Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bende ondan kullanmıştım canım, onun testinde pozitif çıktı bide gebelik testinde tabiki

ovü testi güvenilir ama çünkü ilk ay doktor çatlayacak dediği gün ovude de çift çizgiyi gördüm bu ay da doktor görmedi 14.gün gittim sonra 19.gün hafif batmalarım olunca ovu yaptım ve çift çizgi vardı bende hep yumurta dönemi agrı olur ben inanıyorum yumurtladığıma ovü bildi yani artık doktordan daha çok güveniyorum ovuye

neyse ben kaçıyorum kocacık kızıyo ii geceler..

tamam canım çok saol teşekkür ederim yarın bi kaç daha sorum olcek sana :) iiyii geceeelrrr

günaydın diyorum veeeeeeeeeee haftayı başlatıyorum kızlar hayırlı ve mutlu bir hafta diliyorum hepimize.

günaydin en neseli anne adaylari
günaydin invoo nasilsin?

günayyddııın kızlarrr, nazar invo aybizim nabersinizz

cok iyiyim canim benimm haftasonunu türkiyede gecircem kismetse, kocisim bana sürpriz yapti
sen nasilsin canim? ne var ne yok?

oooh ne güzeell, sevindim senin adına
ben adet olmadım moralim bozuk elim kolum bağlı oturuyorum öylece ççoookkk gerginiimm

günaydın canımmm haftanın ilk günü yoğun biraz

kolay gelsin tatlım çalış çalışşş

oooh ne güzeell, sevindim senin adına
ben adet olmadım moralim bozuk elim kolum bağlı oturuyorum öylece ççoookkk gerginiimm

kolay gelsin tatlım çalış çalışşş

sagol tatlim bende cok sevindim.. allah allah adet belirtin varmi peki? benimde haftasonu midem bulandi biraz simdi iyiyim sadece belim hafif agriyor.. kasigimdaki agrida gecti.. vücudum nasil oyun oynuyor bana anlamadim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…