- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bayan doktor olaydı, hangi testi kullanıyosun nerden aldın canım
laboquik canım gitti gidiyordan aldım içinde 26 tane vardı
bende ondan kullanmıştım canım, onun testinde pozitif çıktı bide gebelik testinde tabiki
ovü testi güvenilir ama çünkü ilk ay doktor çatlayacak dediği gün ovude de çift çizgiyi gördüm bu ay da doktor görmedi 14.gün gittim sonra 19.gün hafif batmalarım olunca ovu yaptım ve çift çizgi vardı bende hep yumurta dönemi agrı olur ben inanıyorum yumurtladığıma ovü bildi yaniartık doktordan daha çok güveniyorum ovuye
neyse ben kaçıyorum kocacık kızıyoii geceler..
kv ler burdaydı onlar gitti hemen koştum buraya sen nerelerdesin?
ellaaam ne için gidiyosun doktoraa
hahahahaçılgınlar sizi öyle göbek sevme bebekle konuşmaya başlamadım...kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..evdede konusu geçmiyor ailecek manyağız önceki bebişle konuşurdum,sürekli süt,yoğurt,meyve,sebze beslenirdim..ambalajlı ve asitli ürün tüketmezdim..ama taktiri ilahi kalbi durdu..bundada saldım çayıra yapıyorum eşimde en azından 1 bardak süt iç kalsiyum al dedi..dahaca 1 bardak içtim
canıımmm çok çok geçmiş olsun...dikkat et kendinee
bu geçtiğimiz ay gerçekten çok kötü şeyler yaşadım..
anneannemi kaybetmemiz,kardeşimin yaptıkları,annemin yaşayan ölüye dönmesi,sonrasındada gelişen 4-5 yumurtanın gelişiminin durup sadece 1 tanesinin gelişmesi ve doktorun çok kaliteli değil demesi hep moral bozukluğuyla geçti....ben tutmaz diye çatlama iğnesini israf etmek istememiştim 70 tl bir dahaki ay vurunurum dedim..birde kaynımdan alıyoruz para almıyor mahçup oluyorum..yine ne yaşarım bilmiyorum ama sizi dinleyip iiyiki vurunmuşum...eğerki sizlerde hamiş kalırsanız bu topiğin en mutlusu ben olurum..böyle biraz yarım kaldım...dualarım her zaman sizinleeehadi bakalım bu ayy herkez iyi çalışsın
canım çoook çokk geçmiş olsun bir daha aynı acıları yaşamazsın inş...
hamile kalmaya çabalamak çok zor, kaybetmek çok daha zor..Rabbim kimseye yaşatmasın 3 düşük dile kolay söylemesi ama yaşayana sormak lazım..tekrar hamile kalınca insan sürekli kaygı içinde oluyor..bende 2 kere kaybettim ben artık doğurana kadar inanamam bir bebeğim olacağınaa...Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeiş nasip etsin inş.
sen bana çişli demeden evvel düşünecektin :
ee çişlisin kanıtı bile varr
günaydin en neseli anne adaylari
günaydin invoo nasilsin?
günaydin en neseli anne adaylari
günaydin invoo nasilsin?
nazarıımm naber tatlişkommm
günayyddııın kızlarrr, nazar invo aybizim nabersinizz
iyiyim biraz yoğunum canım işyerindeyim sen nasılsın??
cok iyiyim canim benimm haftasonunu türkiyede gecircem kismetse, kocisim bana sürpriz yapti
sen nasilsin canim? ne var ne yok?
günaydın canımmm haftanın ilk günü yoğun biraz
oooh ne güzeell, sevindim senin adına
ben adet olmadım moralim bozuk elim kolum bağlı oturuyorum öyleceççoookkk gerginiimm
kolay gelsin tatlım çalış çalışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?