Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben çarşamba günü kan tahlili yaptım biliyosun dimi negatif çıktı, pek bi ümidim yok aslında ama Allahtan ümit kesilmez

biliyorum cnm senin adına üzüldüm bende evde yaptıgın test yanılttı seni.cnm o testi bende yaptırdım ümidederek ama benimde negatif çıktı 29. gün gelen adetim 32. gün geldi ama yumurtlama geç oldu geçen aya göre o yüzden olmus 13. gün vurulmustum catlatma iğnesini eveli ay bu ay 16.gün vuruldum yani 3 gün geç o yüzden 3 gün geçgeldi sarıysa akıntın dikkat et peçete koy çamasırına bekle bak bakalım

yaa inanmiyorum az önce lavaboya gittim veee cook acik su gibi kahve akintim geldi
gecen ayda öyle oldu sonra adetim geldi.. yani bu ayda foooooooosssssssss ciktiiiiiiiiiiiii

belkide yerleşiyodur be nazarım, öyle dua etsek:26:

tamam canım öyle yapayım ben, adet olayımda doktora gideyim bence bende bişey var böyle hiç olmazdı bakalım, stresten hep erken olurdum geç olmadım hiç, peki benim yumurtam çatlamıyomudur acaba onu anlayabilrmiyim

daha öncede böyle oldugu icin sanmiyorum hic canim.. bakalim ne kadar sürecek akinti.. hayirlisi allahtan canim..

onu ancak yumurta takibinde öğrenebilirsin çatlayıp çatlamadığını ya da hissedebilirsin canım ağrı yapıyo çünkü

kaç aydır deniyosunuz siz benim bu 6.ayım

bu 5. ay canim.. zaten uzun süre dogum kontrol hapi kullandigim icin doktorum uzun sürebilir dediydi ama iste biraktiktan hemen sonra hamile kalanlarda oluyor.. bünye meselesi sanirim.. senin batin nezaman?

bu 5. ay canim.. zaten uzun süre dogum kontrol hapi kullandigim icin doktorum uzun sürebilir dediydi ama iste biraktiktan hemen sonra hamile kalanlarda oluyor.. bünye meselesi sanirim.. senin batin nezaman?

benim bat normalde 11 i ama bu ay geç yumurtladım 13 14 ya da 15 gibi gelmesi lazım en geç

ben çarşamba günü kan tahlili yaptım biliyosun dimi negatif çıktı, pek bi ümidim yok aslında ama Allahtan ümit kesilmez

canim bak bunu baska bi topicde bir bayan yazmis...

adet gunume yakin butun belirtilerim eksiksiz vardi adet gunum dort bes gun kadar gecti test aldim negatif,,sonra bi kanamam oldu ertesi gun kesildi aradn uc dort gun gecince yine test yaptirdim yine negatif,,sonra doktora gittim kese yok
kanda cikmadi,,doktor degilsin dedi o ara kanamamda 25 gun sonra bebegimi iltrasonda gordum ,,,ve ona kavustum 5 yilin sonunda,,gec dollenme olmus,,umudunu kaybetme sevgiler

belki seninde vardir yinede adet olmadan umudunu yitirme tatlim

daha öncede böyle oldugu icin sanmiyorum hic canim.. bakalim ne kadar sürecek akinti.. hayirlisi allahtan canim..

ümidini kesme nazarımyaa, olcak inşallaaahhh

onu ancak yumurta takibinde öğrenebilirsin çatlayıp çatlamadığını ya da hissedebilirsin canım ağrı yapıyo çünkü

hmm ama yumurtlayıp çatlamıyoda olabilir dimi

kaç aydır deniyosunuz siz benim bu 6.ayım

benimde 4. ayım ayyy benim gibi kısa süredir bekleyen varmış, bi ben kısa süredir bekliyorum sanıyodum

nazarım çok saol canımya beni mutlu ediyosun, bakalım nasip bi umut bekliyorum işte, içimde bi heyecan var, adetim gecikmiyoduya hiç buda bi işaret mi acaba diyorum belki benim rahim kendini hazırlıyodur, sen doktora gittin mi yani nelere baktırdın ben 4 aydır bekliyorumya hani sende 5 aymış ondan sordum

Son düzenleme:

tabi çatlama sorunu olan insanlar var iğneyle çatlatıyolar canım herşeyin bir tedavisi var yumurta gelişiyo ama çatlamıyo ama inşallah seninki çatlıyodur..

rica ederim canim benim bu yüzden burdayiz zaten, birbirimize destek olalim diye ben dogum kontrol hapini biraktigimda, yani mayista gittim doktora canim.. folik asit verdi.. 1 sene deneyin olmazsa tekrar gel dedi.. o yüzden bidaha gitmedim.. eger olmazsa zaten mayista senelik kontrolüm var öyle yada böyle gidicem.. icin rahat etmesi icin istiyosan mutlaka git derim canim bi göster.. yoksa bekle daha 4 ay gayet normal bi zaman merak etme canim...

tabi çatlama sorunu olan insanlar var iğneyle çatlatıyolar canım herşeyin bir tedavisi var yumurta gelişiyo ama çatlamıyo ama inşallah seninki çatlıyodur..
inşallah invocum teşekkürler, ee sende daha bir sene olmamış nasıl doktor takip etmeye başladı, sen mi istedin

bende korunmayı bırktığım adetimde gittim işte, banada 1 sene deneyin dedi, folik asit bende kullanıyorum ay ben çok sorun yapıyorum ozaman,bak sen maşallah benim gibi değilsin ben temmuzda başladım zatn çalışmalara... folik asit kullanıyorum ama iştahım açıldı kilo alıyorum sürekli, sigarayıda bıraktım bide üstüne bu ara kaçamak yapsamda içmedim 4 aydır ahh ahh ne çektim beeeeeeeeeeeee

kız sen niye depresyona giriyorsun allahhhh içinn gemiyim yanına al bir test içine de bol çişşş bak ara ara olur inşallah hayırlısıynan

evet 7 aydır olmuyo demiştim yumurtlama takibi yapalım sana o zaman dedi tmm dedim bende atladım hemen

evet 7 aydır olmuyo demiştim yumurtlama takibi yapalım sana o zaman dedi tmm dedim bende atladım hemen

delisin senyaaa, bi sorun yok ama dimi baktırdın, eşinde test falan yaptılarmı

bende kafama göre bir doktor bulamadım devlettekıler bılmıyor özelde işi paraya döküyorr benımkı uygun zamanda gıdıp testı yaptıracak bakalım nolcak?

kız eşin gitmişti sperm testine noldu

inanmiyorum canim bende öyle 4 aydir sigarayi biraktim (yani günde 1-2 tane iciyorum ) ve bende kilo aldim kac senedir kilo almak icin ugrasiyordum hic alamiyordum ama su son 3-4 ayda baya aldim durumumuz ayni seninle yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…