Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sagol tatlim bende cok sevindim.. allah allah adet belirtin varmi peki? benimde haftasonu midem bulandi biraz simdi iyiyim sadece belim hafif agriyor.. kasigimdaki agrida gecti.. vücudum nasil oyun oynuyor bana anlamadim :26:

ya dün kesinlikle olmam gerekti, normalde hep erken olurdum ama en kötü dün olurum dedim, bide sabahları adet olurum, yook olmadım, belim karnım ağrımıyo arada kasığımda asğrı oluyo, ayy çıldırcam okadar gerildimki anlatamam, dokunsalar ağlıcam o derece, bebiş bize ne haller ediyo, batın ne zaman senin

bidahami kan vermeye gitsen canim tuhaf gercekten.. benim batim cumartesi canim son 5 gün bakalim hayirlisi..

iiyimmm canım çokk bulantımm var başka sıkıntım yok sen napannn

gecmis olsun canim hayirdir midenimi üsüttün acaba? bebis olsa bu kadar erken bulanti olmaz heralde.. ama bellide olmaz
napiyim canim calisip duruyok isyerindeyim yogunum biraz..

gecmis olsun canim hayirdir midenimi üsüttün acaba? bebis olsa bu kadar erken bulanti olmaz heralde.. ama bellide olmaz
napiyim canim calisip duruyok isyerindeyim yogunum biraz..

aynı bende iş yerindeyim bence de bebişle alaklı bır durum değil de çok oluyor bende bu aralar ozellıkle sabahlarııı sımdı nanelı seker aldım bıraz ıyı geldı agzımı bos tutmuyorum çay kokusu ve puaça kokusu da ustune gelıyor daha da beter oluyorum.bende geldımm bugun pek bir yorgunluk yok ama dun gec uyudum arada uykumm gelıyorr

benimde haftasonu hafif bulantim vardida anlamadim niye canim.. havalardandir belki.. son 5 gün bakalim hayirlisi allahtan

Son düzenleme:

okadar dikkat etmedim canımya, renkli iç çamaşır giymiştim farketmedim açıkçası,:26: nedenki

yumurtlamadan sonra sarı cisim meydana gelio 14 gün devam ediyo 14 gün sonra gebelik oluşmazsa adet başlıo ya benim srıydı adete 2 gün kala beyaza döndü akıntım.tuvalete girdiğinde sarıysa peçetede belli olur cnm bi dikkat et bakalım bi arkadaşımda hamile suan son adet tarihinde sarı akıntısı devam etti hamile oldugunu öğrendi

ben çarşamba günü kan tahlili yaptım biliyosun dimi negatif çıktı, pek bi ümidim yok aslında ama Allahtan ümit kesilmez

yaa inanmiyorum az önce lavaboya gittim veee cook acik su gibi kahve akintim geldi
gecen ayda öyle oldu sonra adetim geldi.. yani bu ayda foooooooosssssssss ciktiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…