sagol tatlimbende cok sevindim.. allah allah adet belirtin varmi peki? benimde haftasonu midem bulandi biraz simdi iyiyim sadece belim hafif agriyor.. kasigimdaki agrida gecti.. vücudum nasil oyun oynuyor bana anlamadim :26:
ben gelidmmmm kızlarrrrrrr nasılsınız nabıonuzz benim midem çokkk kötü bulanıyorr pkodan olabılır mı?
aybizimmmmmmmmmmmmm hosgeldin tatlimmm napan nasilsin?
hoş geldin canımcım, hiç bilmiyorumda batın ne zaman senin[/QUOT
bu ayın 12 sı canmmmm benım hemde dogum gunummm
ya dün kesinlikle olmam gerekti, normalde hep erken olurdum ama en kötü dün olurum dedim, bide sabahları adet olurum, yook olmadım, belim karnım ağrımıyo arada kasığımda asğrı oluyo, ayy çıldırcam okadar gerildimki anlatamam, dokunsalar ağlıcam o derece, bebiş bize ne haller ediyo, batın ne zaman senin
günayyddııın kızlarrr, nazar invo aybizim nabersinizz
iiyimmm canım çokk bulantımm var başka sıkıntım yok sen napannn
oooh ne güzeell, sevindim senin adına
ben adet olmadım moralim bozuk elim kolum bağlı oturuyorum öyleceççoookkk gerginiimm
slm kızzlar nasılsınız kib cim adetin daha gecikti sayılmaz ama akıntın var mı cnm :26::26::26::26:
oooh ne güzeell, sevindim senin adına
ben adet olmadım moralim bozuk elim kolum bağlı oturuyorum öyleceççoookkk gerginiimm
slm kızzlar nasılsınız kib cim adetin daha gecikti sayılmaz ama akıntın var mı cnm :26::26::26::26:
a. selam canim ben iyiyim sen nasilsin?
gecmis olsun canim hayirdir midenimi üsüttün acaba? bebis olsa bu kadar erken bulanti olmaz heralde.. ama bellide olmaz
napiyim canim calisip duruyok isyerindeyim yogunum biraz..
aynı bende iş yerindeyim bence de bebişle alaklı bır durum değil de çok oluyor bende bu aralar ozellıkle sabahlarııı sımdı nanelı seker aldım bıraz ıyı geldı agzımı bos tutmuyorum çay kokusu ve puaça kokusu da ustune gelıyor daha da beter oluyorum.bende geldımm bugun pek bir yorgunluk yok ama dun gec uyudum arada uykumm gelıyorr
hoş geldin canımcım, hiç bilmiyorumda batın ne zaman senin[/QUOT
bu ayın 12 sı canmmmm benım hemde dogum gunummm
çifte mutluluk yaşarsın inşallaaahhh halay başı bende oluuurrr
bidahami kan vermeye gitsen canim tuhaf gercekten.. benim batim cumartesi canim son 5 gün bakalim hayirlisi..
bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum nazarcım bakalım inşallah bebişim benimledir..
senin bata az kalmışş ayyyy heyecanlı
30. günü bulmazdı mukucum evet akıntım var, bende migren var adet öncesi baş ağrım tutardı, tutmadı ayy bilmiyorum çıldıriciiimm
bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum nazarcım bakalım inşallah bebişim benimledir..
ay insallah tatlim yaa.. okadar üzüntüden sonra umarim güzel haber alirsin... 30. günü bulmazdı mukucum evet akıntım var, bende migren var adet öncesi baş ağrım tutardı, tutmadı ayy bilmiyorum çıldıriciiimm
evet az kaldi ama kasik agrimda yok olduhayirlisi canim bu ay ümitliydim cok ama suan hamile degilmisim gibime geliyor
30. günü bulmazdı mukucum evet akıntım var, bende migren var adet öncesi baş ağrım tutardı, tutmadı ayy bilmiyorum çıldıriciiimm
akıntının rengi sarı mı cnm :26::26::26::26::26::26:
okadar dikkat etmedim canımya, renkli iç çamaşır giymiştim farketmedim açıkçası,:26: nedenkiakıntının rengi sarı mı cnm :26::26::26::26::26::26:
okadar dikkat etmedim canımya, renkli iç çamaşır giymiştim farketmedim açıkçası,:26: nedenki
yumurtlamadan sonra sarı cisim meydana gelio 14 gün devam ediyo 14 gün sonra gebelik oluşmazsa adet başlıo ya benim srıydı adete 2 gün kala beyaza döndü akıntım.tuvalete girdiğinde sarıysa peçetede belli olur cnm bi dikkat et bakalımbi arkadaşımda hamile suan son adet tarihinde sarı akıntısı devam etti hamile oldugunu öğrendi
evet az kaldi ama kasik agrimda yok olduhayirlisi canim bu ay ümitliydim cok ama suan hamile degilmisim gibime geliyor
inan ilk defa bu ay hamileymişim gibi geldi oda tırt çıktı canımcım, şimdiden sterse sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?