- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
yok cnm ya yumurtam 17mm ve catlıyo cok gzel ddı doktor esımn tahlıllerıde temz anlayamdm gttı
tüplerine bakıldı mı? ne kadar süredir deniyorsunuz? neden aşılama önerdi hemen madem sorununuz yok :26:
slm canım nickin çok güzelmiş çalıkuşuGünaydınLar ..
Aminnn inşallah mevLam kimseye yaşatmasın ama gerçekten zorya yaşayan daha iyi anlıyor beni..aynen hamile kaldığımdada son güne kadar hep bi tedrginlikle geçicek sanki..mevLam en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişcikLer nasip eder inşallah ..aminn
herseyım temz ultrason kan hsg esımn tahlıl ler hep temz cktı adetın 3. gunu gel tedavye baslayalım ddı hap vercek sanırsamevlendgmz gunden berı denyoruz yanı 1 yıl 5aydr
tüplerine bakıldı mı? ne kadar süredir deniyorsunuz? neden aşılama önerdi hemen madem sorununuz yok :26:
günaydın topikcanlar
ya ben hala adet olmadım nedendir ;(
en kötü ihtimalle bu sabah olmam gerekti ama yokkk,
canım benim bi arkadaşımında hiç sorunu yoktu herşey temizdi sebepsiz infertilite tanısı koyuldu aşılama oldu hemen o ay tuttu inş. sende bu ay güzel haberler verirsin bizeeherseyım temz ultrason kan hsg esımn tahlıl ler hep temz cktı adetın 3. gunu gel tedavye baslayalım ddı hap vercek sanırsamevlendgmz gunden berı denyoruz yanı 1 yıl 5aydr
hımmm aşılama yapalım demiş ölemi canım psikolojikse aşılama daha mantıklı değil mi yani yaşını bilmiyorum ama mesela bizdede sorun yok ama olmazsa mecbur 1 yıl dolunca aşılama denicem truecim bu arada aksam kv demler gelecek dün aksamda düğündeydim fırsat bulup giremiyorum offff ütüm var poaça yapmam lazım daha accuk gireyim dedim sizleri özledim
mrb kızlar nasılsınız bence cok kafaya takyoruz o yüzden olmuyo çünkü hormonlar etkileniyo bak true sen kafaya takmadın bu ay oldu
mrb kızlar nasılsınız bence cok kafaya takyoruz o yüzden olmuyo çünkü hormonlar etkileniyo bak true sen kafaya takmadın bu ay oldu
canım benim bi arkadaşımında hiç sorunu yoktu herşey temizdi sebepsiz infertilite tanısı koyuldu aşılama oldu hemen o ay tuttu inş. sende bu ay güzel haberler verirsin bizee
naber ivokayınvalide geliyor öylemii
he kv ler geliohazırlık yapıom pasta yaptım poğaça patates salatası ve amerikan salatası yapıcam yeter dimi ütüm de var kalacak galiba kendimi de çok yormak istemiyorum bebiş varsa diye dün oynadım ama artık kısmetttt
canım benim bi arkadaşımında hiç sorunu yoktu herşey temizdi sebepsiz infertilite tanısı koyuldu aşılama oldu hemen o ay tuttu inş. sende bu ay güzel haberler verirsin bizee
inş bebegım ne gzel ıçımı ferahlattın
naber ivokayınvalide geliyor öylemii
bizimde herşey temiz hsg hormon eşimin testi vs. ama olmuyo bizimde sana ne tedavisi verecek ki yumurtlama da problem yoksa acaba 1 den fazla yumurta olsun diye klomen falan mı verecek olabilir ya da takviye bi ilacımı var acaba hakkında hayırlısı canım..
he kv ler geliohazırlık yapıom pasta yaptım poğaça patates salatası ve amerikan salatası yapıcam yeter dimi ütüm de var kalacak galiba kendimi de çok yormak istemiyorum bebiş varsa diye dün oynadım ama artık kısmetttt
ohhhhhhhhhh afiyet olsunnnn misssssaol bebekım valla hc bır blgm yok yarın doktordan gelnce anltrım sze
ben hala tembelliğimi atamadım üzerimdenn ayyy bugün hiç bişey yapasım yok nedenseee
slm canım nickin çok güzelmiş çalıkuşucanım sana Allah sabır versin öncelikle inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun bazen dayanmak çok güç ama işte umut dünyası Allah hayırlısı neyse biliyo bu hayatta herşeyin bir nedeni var üzülme diyemem elinde olan bişey değil bunu biliyorum bizlerde hamile kalmak için uğraşıyoruz Allahım daha büyük acılar yaşatmasın inşallah bugünlerde geçecek..
ooyyyy olsada yisekk
sen yinede dikkat et ne olur ne olmaz bat ayın kaçı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?