hayırlısıyla..
gunaydınnn
nasılsın :)
biz senle hiç konuşmadık ama sen buraya pek gelmiyorsun sanki
hahahahabebişle ko0nuşmaya başla benden bahset senin bi kib teyzen var de,ilk önce beni tanımalı, en karizmatik beni
aybizimi demirbaş olarak duyarsa bebiş demirbaş ne demek anne diye sorabilir ve açıklaması çççookk zor olabilirr
canıımmm çok çok geçmiş olsun...dikkat et kendineeslm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dünden beri midemi üşütmüşüm mide bulantısı ateş baş ağrısı hepsi bi arada çok kötüydüm dün akşam yemek yiyemedim doğru düzgün sizler iisiniz maşallah geçmişi okudumda ne güzellsiniz.true ben sana ne demiştim yerleşme kanamsıdır demiştimde yok değil demiştin ayrıca bu ay hiç ümidin yoktu kız kardeşin yüzünden çok üzgündün zaten yumurtada çok ii değil demiştin iğneni vurulmucaktın ama bizi dinledin vuruldun iğneyi bak gördün mü
canım çoook çokk geçmiş olsun bir daha aynı acıları yaşamazsın inş...Hoşbuldum teşekkürler;
Biraz uzun bi süreç bu konuyla ilgili başlıkta açtım hatta http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/662997-hamileyim-desemartik.html diye ama burdada paylaşabilirm ;
Ben 3 senelik evliyim ve 3 defa düşük yaptım.İlk ikisi 4 haftalıkken kendiliğnden düştü.3.sünde 2aylıkken düştü ve kürtaj oldum.Bu arada çapa infertilite bölümüne başladım.Gerekli istedkleri bütün tahlilleri yaptrdım.Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu istenilen tarihte tekrar tahlil yaptı ve herşeyin normal olduğu söylendi herhangi bi sorun yok denildi.Sonra çapadan rahimden parça alınp patalojiye gönderilcek denildi onuda yaptık ondada bi sıkıntı çıkmadı.Yine buara Bakırköyde Op.Dr.Ali gedikbaşın'a da gittim oda herhangi bi sorun olmadığını söyledi ve 2 ay corasprin kullanıp çocuk düşünebilecğimi söyledi.Fakat 6 ay geçti hala hamile kalamadım ..işte böyle bidurum beklemekteyiz yani ..
sen bana çişli demeden evvel düşünecektindemirbaşşş tannn önce bahsetmeli çünkü ben demir -başım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn...7 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı bu duyguyu tatmak nasip olmadı...isyan etmiyorum ama....inşallah bir gün kendi bebeğimi sevmek bana da nasip olur...
7 YILDIR EVLİYİM 4 SEFER KAYBETTİM.. HEMDE 20 HAFTALIKfacede grubumuz var.. özelden mesaj atıyorum... kendinizi tanıtınız kk dan diye.. grubumuz gizlidir.. sadece arkadaşlarımızı ekliyebiliyoruz... hiç kimse yaptığınız yorumları görmez... SİZ VE SİZİNGİBİBİ ÇOK ARKADAŞIN DERDİNE DERMAN OLMAKİÇİN GRUBUMUZU AÇTIK...
Günaydın
gunaydınnn
canım çoook çokk geçmiş olsun bir daha aynı acıları yaşamazsın inş...
hamile kalmaya çabalamak çok zor, kaybetmek çok daha zor..Rabbim kimseye yaşatmasın 3 düşük dile kolay söylemesi ama yaşayana sormak lazım..tekrar hamile kalınca insan sürekli kaygı içinde oluyor..bende 2 kere kaybettim ben artık doğurana kadar inanamam bir bebeğim olacağınaa...Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeiş nasip etsin inş.
.
ikinizedee good morninglerrr efenimm
ve günaydınnn topiğimizin en çıtır anne adayları...
nasılsınız bakalımm???
günaydın bitti tünaydın mı oluyor şimdi hatun kişiler nasılsınız???herkese mutlu pazarlar....yok gelıyorum bzen okuyup cıkıyorum cnm sumeyyabla knusyoruz ole
kız gelmesin boşver geç döllenme olur inş. kırmızı kart yiyene kadar dua etmekten vazgeçmeegünaydın topikcanlar
ya ben hala adet olmadım nedendir ;(
en kötü ihtimalle bu sabah olmam gerekti ama yokkk,
ıyıyz bebegm sukur gozn aydın mınıgın sennleymş
günaydın bitti tünaydın mı oluyor şimdi hatun kişiler nasılsınız???herkese mutlu pazarlar....
evet braz tunaydın oluyogünaydın bitti tünaydın mı oluyor şimdi hatun kişiler nasılsınız???herkese mutlu pazarlar....
kız gelmesin boşver geç döllenme olur inş. kırmızı kart yiyene kadar dua etmekten vazgeçmee
evet canm çok şükür....sen neler yaptın çalışmalar nasıl gidiyor...Rabbim isteyen herkezee ve banada sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin
bnde yarın tedavye baslıyorum cnm btun ıslemler temz cıktı bakalım asılama herlde
canım yumurtlama sorunun mu vardı? tedavin hayırlı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?