gıttı gun alınıyor once canım pehrizi var 4 gun sonra test yapıyorlar 4 gn boyunca hiç ilişki olmamalıdelisin senyaaa, bi sorun yok ama dimi baktırdın, eşinde test falan yaptılarmı
kız eşin gitmişti sperm testine noldu
kız sen niye depresyona giriyorsun allahhhh içinn gemiyim yanına al bir test içine de bol çişşş bak ara ara olur inşallah hayırlısıynan
gel kiz yanima gelde seni bi kucakliyim
yok canim yaa daha cok erken varsada cikmaz ama cok acik kahverengi akintim oldu su gibi, daha öncede oldugu icin adet olacagimi tahmin ediyorum canim.. ama test yaparsamda bolll cisli olmaz
bazennnn öyle diyoorsun ama hiç olmuyorda canımm sen sıteresı bırk bi hele dur bende bı sarılım gel heleayy bende test aldım canımm evde duruyor öyle yapasım gelmıyorr
delisin senyaaa, bi sorun yok ama dimi baktırdın, eşinde test falan yaptılarmı
kız eşin gitmişti sperm testine noldu
bence biraz daha bekle zaten canim daha cok erken.. cikmazsa moralin bozulur.. ama yaptigin zamanda boooooollll cisli yap sari sari
bütün is orda zatenbir haftan var dimi? benimde 5 gün.. ayni gün yapakmi testi?
inanmiyorum canim bende öyle 4 aydir sigarayi biraktim (yani günde 1-2 tane iciyorum) ve bende kilo aldim kac senedir kilo almak icin ugrasiyordum hic alamiyordum ama su son 3-4 ayda baya aldim durumumuz ayni seninle yani..
sorun yok eşimdede yok hatta ben dayanamayıp rahim filmi bile çektirdim maşallahımız varmış ondan olmuyo bizim çok süperiz galiba
gel kiz yanima gelde seni bi kucakliyim
gıttıdoktora gun aldı canımm 4 gun pehrizi var ilişki olmamalıymış bekliyoruz bızde
bence biraz daha bekle zaten canim daha cok erken.. cikmazsa moralin bozulur.. ama yaptigin zamanda boooooollll cisli yap sari sari
benn öyle yapcammm zatnn su gibi olsunnn gören maşallah bu ne çiş desin canımaynı gun hatta aynı saat aynı dakıkada apabıolım burdan haberleşelimmm:))))))))
test mi valla ben bi gün kalp krizi geçiricem artık yapmıyorum ben bu ay 5 gün gecikirsem gider kan testi veririm canım yani ayın 20 sine kadar olmazsam giderim banane ya çıkmayınca moralim bozuluyo
3 ay ağzıma tek bir sigara sürmedim, eşimede içirtmedim aa yeter dedim olmuyo işte, günde 2-3 tane bende içiyorum bu aralar valla napim
bende 2-3 kilo verdimki hamilelikte formda olayım diye, folik asitten sonra verdiğimide aldım fazlasınıda
ne çekmişiz bee nazarım, sen kaç yaşındasıın
canim olacagi varsa öylede böylede olur icki icen, esrar kullanan falanda hamile kaliyo yani allahin takdiri tatlim o yüzden ben sigarayi cok önemsemiyorum.. tabiiki hamile oldugumu ögrenene kadar.. sonra agzima vurmam25 yasindayim tatlim sen??
ya olsun ne bileyim işte hem bahaneyle bırakırız dedik ama yok bırakamıyoruz galiba
inşallah bu aydan sonra daha içemezsinnn sigaraaa inşallaahhh
26buçuk
ayyyyyyyydeli kiz
tamam kizzzz yapalim vallah nezaman??? cumaya kadar olsun ama cumadan pazartesiye türkiyedeyim kismetse
yada haftaya salimi yapsak? kücük tatilimden sonra ögrenirim bisey varmi yokmu.. yoksa tadini cikaramam
iyi yasimizda nerdeyse ayni, evlilik tarihimizde nerdeyse ayni..kader ortagimmm
süper bence de o gun yapalım dıyecemm ama benım dogum gunum bu sferde ben tadını çıkaramam çarşamba idealll senceeeeee
nazarrrıımmiyi bu ayda hamiş kaldıkmı tamamdıırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?