Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

test yapsana evde merak ettim bende

test yapsam nolcek invoooo, pozitif çıksada kanda negatif çıkıyo bilirsin ben farklıyım

beklemedeyim, bugün sancım var biraz biraz yarın görcem heralde kırmızıları

test yapsam nolcek invoooo, pozitif çıksada kanda negatif çıkıyo bilirsin ben farklıyım

beklemedeyim, bugün sancım var biraz biraz yarın görcem heralde kırmızıları

evet ilginç oldu bu ay dediğin gibi belki gelir yarın geçen ay da senin çok erken gelmişti hiç yumurtlama takibi yaptırdın mı bi sıkıntı olmasın canım

evet ilginç oldu bu ay dediğin gibi belki gelir yarın geçen ay da senin çok erken gelmişti hiç yumurtlama takibi yaptırdın mı bi sıkıntı olmasın canım

yok tatlım onu nasıl yapıyolarki, doktora ilk ay gittim en az 6 ay geçmesi lazım daha erken bişeler aramak için normal denemeniz lazım stres yapmaman gerek dedi, erken adet olmamı da stresten yada yorulmuşsundur dedi, ayy inşallah geç döllenmedir diyorum ama çokta umutlanmak istemiyorumm

adetten sonra doktora gidiyosun benim 7 aydır deniyoruz olmuyo diyosun yumurtlama takibi yapalım diosun ve ne zaman yumurtladığını sana doktor takiple belirliyo şu günler sıkı çalışın diyo senin yumurtlaman hep aynı zamanlarda olmuyo galiba o sebepten sordum bi de böyle dene istersen yumurtlamanı hissetmiyosan senin işini kolaylaştırır ya da ovülasyon testi alıp denemen lazım canım

selam kızlar
inşallah en kısa zamanda anne oluruz hepimiz

geçen ay ovü testi yaptım canım ama yine tutmadı doktor nerden bakıyo yumoşlara, alttan mı, ya burda hastane sıkıntı, devlet hastanesi uzak, eşim götürmesi gerekiyor, bide erkek doktor var, özel hastane yok, memlekette gitmiştim işte orda rahat bi sürü doktor, hastane seçeneği var, ve fiyatlar uygun özel olduğu halde... bu ay gitmeyi düşünüyodum hastaneye aslında ama bi dahaki ay gidelim dedim eşime, keçiboynuzu ve incir deniyelim dedim, fırsat bulursak eşimi sperm testine göndermek istiyorum öncelikle

nerelerdesin twitiii, haberler sendee

inşallah canım hoş geldin ne zamandır bebiş bekliyosunn

Buralardayim canim.. Calismalara devam simdilik bi haber yok bende
Sen daha adet olmamissin niye bi doktora gitmiyorsun :26:

nerelerdesin twitiii, haberler sendee

inşallah canım hoş geldin ne zamandır bebiş bekliyosunn

ben daha önce 20 haftalık bir düşük yaşadım maalesef sonrasında 6 ay korundum
3 aydırda bebek sahibi olabilmek için çabalıyorum ama her ay sonuç hüsran

allah herkese nasip etsin
ben sadece kıprtılarını hissettiğim yavruma bu kadar yandım ve hala yanıyorsam rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin
ve tabi bizleri evlatsızlıklada imtihan etmesin

Buralardayim canim.. Calismalara devam simdilik bi haber yok bende
Sen daha adet olmamissin niye bi doktora gitmiyorsun :26:

canım bugün 29. günüm yılda bir 30. günümde adet olmuşum yarını bekliyorum o yüzden, of ne bileyim belki geç döllenmedir diyorum, inşallah öyledir, bi iki gün beklemek istiyorum canım, geçende çok üzüldüm biliyosun heveslenmek istemiyorum bu yüzden

ALLAH tekrarini yasatmasin INSALLAH canim.. RABBIM cok bekletmeden saglikli hayirli bir evlat nasip etsin sana bana isteyen herkese

ay kıyamam canım, allah sabır versin, biz daha olmayan bebeğe bu kadar bağlanmışken senin halini düşünebiliyorum, ne kadarlık evlisin, bebeğin ne kadar süre sonra hamiş kalmıştınn

evet ultrasonla alttan bakıyo ay içinde seni bikaç kere çağırıyo buyumuşmu ne zaman çatlayacağını falan söylüyo ben geçen ay gittim ama biz de tutturamadık ovu testide doğru sonucu veriyo ben 2 aydır kullanıyorum canım

amin canım çok geçmiş olsun sanada..

bayan doktor olaydı, hangi testi kullanıyosun nerden aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…