Hadi yaaa ne güzellll oraya gelince görüsürüz belkiyasın kac
eşim daha muayne olmadı bende yumurta tembbeliği ve kist var.doktor ilaç işe yaramazsa eşini de muayene edeceğiz dedi
inşallah buyurun beklerim 21 yaşındayım.pek göstermiyorum ama:)
Hmm anladım cnm insallah onda bi sorun cıkmaz seninki de hemencecik hallolur
inşallah bekliyorum bakalımm:):):) burası çok güzelmiş yaa :):) açıldım valla gece gece:):)
eşim işten geç geldi anca girebildim çamaşırlar falan derken :):)yarın inşallah tanışırız :):)
inşşşş. bende hamile kalırım en kısa zamanda Allahın izniyle
Tweety elin nasıl oldu cnm sende benim gibi ev hanımısın galiba bu saate kaldıgına göre
inşallah pozitif düşünclerimiz zirvede oldukça isteyenlerin hepsi hamiş olur allahın izni ileinşşşş. bende hamile kalırım en kısa zamanda Allahın izniyle
İnsallahhhhhhhhh cnmmm hosgeldinnn
Hem de en Hanimlisindan ev hanimiyim.. canim ellerim hala baloncuklu inmediler daha is yapmamada engel oluolar,biraz acida oluo hareket ettirince :26:
inşallah pozitif düşünclerimiz zirvede oldukça isteyenlerin hepsi hamiş olur allahın izni ile
inşallah pozitif düşünclerimiz zirvede oldukça isteyenlerin hepsi hamiş olur allahın izni ile
hoşbuldum cnm nasılsın
Eller kötü yaaa bende gecen kestim hala acıyo iki elinde de mi baloncuk var tekrardan gecmis olsun cnm
evet canim ikisindede malesef..
Ben cikayim artik hepinize iyi geceler.. yeni gelen arkadaslar yine bekleriz listeye girmek isteyen olursa ozelden bana yasini bekledigi adet tarihini ve en sevdigi rengi yazsin..
İnsallah cnm zaten pozitif düsünmeden olmuyo moral en önemli sey
İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın ne zamandır bebis istiyosun
evet canim ikisindede malesef..
Ben cikayim artik hepinize iyi geceler.. yeni gelen arkadaslar yine bekleriz listeye girmek isteyen olursa ozelden bana yasini bekledigi adet tarihini ve en sevdigi rengi yazsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?